U kunt heel Nederland bereiken met de waarde van het gezin!

Het gezin staat steeds meer onder druk. Kostwinners worden uitgeknepen. Kinderen worden in verwarring gebracht door lhbt en gender over Gods bedoeling met huwelijk, seksualiteit en gezin. Dit is waarom Gezin in Gevaar opkomt voor Gods geboden en de christelijke gezinswaarden.

Maar dat kunnen we niet alleen.

Willen we toekomst geven aan onze kinderen en kleinkinderen, dan moeten we in actie komen!

Als u Gezin in Gevaar steunt, dan gaat uw donatie direct naar:

  • Het strijden met straatcampagnes én lobby in Den Haag voor de bescherming van kinderen tegen seksuele indoctrinatie.

  • Kritische verslaggeving op onze nieuwswebsite, waar wij meer dan 270.000 mensen per jaar het échte nieuws brengen dat de mainstream media verzwijgen.

  • Het voeren van rechtszaken tegen het lhbt-ontslag van christenen die weigeren mee te doen aan de promotie van seksuele zonde.

  • Het gratis verspreiden van unieke publicaties als Seksuele indoctrinatie in schoolboeken onder ouders, leraren en burgers. Wij staan hen actief bij in het weerstaan van de lhbt-dwang die zij ondervinden op werk of school.

U kunt zorgen dat heel Nederland doordrongen wordt van de noodzaak om kinderen te beschermen tegen onkuisheid en lhbt-indoctrinatie. Gebruik het beveiligde formulier hieronder om uw gift te geven.

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.