Week van de Lentekriebels: Rutgers schrijft extreem expliciet boek voor 5-jarigen

Tijdens de Week van de Lentekriebels raadt Rutgers de boeken aan van hun eigen serie ‘Kriebels in je buik’. Een daarvan, “mijn papa heeft een [geslachtsdeel]”, spant werkelijk de kroon: het is misselijkmakend hoe vulgair en onzedelijk de inhoud van dit boek is – en dat “voor kinderen vanaf 5 jaar”.

Week van de Lentekriebels: Rutgers schrijft extreem expliciet boek voor 5-jarigen

“Ook kinderen hebben vaak kriebels in hun buik als ze hun eigen lichaam leren kennen… of als ze intimiteit en seksualiteit ontdekken. Dat is heel natuurlijk.” Voor wie nog steeds niet gelooft dat Rutgers tijdens de Week van de Lentekriebels (4 – 8 maart) kinderen actief seksualiseert, is hier het onomstotelijke bewijs. Het boek Mijn papa heeft een [geslachtsdeel] van Pimm van Hest stelt kinderen vanaf vijf jaar bloot aan zeer expliciete naaktbeelden, zowel van kinderen als van volwassenen. Uit respect voor u hebben we de afbeeldingen gecensureerd. Dit respect had Rutgers niet voor de vijfjarigen die dit boek ongevraagd voor hun neus krijgen.

Kriebels in je buik

Het is al erg genoeg dat Rutgers tientallen onkuise boeken op hun boekenlijsten heeft staan. Boekjes die 8-jarigen aanzetten tot zelfbevrediging, kleuters opzadelen met transgenderisme en geslachtsverminking, en helaas nog veel meer. Maar dit boek is van de serie “Kriebels in je buik” – en daardoor rechtstreeks afkomstig van Rutgers. Boeken uit deze serie, zoals Je kiest niet op wie je verliefd wordt, behoren tot de meest schaamteloze en onzedelijkste boeken die Gezin in Gevaar heeft onderzocht.

Lees ook: 5 tekenen dat Gezin in Gevaar de seksuele indoctrinatie van Rutgers in het defensief dringt

Rutgers seksualiseert vijfjarigen

In het boek Mijn papa heeft een [geslachtsdeel] worden vijfjarigen gebombardeerd met seksueel expliciete beelden. Onder het mom van “op een heldere, leuke en interactieve manier kennismaken met het lichaam” zet Rutgers vol in op de seksualisering van kleine kinderen. Door hen bloot te stellen aan dit soort onzedelijke beelden gaan kinderen naaktheid als iets normaals zien. Dit maakt hen vatbaarder voor pedofielen. Wat het nog erger maakt: op sommige plaatjes is er lichamelijk contact tussen de naakte volwassenen en kinderen. Vatbare kinderen leren op deze manier dat dat normaal is. Maar welk mens met goede bedoelingen heeft daar belang bij?

Bekijk en deel de video!

De redacteurs van Gezin in Gevaar, die inmiddels heel wat gewend zijn, reageerden diep geschokt toen ze het boek doorbladerden. Het kostte bijna een heel rolletje zwart tape en een zwarte stift om al het onzedelijke materiaal zwart te maken. Maar dankzij hun inspanningen hebben we er nu een video van gemaakt. Bekijk de video bovenaan en zie het voor uzelf! Deel deze video alstublieft met iedereen die u kent met kinderen op de basisschool via WhatsApp, X – voorheen Twitter of Facebook. Heel Nederland moet weten hoe schadelijk en onzedelijk de boeken van Rutgers zijn.

Dit artikel is onderdeel van een serie die kinderboeken op de leeslijst van Rutgers analyseert in de aanloop van de Week van de Lentekriebels. Klik hier voor meer informatie over de Week van de Lentekriebels:

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘kinderboekje’ normaliseert intiem contact tussen naakte vader en kind

Lees ook: Week van de Lentekriebels: homoseksuele meester laat kinderen ‘homohuwelijk’ sluiten

Lees ook: Week van de Lentekriebels: kindertransgenderboek Pim Lammers opnieuw op leeslijst Rutgers

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘De jongen in de jurk’ verheerlijkt travestie

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘papa verlaat mama voor een man, en iedereen is blij!’

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers propageert genitale verminking voor kinderen

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘Zin in jezelf’ zet 8-jarige kinderen aan tot zelfbevrediging

Lees ook: Week van de Lentekriebels: “Ik heb helemaal geen papa!”, huilt dochter van “twee mama’s”

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers dompelt kinderen onder in beerput van seksuele perversies

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers normaliseert homofilie voor kleuters met lhbt-propagandaboek Pim Lammers

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers promoot ‘non-binair’ kinderboek voor groep 1 en 2

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 6 maart 2024 13:37

Doneer