Kinderboekenweek laat pedofilie-activist schrijven voor kinderen

Pim Lammers. Bron afbeelding: NOS.

Kinderboekenweek laat pedofilie-activist schrijven voor kinderen

THEMA'S:

Het gedicht van de Kinderboekenweek wordt dit jaar geschreven door Pim Lammers. Deze lhbt-activist blijkt een verhaal te hebben geschreven waarin seksuele handelingen tussen een sporttrainer en een minderjarige jongen worden verheerlijkt. De campagne Gezin in Gevaar lanceert een petitie, om kinderen te beschermen tegen deze pedofilie.

Pim Lammers

Wie zich verdiept in lhbt-kinderpropaganda, komt Pim Lammers al snel tegen. Eerder schreef hij voor Paarse Vrijdag Het lammetje dat een varken is, dat kinderen transgenderisme leert. Het boek kreeg de warme aanbeveling van het COC, een organisatie met een lange traditie van pedofiel activisme.

Volwassen trainer bevredigt jongen

Op zijn eigen website had Lammers het verhaal Trainer (2015) staan over een volwassen voetbaltrainer die een jongen van een jaar of 12 seksueel misbruikt. Lammers laat de jongen niet walging voelen, integendeel. De ultieme fantasie van pedofielen is uit de pen van Pim Lammers gevloeid.

Pedofiele karakter is volstrekt evident

Het pedofiele verhaal is door Lammers onderhand van internet gehaald, nadat de website Reactionair.nl erover schreef. Het is dermate seksueel expliciet dat we er niet uit citeren. Het is letterlijk van God los. De lezer mag ons geloven dat het pedofiele karakter van Lammers’ verhaal volstrekt evident is. Ook voor de onschuldige kinderen die er in de schoolbibliotheek op stuiten.

Organisator Kinderboekenweek weet niet van wijken

De pedofiele schrijfsels van Pim Lammers weerhoudt de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) er niet van om hem als dichter van de Kinderboekenweek 2023 te kiezen. Zelfs nu er op sociale media ophef ontstaat, weet CPNB niet van wijken. De stichting laat aan Reactionair.nl weten “achter die keuze” te blijven staan. Immers hij “schreef dit verhaal in 2015, geruime tijd voor zijn eerste kinderboek verscheen, en hij betrekt het op geen enkele manier in zijn werk voor kinderen.” Zouden ze het zelf geloven?

Stop pedofilie! Teken de petitie "Kinderboekenweek, geef géén podium aan pedofilie-schrijver Pim Lammers!"

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2023 16:45

Doneer