Succes! Na petitie vertrekt pedofilie-schrijver Pim Lammers uit Kinderboekenweek

Pim Lammers. Bron afbeelding: NOS.

Succes! Na petitie vertrekt pedofilie-schrijver Pim Lammers uit Kinderboekenweek

THEMA'S:

Pim Lammers trekt zich terug uit de Kinderboekenweek. De schrijver raakte in opspraak nadat bleek dat hij verhalen heeft geschreven die seksueel misbruik verheerlijken van een minderjarige jongen door volwassenen voetbaltrainer. Nadat Gezin in Gevaar een petitie lanceerde, blaast lhbt-activist Lammers de aftocht.

Pim Lammers

Lammers is een bekende propagandist van lhbt en pedofilie. Eerder publiceerde hij het kinderboek Het lammetje dat een varken is, dat kinderen transgenderisme leert. In 2023 mocht hij het gedicht van de Kinderboekenweek schrijven. Tot website Reactionair.nl wees op een pedofiel verhaal van Lammers, waarin hij verheerlijkend schrijft over hoe een volwassen homoseksueel een 12-jarige jongen seksueel misbruikt.

Lammers blaast de aftocht

Het pedofiele verhaal brengt kinderen een ondubbelzinnige en zeer gevaarlijke boodschap over. Namelijk dat het normaal en zelfs fijn is als een volwassene aan je zit. Dit is een regelrechte aanval op de onschuld en kuisheid van kinderen. Daarom lanceerde de campagne Gezin in Gevaar vrijdag een petitie. In korte tijd werd die duizenden keren getekend. Met resultaat: Pim Lammers blaast de aftocht en zal niet voor Kinderboekenweek schrijven. Onder andere RTL Nieuws, NOS, Nu.nl en Algemeen Dagblad noemen de petitie van Gezin in Gevaar.

Bestel nu gratis: De waarheid over homoseksualiteit

Fanatieke activist wordt alleen gestopt door actie

De terugtrekking van Lammers is een overwinning voor de onschuld van kinderen. Het is bovendien een bewijs dat actievoeren nodig is. Lammers is een fanatieke lhbt-activist. Zijn kinderboeken zijn bedoeld om kinderen aan te zetten tot het accepteren van alle seksuele zonden die God verboden heeft. Alleen openlijke en aanhoudende actie weerhoudt hem van dat doel.

Pedofilie in opmars

Actie voeren is des te meer nodig aangezien pedofilie bezig is aan een opmars. De campagne Gezin in Gevaar volgt het dossier-pedofilie op de voet en ziet een zorgwekkende toename. Steeds vaker wordt in de publieke opinie pedofilie vergoelijkt of zelfs gepromoot. Een kleine greep:

Intrinsiek onderdeel van 'lhbt-emancipatie'

Pedofilie is van meet af aan intrinsiek onderdeel geweest van de ‘lhbt-emancipatie’. Er loopt een ideologische rode lijn van PvdA-Senator Edward Brongersma naar (kortstondig) D66-Kamerlid Sidney Smeets naar lhbt-schrijver Pim Lammers. Allen zijn en worden bejubeld door de seculier-linkse media. Niet ondanks, maar doordat zij de loftrompet steken op seksuele omgang door volwassen homoseksuelen met minderjarige jongens.

Nieuwe acties om Lammers' invloed helemaal uit het onderwijs te bannen

Daarom blijft Gezin in Gevaar strijden. We bereiden nieuwe acties voor. Zo gaan we onderwijsinstanties benaderen om de boeken van Lammers uit de schoolbibliotheken te krijgen. Al eerder ageerden we tegen Lammers' propaganda, in de lesmethode Squla. Dat zette meerdere schooldirecteuren aan tot het schrappen van deze methode, zo lieten ze ons weten. Lammers klaagde nadien zelf op sociale media over scholen die zijn optreden afbelden. Na de nieuwste ophef hebben scholen daar nóg meer reden toe. Hun kinderen zijn evenwel pas veilig als geen enkel woord van pedofilie-schrijver Pim Lammers meer in de klaslokalen klinkt.

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2023 18:02

Doneer