In het land van Dutroux zingt dichteres de lof van pedofilie

Dichteres Delphine Lecompte. Bron afbeelding: VPRO.

In het land van Dutroux zingt dichteres de lof van pedofilie

THEMA'S:

België heeft geen goed imago als het aankomt op pedofilie. Het is het land van Marc Dutroux, de pedofiel die meerdere meisjes ontvoerde, verkrachtte en vermoordde. Je zou verwachten dat onze zuiderburen er alles aan doen om de geest van Dutroux uit het land te drijven.

'Verrukkelijke oogopslag'

Maar Delphine Lecompte doet het tegenovergestelde. De bekende Vlaamse dichteres heeft een lezersbrief in tijdschrift Humo geschreven waarin zij de lof zingt van pedofilie. “De argeloze onbezoedelde vranke oogopslag van een 8-jarige misdienaar, een 6-jarige zadelmakerzoon of een 5-jarig Roemeens bloemenverkoopstertje is verrukkelijk,” jubelt de dichteres.

Minister, stop het opdringen van seksualiteit op onze scholen!

"Recht om te fantaseren"

En er is niets mis mee om seksuele fantasieën over deze kinderen te koesteren, voegt Lecompte daar aan toe. “Iedereen heeft recht om te fantaseren” over allerlei seksuele perversies die wij maar liever niet noemen. Zolang je die fantasieën niet uitleeft is er niets mis.

'Ruk uw oog uit'

Onze Heer Jezus Christus weerspreekt deze dwaling. “Zo uw oog u ergert, ruk het uit, en werp het weg”, zegt Hij in het Evangelie volgens Mattheüs (18:9). “Want het is beter voor u, met één oog het Leven binnen te gaan, dan met twee ogen geworpen te worden in het helse vuur.” Niet slechts de daad is zondig, maar de innerlijke instemming ermee evengoed.

Undercover

Lecompte schrijft haar lezersbrief naar aanleiding van undercoveronderzoek door journalist Sven van der Meulen, die een bekende Vlaamse acteur pedofiele uitspraken ontlokte. De acteur zei seksuele omgang te hebben gehad met jongens van veertien jaar.

Sidney Smeets

Dergelijke voorkeur voor minderjarige tienerjongens is overigens wijdverbreid in de homowereld. Dat bleek wel toen D66-Kamerlid Sidney Smeets in het nieuws kwam vanwege seksuele avances richting tienerjongens. Het regende vervolgens verhalen op sociale media over homoseksuele mannen die hun prominente positie als journalist of mediaproducent misbruikten om tienerjongens tot onzedelijkheden te bewegen.

Lees ook: Affaire Sidney Smeets: hoe pedo- en homoseksualiteit verweven zijn

Door het slijk halen

Delphine Lecompte komt in haar lezersbrief woorden tekort om Van der Meulen door het slijk te halen. De journalist is een “eng denkende rioolrat” en een “ranzige narcistische hypocriete YouTube-journalist”. Zijn onderzoekswerk is slechts het “patserige vulgaire vertoon” van iemand die “enkel en alleen belust [is] op sensationele oppervlakkige mediastunts”.

Roze Balletten

Het is blinde razernij die een zekere paniek doet vermoeden. Is Van der Meulen meer op het spoor? In België is het een publiek geheim dat hooggeplaatsten deelnamen (en deelnemen?) aan zogenaamde ‘Roze Balletten', feesten waarbij kinderen seksueel misbruikt worden.

De Dutroux-connectie

Kinderen die aangeleverd werden door onder andere Marc Dutroux. Dat vertelde ene Regina Louf, slachtoffer van de Roze Balletten, aan de Belgische politie. Het onderzoek waar haar getuigenis onderdeel van was, is echter gesloten. Op last van een rechter gelieerd aan één van Dutroux’ vermeende handlangers. Het is een pedofiele onderwereld die alleszins belang heeft bij eloquente lezersbrieven in respectabele tijdschriften.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Laatst bijgewerkt: 20 augustus 2021 10:47

Doneer