Minister, stop de Week van de Lentekriebels!

Minister, stop de Week van de Lentekriebels!

Tijdens de Week van de Lentekriebels (4 tot 8 maart) worden jonge kinderen overal in Nederland blootgesteld aan de perverse agenda van Rutgers.

Dit soort schadelijke propaganda krijgen onze kinderen voor hun kiezen:

  • Rutgers schrijft kleuters 'transgenderboekjes' als Wie is Kik? en Het lammetje dat een varken is voor waarin geslachtsverminking bij de kinderlijke personages wordt verheerlijkt. “Makkelijk zal het niet zijn, maar het kan, omdat je nog jong bent”, aldus de “transkikkerspecialist”.

  • Ook zetten ze kinderen aan om aan zelfbevrediging te doen. De lhbt-activisten sturen er zelfs op aan om dit in groepjes te doen en er naast "crème" en "spuug" ook voorwerpen bij te gebruiken. Uitgebreid uitgelegd voor kinderen vanaf 8 jaar.

  • Kinderen worden daarnaast gebombardeerd met expliciete plaatjes van geslachtsdelen. Ook van naakte volwassenen die naakte kinderen aanraken. Doordat Rutgers het zien van naakte volwassenen voor kinderen normaliseert, werken ze pedofilie in de hand!

  • De zwaar gesubsidieerde stichting indoctrineert kleine kinderen met vergaande lhbt-propaganda. Ze leren uw zesjarige over homoseksualiteit, "non-binair", "bi-gender" en "queer". Kinderen die net leren lezen!

De onschuld van basisschoolkinderen wordt dus met voeten getreden onder het mom van "relationele- en seksuele vorming."

Maar dat niet alleen.

Onze kinderen worden actief geseksualiseerd.

Door hen bloot te stellen aan expliciete naaktbeelden, worden ze gedwongen om dat als normaal te zien.

Zo zullen ze minder schrikken - laat staan verzet bieden - als ze benaderd worden door een naakte volwassene.

Helemaal als Rutgers hen vanaf 8 jaar aanzet tot zelfbevrediging...

Dit is niets minder dan grooming van uw en mijn belastinggeld.

Kinderen moeten juist beschermd worden tegen onzedelijk lesmateriaal.

Daarom moet dit onmiddellijk stoppen!

Kinderen moeten op school leren lezen, schrijven en rekenen. Niet worden lastiggevallen met de seksuele indoctrinatie van Rutgers.

Daarom roepen wij demissionair minister Mariëlle Paul (VVD) op om een streep te zetten door de Week van de Lentekriebels.

Lees meer