Pedofilie

Wie dacht dat na Dutroux pedofilie van het toneel zou verdwijnen, komt nu bedrogen uit. Pedofilie is terug van nooit weggeweest.

De vaste grond om pedofilie af te wijzen

Want als we bij euthanasie kinderen laten beslissen over hun leven, waarom dan niet over hun seksualiteit? Alleen de christelijke overtuiging dat seksueel exclusief voor het huwelijk tussen man en vrouw is, is een vaste grond voor de afwijzing van pedofilie.

'Begrip' voor pedofielen

Ondertussen is er een zorgwekkende verandering in het culturele klimaat. Opiniemakers, 'experts' en politici pleiten steeds vaker voor 'begrip' voor pedofielen. Die kunnen zogenaamd niets doen aan hun 'seksuele geaardheid' en verdienen geen 'discriminatie'. Ook wordt er steeds meer vergoelijkend gedacht over pedofiele fantasieën.

Pim Lammers

Een schokkend voorbeeld van dat laatste is de lhbt-activist Pim Lammers. Hij mocht het gedicht van de Kinderboekenweek schrijven. Lammers is echter de auteur van een verhaal waarin het seksueel misbruik van een jongetje door zijn voetbaltrainer wordt verheerlijkt. Na een petitie van Gezin in Gevaar moest Lammers zich terugtrekken.

Edward Brongersma

Na de emancipatie van homoseksuelen is de emancipatie van pedofielen het nieuwste doel van de Seksuele Revolutie. Of eigenlijk is dit van meet af aan het doel geweest: denk aan PvdA-senator Edward Brongersma, voor wie homoseksualiteit en pedoseksualiteit onlosmakelijk verbonden waren. Daar zit wat in.

Kans op misbruik is groter

Psycholoog dr. Gerard van den Aardweg schrijft in Science Says NO!: “Het risico dat volwassen homoseksuele mannen minderjarigen van hetzelfde geslacht molesteren is 10-20 maal groter dan het risico dat volwassen heteroseksuele mannen minderjarige meisjes molesteren."

Uitgelicht

Artikelen

Alle artikelen

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.