Succes: NPO verwijdert video voorleesuurtje Pim Lammers na actie Gezin in Gevaar

De aflevering van 'Zin in Zappelin' waarin Pim Lammers kleine kinderen voorleest is door de NPO verwijderd, vlak na de Gezin in Gevaar middels een petitie hiertoe opgeroepen heeft.

Succes: NPO verwijdert video voorleesuurtje Pim Lammers na actie Gezin in Gevaar

“Wat ben je bloot!” Tot hun ontzetting zagen veel ouders opeens Pim Lammers op de NPO. De pedofilie-schrijver las in een tv-uitzending van Zin in Zappelin een nieuw gedicht voor aan een groep kinderen. Het ging over een klein jongetje dat zich “tussen de billen” wast. Gezin in Gevaar lanceerde meteen een petitie die binnen een paar weken bijna 10.000 keer werd ondertekend. De NPO heeft de aflevering inmiddels verwijderd: een grote overwinning van Gezin in Gevaar voor de kuisheid van kinderen!

Pim Lammers

Ochtendrace, zoals het gedicht van Pim Lammers heet, gaat over een jongetje dat zich gehaast klaarmaakt voor school. In de badkamer gaat de washand “tussen de billen”, en zijn moeder roept uit: “Wat ben je bloot!”. Dit terwijl vorig jaar aan het licht kwam dat Lammers het seksueel misbruik van een minderjarige jongen door zijn voetbaltrainer verheerlijkt in het verhaal Trainer. En dan hebben we zijn perverse verhalen over zijn homoseksuele uitspattingen in zogenaamde ‘darkrooms’ nog niet eens genoemd, of zijn kindertransgenderboek Het lammetje dat een varken is.

Lees ook: Week van de Lentekriebels: kindertransgenderboek Pim Lammers opnieuw op leeslijst Rutgers

Gezin in Gevaar komt in actie

Zodra dit feit Gezin in Gevaar ter ore kwam, schreven wij er een artikel over en lanceerden we een petitie: “NPO, geef géén podium aan pedofilie-schrijver Pim Lammers!”. Binnen een paar weken werd deze petitie bijna 10.000 keer ondertekend. Op sociale media en daarbuiten spraken veel Nederlanders hun afschuw uit over deze onzedelijke besteding van hun belastinggeld. Ze waren blij dat Gezin in Gevaar in actie kwam tegen Lammers’ activisme: “Bedankt voor deze petitie. Wij moeders / vaders moeten onze kinderen beschermen. Samen sterk!”

NPO haalt uitzending offline

Niet lang daarna was de aflevering in kwestie onvindbaar. Nu blijkt dat de NPO de aflevering met Pim Lammers stilletjes heeft verwijderd. Het is niet gek voor een omroep om af en toe het archief op te ruimen. Maar dat motief heeft hier geen rol gespeeld. Oudere afleveringen staan immers allemaal nog online. De NPO die ons vermoedelijk met argusogen in de gaten houdt voelt blijkbaar nattigheid. Het motief voor het verwijderen van deze aflevering van Zin in Zappelin laat zich raden!

Pim Lammers gecanceld NPO2 png

Voor wie geen scherpe ogen heeft: de afleveringen 154 tot en met 158 staan nog online, maar springt dan over naar 160. Aflevering 159 waarin Pim Lammers zijn vieze gedichtje voorleest ontbreekt. Het motief laat zich raden.

Actievoeren werkt

Het blijkt maar weer eens: vreedzaam actievoeren helpt. Artikelen schrijven, adverteren, petities lanceren, allemaal draagt het bij aan het kanaliseren van het verzet tegen lhbt-indoctrinatie. Daarom is er nu geen tweede seizoen van Gewoon.bloot. Ook dit succes is een rechtstreekse weerlegging van de kritiek van veel neerslachtige conservatieven ‘dat het niet werkt’. Lhbt-activisten gaan steeds een stapje verder om bij ons volk iets te normaliseren wat niet normaal is. Het her-introduceren van pedofilie-schrijver Pim Lammers was weer zo’n stap. Op het moment dat we hen dwingen om die stap ongedaan te maken, is dat niet alleen een overwinning op die specifieke stap, maar komt de beweging die onze kinderen seksualiseert tot stilstand.

Gezin in Gevaar groeit aan invloed

Het feit dat de NPO deze aflevering al verwijderd heeft voordat campagneleider Hugo Bos de petitie heeft aangeboden, spreekt boekdelen over de groeiende invloed van Gezin in Gevaar. Dankzij onze groeiende groep medestanders zijn we in korte tijd uitgegroeid tot hoofdluis in de pels van de lhbt-lobby. Of het nou Pim Lammers’ poging is om het gedicht te schrijven voor Kinderboekenweek of de seksuele indoctrinatie van basisschoolkinderen door Rutgers tijdens de Week van de Lentekriebels of Paarse Vrijdag… de breed gedragen onvrede van Nederlanders die Gezin in Gevaar kanaliseert in vreedzame actie wordt steeds krachtiger.

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2024 15:44

Doneer