5 tekenen dat Gezin in Gevaar de seksuele indoctrinatie van Rutgers in het defensief dringt

Op het internet zijn dit soort humoristische plaatjes steeds populairder. De diepe afkeer tegen het regenbooggedram uit zich op allerlei manieren. Gezin in Gevaar ziet de laatste tijd steeds meer vrucht van zijn inspanningen tegen de seksualisering van kinderen.

5 tekenen dat Gezin in Gevaar de seksuele indoctrinatie van Rutgers in het defensief dringt

92% van de ouders is tegen seksuele ‘voorlichting’ op de basisschool. Zo bleek uit een steekproef door Hart van Nederland vorig jaar tijdens de Week van de Lentekriebels. Uit deze “hysterische preutsheid”, aldus De Telegraaf, blijkt dat er in korte tijd een drastische kentering heeft plaatsgevonden: Nederlanders zijn klaar met de seksuele indoctrinatie van hun kinderen door Rutgers en trawanten. Lhbt-activisten wijzen met de beschuldigende vinger naar Gezin in Gevaar als grootste aanstichters van dit verzet. Wij geven ze geen ongelijk. Hier zijn vijf tekenen dat Gezin in Gevaar de seksuele indoctrinatie van kinderen in het defensief dringt.

1. Groeiend verzet tegen Paarse Vrijdag

Een van de meest beruchte lhbt-hoogtijdagen is Paarse Vrijdag. Elke tweede vrijdag van december worden kinderen van alle deelnemende scholen onder druk gezet om in het paars op school te komen. Dit om ‘solidair’ te zijn met de alfabet-sekte. Wilt u niet dat uw kind bijdraagt aan de verheerlijking van zonde door niet in paars naar school te gaan? Dan wordt er enorme druk op ze uitgeoefend. Hoe ‘vrij’ ben je als kind in je keuze als je de enige bent die niet in paars naar school komt? “Voor zogenaamde inclusiviteit mag je best manipuleren…” twitterde een vader destijds. Op sommige scholen kreeg ‘de meest paarse klas’ zelfs een prijs. Dus wie dan niet in het paars komt… krijgt de hele klas op z’n dak. Het is dan ook niet gek dat veel ouders hun kinderen thuishouden, tot groot ongenoegen van lhbt-activisten en linkse docenten. Gezin in Gevaar voert al jaren actie tegen deze genderdwang, elk jaar groeit het verzet.

Lees ook: Kind geeft gevat antwoord op gendervragen: ‘Transgenders zijn gewoon in de war’

2. Lhbt-activist Pim Lammers trekt zich terug

Pim Lammers, auteur van onder andere het beruchte kindertransgenderboek Het lammetje dat een varken is, werd begin vorig jaar uitgenodigd om het gedicht te schrijven voor Kinderboekenweek. De lhbt-activist zou zich wel raad hebben geweten met het thema ‘bij mij thuis’. Gezin in Gevaar hield hem echter al langer in de gaten en tekende meteen protest aan toen bekend werd dat hij was uitgekozen. Met een virale petitie riepen wij Nederlanders op om in verzet te komen tegen zijn activisme. Naast zijn lhbt-literatuur heeft hij namelijk ook het pedofilie-verheerlijkende verhaal Trainer geschreven. Het verhaal beschrijft het seksuele misbruik van een twaalfjarige jongen door zijn voetbaltrainer. Het vertelperspectief van het verhaal is van de minderjarige jongen. Hij beschrijft het onzedelijke contact als iets opwindends en spannends: de droom van iedere pedofiel. Ondanks alle ophef, heeft hij daar tot op de dag van vandaag geen afstand van genomen. Wel trok hij zich vlak na onze petitie terug. Zowel onze actie als zijn terugtrekking was dagenlang landelijk nieuws.

