Thema: Pedofilie

Wie dacht dat na Dutroux pedofilie van het toneel zou verdwijnen, komt nu bedrogen uit. Pedofilie is terug van nooit weggeweest. Want als we bij euthanasie kinderen laten beslissen over hun leven, waarom dan niet over hun seksualiteit? Alleen de christelijke overtuiging dat seksueel exclusief voor het huwelijk tussen man en vrouw is, is een vaste grond voor de afwijzing van pedofilie.

Ondertussen is er een zorgwekkende verandering in het culturele klimaat. Opiniemakers, 'experts' en politici pleiten steeds vaker voor 'begrip' voor pedofielen. Die kunnen zogenaamd niets doen aan hun 'seksuele geaardheid' en verdienen geen 'discriminatie'.

Alleen al het taalgebruik maakt duidelijk: na de emancipatie van homoseksuelen is de emancipatie van pedofielen het nieuwste doel van de Seksuele Revolutie. Of eigenlijk is dit van meet af aan het doel geweest: denk aan PvdA-senator Edward Brongersma, voor wie homoseksualiteit en pedoseksualiteit onlosmakelijk verbonden waren. Daar zit wat in. Psycholoog dr. Gerard van den Aardweg schrijft in Science Says NO!: “Het risico dat volwassen homoseksuele mannen minderjarigen van hetzelfde geslacht molesteren is 10-20 maal groter dan het risico dat volwassen heteroseksuele mannen minderjarige meisjes molesteren."

Uitgelicht

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.