Nieuwe petitie roept Wilders op om lhbt-promotend kabinetslid terug te fluiten

Nieuwe petitie roept Wilders op om lhbt-promotend kabinetslid terug te fluiten

Kinderen en jongeren moeten “in vrijheid zichzelf kunnen zijn”. Het D66-beleid uit Rutte IV zal ze dan ook “blijven uitdragen en steunen”, aldus de nieuwe staatssecretaris van Onderwijs, Mariëlle Paul. Het regeerakkoord waarin staat dat er een andere koers gevaren wordt, legt de VVD’ster naast zich neer. Daarom lanceert Gezin in Gevaar een gloednieuwe petitie: “Kabinetslid weigert seksuele indoctrinatie te stoppen. Wilders, fluit haar terug!

Week van de Lentekriebels

De afgelopen Week van de Lentekriebels was een definitief keerpunt in de publieke opinie in Nederland omtrent seksuele indoctrinatie van schoolkinderen. Met eigen ogen zagen talloze bezorgde ouders hoe Rutgers kinderen aanzet tot (groeps)zelfbevrediging, aan zeer expliciete beelden blootstelt, en hen de gevaarlijke transgenderleugen aanpraat.

Ook politieke aandacht

Ook in Den Haag was er aandacht voor dit controversiële onderwerp. In maart 2024 was de formatie nog in volle gang. De bewijsstukken die Gezin in Gevaar opstuurde naar prominente politici blijken zelfs aan de formatietafel besproken. Het Algemeen Dagblad meldt dat er “Úren gepraat [werd] over Lentekriebels”. Met resultaat: seksuele indoctrinatie wordt onder kabinet-Schoof “fors verminderd”.

Lees ook: Mariëlle Paul weigert in kabinet seksuele indoctrinatie te herzien

Mariëlle Paul weigert dienst

Hier dacht de van minister- tot staatssecretaris gedegradeerde Mariëlle Paul anders over. Tijdens haar hoorzitting liet de Onderwijsstaatssecretaris weten dat ze ‘niks anders gaat doen dan ze het afgelopen jaar heeft gedaan’. Ze wil naar eigen zeggen dus “meer van hetzelfde”. Jan Paternotte (D66) prees haar voor deze dienstweigering. En dat is goed te begrijpen: zo blijft zijn antichristelijke partij toch aan de macht! Als D66 je ergens voor prijst, weet je dat er iets goed mis is gegaan.

Gezin in Gevaar lanceert petitie

Na zo’n succesvolle periode is dit een tegenslag. Maar wie dacht dat wij de staatssecretaris hiermee weg laten komen, kent ons nog niet goed. Campagneleider Hugo Bos is meteen in de pen geklommen en heeft een nieuwe petitie gelanceerd: “Kabinetslid weigert seksuele indoctrinatie te stoppen. Wilders, fluit haar terug!” Geert Wilders als de leider van de grootste partij, en persoonlijk kritisch op seksuele indoctrinatie van schoolkinderen, moet mevrouw Paul eraan herinneren dat het haar plicht is om het kabinetsbeleid uit te voeren.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

De kracht van een petitie

Een petitie is een effectief middel om de krachten van gelijkgestemde mensen te bundelen tot een luide stem die boven het dagelijkse geroep uitstijgt. Zeker voor iets wat zo belangrijk is als de onschuld van onze kinderen, is het van groot belang dat iedere Nederlander met gezond verstand van zich laat horen. De effectiviteit van een petitie blijkt wel uit de affaire rond Pim Lammers. Toen bleek dat de pedofilie-schrijver het Kinderboekenweekgedicht mocht schrijven, lanceerde Gezin in Gevaar een petitie die in korte tijd massaal ondertekend werd. Daarna blies de lhbt-activist de aftocht. We kunnen nu opnieuw een grote overwinning voor de onschuld van kinderen boeken.

Teken de petitie!

Teken daarom HIER onze gloednieuwe petitie en deel deze met iedereen die de onschuld van kinderen een warm hart toedraagt. Dat kan via WhatsApp, Facebook of X-voorheen Twitter.

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 4 juli 2024 10:08

Doneer