D66 valt Gezin in Gevaar aan in de Tweede Kamer

Marijke Synhaeve (D66) verdedigt Rutgers tijdens de Week van de Lentekriebels.

D66 valt Gezin in Gevaar aan in de Tweede Kamer

Civitas Christiana, de stichting achter Gezin in Gevaar, voert een “anticampagne vol valse beschuldigingen” tegen de Week van de Lentekriebels. Dat beweert D66 in de Tweede Kamer. Een klassiek geval van de pot die de ketel verwijt dat die zwart ziet.

D66 staat pal achter club met pedofiel verleden

D66 bracht de Lentekriebels-controverse ten sprake in een commissiedebat over seksueel geweld en kindermisbruik. “We staan pal achter Rutgers,” zei D66-Kamerlid Marieke Synhaeve. Rutgers is de gesubsidieerde lobbyclub met pedofiel verleden, die organisator is van de Week van de Lentekriebels.

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘kinderboekje’ normaliseert intiem contact tussen naakte vader en kind

'Anticampagne vol valse beschuldigingen'

Rutgers wordt volgens Synhaeve geteisterd “door een anticampagne vol valse beschuldigingen van de extreem-conservatief christelijke stichting Civitas Christiana”. Kan het kabinet niets doen aan het bestrijden van de ‘desinformatie’? zo vraagt D66 zich af.

De feiten liegen niet

Wie verspreidt er valse beschuldigingen? Toch zeker D66 zelf. Gezin in Gevaar doet feitelijk weinig meer dan beschrijven wat er in de voorleesboeken staat van de Lentekriebels-leeslijst. Glasharde ontkenningen van Rutgers, D66 en experts (‘seksuologen’) dat die boeken over zelfbevrediging gaan, worden gelogenstraft door onze citaten en afbeeldingen, met paginanummers erbij.

Lees ook: Week van de Lentekriebels: 12 boeken die Rutgers gebruikt om uw kinderen seksueel te indoctrineren

Karaktermoord door D66-minister

De leugen zit nog dieper. D66-minister Robbert Dijkgraaf verwijst in een Kamerbrief naar Gezin in Gevaar als een voorbeeld van “transnationaal georganiseerde en gefinancierde campagnes”. Het is pure laster: wij worden voor de volle 100 procent gedragen door de giften van gewone Nederlanders. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van laster tegen D66-bewindsman Dijkgraaf.

Bill Gates betaalt Rutgers

Als er één organisatie transnationaal gefinancierde campagnes voert, dan is het Rutgers. De club krijgt miljoenen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Willen we dat buitenlandse miljardairs invloed krijgen op het onderwijs van onze kinderen? Laat het parlement dat als Kamervraag stellen aan het demissionair kabinet.

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Diederik van Dijk

SGP en PVV spraken in het Kamerdebat de D66-desinformatie tegen. Diederik van Dijk (SGP) gaf aan dat ons protest tegen de Lentekriebels niet weggezet mag worden als de kritiek van een extremistische uithoek. Er zijn “serieuze vragen vanuit een veel bredere hoek”, aldus het Kamerlid. “Vragen die raken aan: is het allereerst niet een taak van de ouders? Is bepaald materieel niet heel expliciet?”

PVV valt SGP bij

Van Dijk krijgt bijval van PVV-Kamerlid Marjolein Faber-van de Klashorst. Zij is “erg kritisch” op de Week van de Lentekriebels: “wij vinden dat dit meer ligt bij de taak van de ouders. Je moet jonge kinderen daar niet al te vroeg mee confronteren.”

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers promoot ‘non-binair’ kinderboek voor groep 1 en 2

Gezin in Gevaar voedt Kamerleden met feiten

Gezin in Gevaar heeft in februari een informatiepakket naar Tweede Kamerleden gestuurd, met daarin de schokkendste boeken van de Lentekriebels-leeslijst. Met deze feiten bieden parlementariërs nu weerstand tegen de desinformatie van Rutgers en D66. Naast SGP en PVV is Forum voor Democratie aan de slag gegaan en gebruikt in een filmpje één van de boeken die wij toestuurden.

"Seksuele veiligheid"

D66-Kamerlid Synhaeve hamert op “seksuele veiligheid”. Die is thuis niet gegarandeerd: “In meer dan de helft van de gevallen vindt misbruik plaats achter de voordeur.” Een drogreden, want kinderen brengen nu eenmaal het grootste deel van hun tijd thuis door.

Volg GIG op Telegram

D66 wil uw kinderen opvoeden

Consistent schildert D66 thuis af als een gevaarlijke plek en de school als veilige haven. Eigenlijk wil de partij dat niet de ouders, maar de staat het kind opvoedt. Daarom dringt het aan op gratis kinderopvang vanaf de babytijd. De school moet “de hele dag een tweede thuis” zijn voor kinderen, inclusief maaltijden. Zo verdringt de overheid de ouder als primaire opvoeder.

Seksueel misbruik wordt in de hand gewerkt door liberale cultuur

Een nuance die je D66 niet hoort maken, is dat misbruik veel vaker gepleegd wordt door de stiefvader dan de echte vader. Dat is geen probleem in een samenleving waar ouders getrouwd blijven en echte vaders hun kinderen opvoeden. In de liberale cultuur die D66 mede heeft gecreëerd hebben veel kinderen een stiefvader: ‘de vriend van mama’. Het antwoord op seksueel misbruik is niet schoolindoctrinatie maar intacte gezinnen.

Lees ook: Waarom je moet weten wat een gezin is voordat je gezinnen kunt helpen

Rutgers stuurt plastic modellen van geslachtsdelen

Waar is trouwens de “seksuele veiligheid” voor kinderen die op school aan de slag moeten met plastic modellen van geslachtsdelen? Rutgers biedt deze voorwerpen aan. Genoeg schoolkinderen die door de grond zakken van schaamte. Seksuele ‘voorlichting’ draait niet om de veiligheid van kinderen, maar de veiligheid van Rutgers om seksuele zonde te promoten zonder de weerstand van ouders.

D66 is broednest van seksuele onveiligheid

D66 zou wel een flink toontje lager kunnen zingen als het gaat om “seksuele veiligheid”. De partij heeft het grensoverschrijdend gedrag van partijprominent Frans van Drimmelen jarenlang gedoogd. D66 liet bovendien lhbt-activist Sidney Smeets Kamerlid worden, terwijl tienerjongens op sociale media klaagden over zijn seksuele opdringerigheid. D66 heeft een lange traditie van pedofiel activisme, net als Rutgers.

Volg GIG op Telegram

Alexander Pechtold

De Rutgers-indoctrinatie is in zonde ontvangen. Het ‘helpt’ scholen om te voldoen aan kerndoel 38, waar toenmalig D66-leider Alexander Pechtold in 2012 de ‘acceptatie van seksuele diversiteit’ liet opnemen. Dezelfde Pechtold dwong zijn vriendin tot abortus, aldus weekblad Privé. Al leert de Lentekriebels dat abortus slechts “een kleine ingreep” is. Zo geven D66 en Rutgers elkaar handig rugdekking.

Laatst bijgewerkt: 11 maart 2024 10:46

Doneer