NPO, geef géén podium aan pedofilie-schrijver Pim Lammers!

Petitie aan NPO-voorzitster Frederieke Leeflang

NPO, geef géén podium aan pedofilie-schrijver Pim Lammers!

"Wat ben je bloot!" leest Pim Lammers aan kleuters voor. De pedofilie-schrijver mag bij NPO-programma Zin in Zappelin voorlezen over naakt en “tussen de billen”. Deze waanzin moet stoppen!

Pim Lammers leest de kinderen zijn gedicht Ochtendrace voor. Dat gaat over klaarmaken om naar school te gaan. De lhbt-schrijver gaat in op wat er gebeurt als een jongetje in de badkamer staat.

Dan gaat de washand “tussen de billen”.

En dan blijkt het jongetje naakt te zijn en zegt moeder: “Wat ben je bloot!”

De woorden komen uit de mond van een schrijver die vorig jaar nog betrapt werd op het verheerlijken van seksueel misbruik door een volwassen voetbaltrainer bij een jongetje.

Het pedofiele karakter van dit verhaal (Trainer) was evident.

Daar blijft het niet bij. Lammers publiceerde eerder afgrijselijke verhalen over zijn seksuele uitspattingen in darkrooms. Bedoeld voor volwassenen, maar op zijn website leesbaar voor kinderen.

Pim Lammers is wel de laatste die op de NPO aan kleuters moet voorlezen.

Het gaat alle morele grenzen over, dat kinderen in heel Nederland worden blootgesteld aan de fantasieën van deze pedofilie-verheerlijkende schrijver.

Teken daarom de petitie en roep de NPO op Lammers géén podium te geven!

Pim Lammers is een lhbt-activist die gebrand is op het indoctrineren van kinderen.

Hij is de auteur van Het lammetje dat een varken is, een veelvuldig voorgelezen boek in het basisonderwijs. Daarin blijkt een lammetje toch een varken te zijn, nadat hij onder het mes gaat bij de dokter.

Het is doorzichtige propaganda voor chirurgische ‘geslachtsverandering’, die kinderen voor de rest van hun leven verminkt.

Pim Lammers trok zich in 2023 terug uit de Kinderboekenweek, nadat Gezin in Gevaar een petitie startte.

Ondanks de verwoede verdediging van prominenten, onder wie zelfs premier Mark Rutte, was de publieke verontwaardiging zo groot dat Lammers de aftocht blies.

Dit succes moeten én kunnen we nu weer behalen.

Nu keert Lammers terug met zijn ‘kinderliteratuur’, over bloot bij kinderen en intieme delen bij jongetjes. Het gaat alle morele grenzen over dat de publieke oproep dit zendtijd geeft.

Kinderen die thuis op school nietsvermoedend tv kijken, moeten hier niet aan blootgesteld worden.

Daarom lanceert Gezin in Gevaar een nieuwe petitie, gericht aan NPO-voorzitster Frederieke Leeflang. We roepen iedereen op te tekenen, in het belang van de kuisheid van kinderen. NPO, geef geen podium aan pedofilie-schrijver Pim Lammers!

Lees meer