3. Linkse media noemen Gezin in Gevaar “een belangrijke schakel” in groeiende lhbt-kritiek

Sinds de Pim Lammers-affaire is de media-aandacht voor Gezin in Gevaar fors toegenomen. De beste strategie was jarenlang om ons zoveel mogelijk te negeren. Nu Gezin in Gevaar dankzij onze groeiende groep trouwe medestanders overwinning na overwinning behaalt, is dat geen houdbare tactiek meer voor linkse media. De Stentor moet daarom ook erkennen dat we een “groot bereik” hebben. Ook religiewetenschapper Ernst van den Hemel laat aan het Nederlands Dagblad weten dat wij een “goede neus voor controverse” hebben. Ook recent nog, in het Tv-programma Medialogica (HUMAN/VPRO) klaagt Rutgers steen en been over de toename van onze invloed. “Al achttien jaar wordt de week [van de Lentekriebels, red.] zonder noemenswaardige problemen georganiseerd”, beweert de voice-over stem van Medialogica. “Maar dit jaar ontstaat er plots ophef over de inhoud van het lespakket van Rutgers”. Een groot deel van de ‘schuld’ hiervoor schuift het linkse programma in onze schoenen. Als we niet zo bescheiden waren, zouden ze ons nog laten blozen!

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

4. Politieke partijen populariseren onze standpunten

In de uitzending van Medialogica werd er ook stevige kritiek geuit op FvD-leider Thierry Baudet. Hij stelde tijdens de Week van de Lentekriebels vorig jaar Kamervragen aan toenmalig onderwijsminister Dennis Wiersma over het onzedelijke lesmateriaal. De inmiddels afgetreden VVD’er fronste met zijn wenkbrauwen toen de FvD-voorman hem confronteerde met de inhoud van deze zeer onkuise ‘kinderboeken’. Maar deze partij is niet de enige die zich door onze missie geïnspireerd weet. De SGP verdedigt al jaren christelijke gezinswaarden in de Kamer. Ook de PVV spreekt zich steeds feller uit tegen seksuele indoctrinatie van kinderen op school. “Hou toch alsjeblieft op met die gekkigheid! Laat onze kinderen kinderen blijven!”, brieste Geert Wilders toen hij lucht kreeg van lhbt-indoctrinatie tijdens dagen als Paarse Vrijdag. Wybren van Haga van BVNL stond campagneleider Hugo Bos zelfs te woord in een interview hierover. Gezin in Gevaar heeft geen banden met politieke partijen. Onze acties zijn gericht op het activeren van bezorgde burgers. Via hen beïnvloeden we de publieke opinie. Steeds meer politieke partijen voelen aan dat de wind draait en anticiperen erop.

5. Het schoolboekenrapport is niet meer aan te slepen

Een van de meest cruciale manieren waarop Gezin in Gevaar strijdt tegen lhbt-propaganda is door de inhoud van pervers lesmateriaal aan het licht te brengen. Medialogica en andere linkse mediakanalen pretenderen dat wij mensen bepaalde meningen opdringen. Maar dat is in deze strijd helemaal niet nodig. We hoeven bewijsmateriaal alleen maar te laten zien en het te duiden. Deze onthullingen leidden uiteindelijk tot het uitbrengen van onze brochure Seksuele indoctrinatie in schoolboeken. Wegens groot succes is deze onlangs zelfs herdrukt. Het boek is over de jaren heen vele tienduizenden keren besteld, gelezen en gedeeld. Volgens Het Parool wordt ons schoolboekenrapport zelfs “letterlijk geciteerd” in de Tweede Kamer. Dit en de grote waardering die we krijgen van onze medestanders geven aan dat onze strijd tegen seksuele indoctrinatie van schoolkinderen alsmaar effectiever wordt. Rutgers kan daarom zijn borst nat gaan maken voor de komende Week van de Lentekriebels.

Gezin in Gevaar is op dit moment druk bezig met het onderzoeken en blootleggen van de seksuele perversie van Rutgers tijdens de Week van de Lentekriebels. We hebben nu al een aantal boeken die zij op de leeslijst hebben staan geanalyseerd:

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘kinderboekje’ normaliseert intiem contact tussen naakte vader en kind

Lees ook: Week van de Lentekriebels: kindertransgenderboek Pim Lammers opnieuw op leeslijst Rutgers

Lees ook: Week van de Lentekriebels: homoseksuele meester laat kinderen ‘homohuwelijk’ sluiten

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2024 15:47

Doneer