Abortus

Abortus doodt ongeboren kinderen die door God geschapen zijn. Het is een misdaad tegen het leven, maar ook een belediging van God.

Abortus doodt 35.000 kinderen per jaar

In Nederland worden per jaar 35.000 ongeboren kinderen geaborteerd. Zij vinden de dood in abortuscentra, door de tang of stofzuiger van de aborteur. Tegenwoordig kun je zelfs 'abortuspillen' slikken die normaal zolang mogelijk afgeraden worden vanwege mogelijke gezondheidsschade.

Seksuele Revolutie

Massale abortus is ingevoerd in de jaren 1970 en vloeit direct voort uit de Seksuele Revolutie. Die ziet kinderen als hindernis op weg naar seksuele bevrijding. Er loopt dan ook een directe lijn van anticonceptie naar abortus.

Gesubsidieerde abortuslobby

In Nederland is er een sterk gesubsidieerde lobby actief van organisaties als Rutgers, onderdeel van de International Planned Parenthood Federation. Deze organisaties hebben financieel en ideologisch belang bij het aborteren van kinderen.

Groeiende beweging van onderop

Tegenover deze lobby staat echter een groeiende burgerbeweging van pro-lifers, bijvoorbeeld Stirezo. De pro-lifers waken bij abortuscentra, waar ze bidden en vrouwen de hulp geven die hen ontzegd wordt door de aborteurs. In de Verenigde Staten hebben de pro-lifers al een klinkende overwinning behaald met de vernietiging van abortusarrest Roe vs. Wade.

Artikelen

Alle artikelen

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.