2023 loopt ten einde. DIT zijn de successen van Gezin in Gevaar

2023 loopt ten einde. DIT zijn de successen van Gezin in Gevaar

THEMA'S:

Gesteund door een recordaantal medestanders heeft Gezin in Gevaar in 2023 het verschil gemaakt. Dankzij onze trouwe achterban zijn we erin geslaagd om een groot aantal overwinningen te halen voor de bescherming van het gezin. Of het nu de publieke ruimte, scholen of de politiek is: niemand kan er meer omheen dat Gezin in Gevaar zijn stempel op het debat heeft gedrukt. Dit zijn de successen die we behaalden voor het gezin in 2023:

Gezin in Gevaar Congres

We organiseerden het grootste pro-gezinscongres van Nederland. De lezingen over de genderideologie, christelijk onderwijs en feminisme zorgden voor genoeg gespreksstof bij de honderden aanwezigen. Wat een verbroedering!

Afbeelding5

Pim Lammers

Na de petitie van Gezin in Gevaar trok de pedofilie-promotende kinderboekenschrijver en lhbt-activist Pim Lammers zich terug uit de Kinderboekenweek. Deze overwinning van Gezin in Gevaar betekende ook een flinke toename aan bedreigingen van lhbt-activisten. Want zij zien hoe de acties van Gezin in Gevaar groeien. Antifa zélf noemt ons een “grote speler”. Daarom grijpt links naar geweld. Dankzij u kunnen we ons beveiligen en verdergaan!

Benny Elwuar

We huurden billboards die door miljoenen Nederlanders zijn bekeken: "Gods huwelijk = 1 man + 1 vrouw" en "Free Benny! Stop lhbt-ontslag" Maar ook op juridisch vlak sprongen wij in de bres voor onderwijsassistent Benny Elwuar die vanwege het aanhalen van de Bijbel wordt vervolgd door lhbt-activisten. Door uw steun konden we een hoger beroep aanspannen tegen zijn oud-werkgever.

Benny2

Benny Elwuar reageerde voor de camera van Family7 op het vonnis dat zijn ontslag door een christelijke school bevestigde. (Foto: screenshot Family7)

Ongehoord Nieuws

Campagneleider Hugo Bos kwam in 2023 wel vier keer op landelijke tv bij Ongehoord Nieuws. Over de woke-ideologie, en de vervolging van thuisonderwijsouders. Zo bereiken we een miljoenenpubliek met onze boodschap over de verdediging van het gezin en de vrijheid van christelijk onderwijs.

Lees ook: Hugo Bos bij Ongehoord Nieuws: ‘Achter woke schuilt een marxistische ideologie’

Pro-Gezin Starterspakket

Vlak voor de verkiezingen stuurden we aan alle Kamerleden ons Pro-Gezin Starterspakket. Dit bevatte onder andere onze nieuwste editie van het rapport Seksuele indoctrinatie in schoolboeken en ons boek over de genderideologie. Tientallen Kamerleden spraken erover, van Frans Timmermans (GL-PvdA) tot Chris Stoffer (SGP). Landelijke media als RTL Nieuws en Nederlands Dagblad schreven erover.

Strijd tegen seksuele indoctrinatie op scholen

Maar misschien was ons grootste succes wel dat we de seksuele indoctrinatie van schoolkinderen door lhbt-lobbyclubs op de agenda hebben gezet. Rutgers, het COC, Transgender Netwerk Nederland... ze konden jarenlang ongemerkt kinderen ieder jaar met perverse seksualiteit opzadelen. Tot de Week van de Lentekriebels 2023!

Lees ook: Week van de Lentekriebels: dertien redenen om ertegen te protesteren

Gezin in Gevaar ontmaskert lhbt-lobby

Een van de medewerkers van Gezin in Gevaar heeft de indoctrinatieliteratuur van meerdere lhbt-clubs doorgespit en erover gepubliceerd. Over het 'SchoolsOUT' programma, de Week van de Lentekriebels-gids van Rutgers en het Genderdoeboek ontstond zo'n ophef, dat het zelfs geleid heeft tot Kamervragen. Politieke partijen PVV en FvD hebben sindsdien het strijden tegen seksuele indoctrinatie van kinderen tot speerpunt gemaakt. Zo beïnvloeden de medestanders van Gezin in Gevaar direct onze landbestuurders!

