Soa's blijven de pan uit rijzen na decennia van zogenaamde 'seksuele voorlichting'

Het oplopen van een SOA betekent vaak onderworpen worden aan een medicatie-regime. Bron afbeelding: Flickr / emagineart

Soa's blijven de pan uit rijzen na decennia van zogenaamde 'seksuele voorlichting'

THEMA'S:

Seksuele voorlichting', omdat het seksueel gedrag aanmoedigt, heeft geleid tot meer soa's, meer abortussen en een enorme hoeveelheid emotionele schade. Maar misschien was dat wel het bedoelde effect.

Dubbele standaard

Sommigen van jullie zijn misschien oud genoeg om je een tijd te herinneren waarin regeringen eisten dat mensen "sociale afstand" van elkaar namen om "de verspreiding" van infecties tegen te gaan. Het zal je niet verbazen dat er niet meer zo'n oproep wordt gedaan nu westerse landen een enorme toename van seksueel overdraagbare ziektes zien - die nu "soa's" of "seksueel overdraagbare aandoeningen" worden genoemd, omdat dat veel minder ernstig klinkt.

De spuigaten uit

Uit de New York Post van 7 maart: "Seksueel overdraagbare aandoeningen zijn in 2022 in heel Europa omhooggeschoten - alleen al het aantal gemelde gevallen van gonorroe is bijna verdubbeld. Het Europees Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding sprak zijn 'grote bezorgdheid' uit over de stijgende cijfers, die donderdag werden vrijgegeven als onderdeel van de meest recente dataset van de groep."

Volg GIG op Telegram

Stijging over gehele linie

"Syfilisgevallen stegen met 34% tussen 2021 en 2022, tot meer dan 35.000 gevallen in het laatste jaar. Chlamydia-gevallen stegen met 16% tot meer dan 216.000. Meer dan 70.000 personen werden gemeld met gonorroe-infecties in 2022, een stijging van 48% ten opzichte van het jaar ervoor. Andere soa's, waaronder lymphogranuloma venereum en congenitale syfilis - die wordt overgedragen van moeder op foetus - kenden ook grote stijgingen."

Schrikbarende aantallen

Volgens ECDC-directeur Andrea Ammon: "De cijfers schetsen een grimmig beeld dat onmiddellijke aandacht en actie behoeft." Of misschien minder actie. De New York Post meldde eerder al een stijging van het aantal soa's in New York in 2022, met "gonorroecijfers die met 11% zijn gestegen onder mannen en syfiliscijfers die met maar liefst 36% zijn gestegen onder vrouwen, volgens de Big Apple's Department of Health and Mental Hygiene." Ammon voegde eraan toe dat de gerapporteerde cijfers waarschijnlijk veel te laag zijn door een gebrek aan testen en dat de stijgingen waarschijnlijk "het topje van de ijsberg" zijn.

Lees ook: Woke. Een modieuze ideologie en een christelijk antwoord daarop

De plank wordt misgeslagen

Voorspelbaar vermeden het ECDC en persberichten echter om met de vinger te wijzen naar de oorzaken van deze soa-golven. Volgens het ECDC was de toename gedeeltelijk te wijten aan "riskanter seksueel gedrag", maar "vooral aan het gebrek aan informatie over seksueel overdraagbare aandoeningen".

Een duidelijke link

Na een paar generaties seksuele voorlichting, waarin jonge mensen worden geïnstrueerd over vrijwel elk aspect van omgang, terwijl ze te horen krijgen dat morele grenzen onverdraagzaam zijn, is de farce van deze "voorlichting" verblindend duidelijk voor iedereen met een functionerende frontale cortex. "Seksuele voorlichting" heeft geleid tot meer soa's, meer abortussen en een enorme hoeveelheid emotionele schade, aangezien het seksueel gedrag aanmoedigt.

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Verkeerde oorzaak

Een verstandige reactie op deze cijfers zou zijn om mensen te waarschuwen dat promiscuïteit gevaarlijk is en dat het oplopen van een soa waarschijnlijk is. In plaats daarvan heeft het ECDC "getheoretiseerd dat de toename van gonorroe-infecties te wijten zou kunnen zijn aan antimicrobiële resistentie, maar zei dat het de mogelijkheid nog steeds in de gaten hield. Het bestrijden van de toename zou een verhoogd bewustzijn van soa's, verbeterde preventiemethoden, toegang tot testen en effectieve behandeling met zich meebrengen."

Onwetendheid geen excuus

Hoeveel bewuster kunnen mensen zijn? We hebben al seksuele voorlichting op scholen vanaf zeer jonge leeftijd. Er zijn gezondheidsadviezen, voorlichtingscampagnes, billboards; eigenlijk alles behalve mensen laten weten dat meerdere bedpartners hebben slecht is voor je gezondheid.

Lees ook: De woke-wereld houdt velen gevangen. Hier zijn enkele suggesties om ervan los te komen

Veelzeggende cijfers

John McGuirk maakte dit punt onlangs in een redactioneel artikel voor Gript met de titel "Wat zeggen 10.000 maandelijkse soa-tests over onze cultuur?". Niets goeds, merkt hij op: "Het is makkelijk en verleidelijk om naar de cijfers te kijken die gisteren bekend zijn gemaakt en die aangeven dat er in Ierland elke maand 10.000 soa-kits worden besteld, en het gewoon af te schrijven als weer een teken van beschavingsachteruitgang. Uw correspondent weet dit, want eerlijk gezegd was dat ook mijn eerste reactie: In wat voor maatschappij leven we als er elke maand tienduizenden mensen leven in de angst dat ze iets hebben opgelopen van een seksuele partner? Het antwoord is helaas 'de moderne samenleving'."

Zogenaamd onvermijdelijk

Voorstanders van moderne seksuele voorlichting zullen zeggen dat het zo belangrijk is om kinderen de fijne kneepjes van de seksuele omgang bij te brengen en ze informatie te geven over voorbehoedsmiddelen en al de rest omdat ze "het toch wel gaan doen" en verzet dus zinloos is. Dezelfde mensen die denken dat we het klimaat kunnen veranderen en armoede kunnen beëindigen. Seksuele voorlichting is een totale mislukking, zoals elke statistiek ons vertelt. Tenzij, natuurlijk, het resultaat dat we kregen het beoogde effect was.

Dit artikel is eerder gepubliceerd op lifesitenews.com

Laatst bijgewerkt: 3 april 2024 21:14

Doneer