Gloednieuwe editie schoolboekenrapport

Vanwege al deze nieuwe bevindingen was het hoog tijd om ons rapport Seksuele indoctrinatie in schoolboeken aan te vullen. Deze nieuwste editie is aanzienlijk dikker dan zijn voorganger. Dankzij de gulle bijdrage van de achterban van Gezin in Gevaar hebben we in korte tijd de nieuwste editie kunnen schrijven, drukken én verzenden. En het effect van het boek is helder: ouders zijn massaal ontwaakt voor de seksuele perversie in schoolboeken. Volgens Het Parool wordt ons schoolboekenrapport "letterlijk geciteerd" in de Tweede Kamer.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Medialogica erkent: 'Gezin in Gevaar speelt hoofdrol in strijd tegen seksuele indoctrinatie'

Ons meest recente succes is de uitzending van Medialogica van vorige week. In die uitzending klaagden woordvoerders van Rutgers nog dat dit jaar voor het eerst "een storm van kritiek" losbarstte tijdens de Week van de Lentekriebels. Uiteraard kwam Gezin in Gevaar uitgebreid aan bod. Ze beschouwen ons - terecht! - als de grootste verzetsleiders tegen lhbt-indoctrinatie. Het meest opmerkelijke aan die uitzending was dat zelfs een zogenaamde 'expert seksuele opvoeding' kritiek had op Rutgers: 'Ze zijn niet neutraal.' Volgens haar is hun visie nogal eenzijdig: "eenrichtingsverkeer" noemde ze het zelfs!

Gezin in Gevaar zet strijd voort in 2024

Gezin in Gevaar heeft grootse plannen voor komend jaar. Vertrouwend op Gods genade willen we tijdens de komende Week van de Lentekriebels (4 tot 8 maart 2024) een groot offensief lanceren tegen de lhbt-lobby. Een leger van bezorgde ouders staat achter ons. Dat blijkt wel uit de talloze steunbetuigingen die we hebben gekregen voor onze vreedzame strijd voor de onschuld van kinderen. Samen met onze medestanders zijn we vastberaden om 2024 het laatste jaar te maken dat Nederlandse schoolkinderen te maken krijgen met seksuele indoctrinatie.

Steeds meer bijval

Gezin in Gevaar is al jaren de onbetwiste kartrekker in de strijd tegen de lhbt-lobby. De eerste jaren liepen we alleen... met een klein team, maar met een grote missie. Legers winnen oorlogen niet zozeer door superieure aantallen. Ze winnen door superieure moreel. Door de overtuiging dat de overwinning haalbaar is, als we nu doorzetten. En doorzetten, dat is wat we in 2024 dus willen doen. We zijn erg blij en dankbaar dat er steeds meer bij ons aansluiten. Maar om echt het verschil te maken, moeten we het tempo flink verhogen.

U kunt onderdeel worden van de stormram die in 2024 een flinke bres slaat in het lhbt-imperium door een eindejaarsgift te doen aan Gezin in Gevaar.

  €58.175 opgehaald. Help ons de benodigde €60.000 op te halen!

  Ja, ik doe een eindejaarsgift aan Gezin in Gevaar

  Hartverwarmende berichten van onze medestanders

  Strijden voor de goede zaak is soms zwaar. Maar als we voor de zoveelste keer bedreigd worden, of een we in de media worden aangevallen, putten we kracht uit de bemoedigingen die we ontvangen van onze medestanders:

  • Ik bedank u voor het doorgaan met de strijd. Het geeft mij hoop en moed! (Mevr. D uit Bovenkarspel)
  • Ga zo door, we hebben organisaties als die van jullie zo hard nodig! (Dhr. W. uit Vinkeveen)
  • Ik zal zeker maandelijks een bijdrage voor doneren waardoor u kunt doorgaan met uw zo belangrijk, mooie werk. Ik sta achter u! (Mevr. J. uit Rotterdam)
  • ...Ik weet zeker dat veel mensen heel blij zijn met jullie enorme bijdrage. In ieder geval wensen wij jullie een hele gezegende kerst toe. (Dhr. S. uit Pijnacker)
  • Moge de Heere uw poging zegenen, want daaraan is alles gelegen (Dhr. P. uit Ridderkerk)
  • Ik ben bijzonder blij met de tomeloze inzet van U en Uw team! (Dhr. M. uit Voorburg)

  Een persoonlijk woord van dank aan alle medestanders van Gezin in Gevaar:

  We kijken terug op een intensief 2023. We hebben veel gedaan, en dat met 0 euro subsidie! Campagneleider Hugo Bos wil u graag persoonlijk bedanken voor uw steun:

  Het hele team van Gezin in Gevaar dankt u hartelijk voor uw inzet en wenst u een zalig Kerst toe en een gezegend 2024.

  Ja, ik doe een eindejaarsgift aan Gezin in Gevaar

  Laatst bijgewerkt: 26 december 2023 07:37

  Doneer