Draagmoederschap is mensenhandel, maar lhbt-activisten en de media blijven het promoten

Zelfs het Europees Parlement keert zich tegen draagmoederschap, dat duidelijk een vorm van mensenhandel is.

Draagmoederschap is mensenhandel, maar lhbt-activisten en de media blijven het promoten

THEMA'S:

Zelfs het Europees Parlement erkent draagmoederschap als een vorm van mensenhandel, maar homoseksuelen blijven de mogelijkheid opeisen om vrouwen te huren en kinderen te kopen die opgroeien zonder moeder of vader.

Europees Hof beslist tegen draagmoederschap

In een belangrijke overwinning voor kinderen en het gezin afgelopen juni, verwierp het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) beroepen van Italiaanse koppels - velen van hen homoseksueel - die het verbod van Italië op draagmoederschap aanvochten, dat door de media werd voorgesteld als een "doelwit" voor homoseksuele mannen "die het gebruiken om kinderen te krijgen".

Lees ook: Casablanca-verklaring eist wereldwijd verbod op draagmoederschap

'Draagmoederschap is mensenhandel'

Deze campagne is niet geslaagd. Op 23 april stemde het Europees Parlement om minimaal de praktijk van draagmoederschap toe te voegen aan hun wettelijke definitie van mensenhandel. De stemming was niet eens nipt: 563 voor, 7 tegen en 17 onthoudingen.

Ethische bezwaren worden weggezet als persoonlijke aanvallen

Het is interessant om op te merken dat de reguliere pers het verzet tegen draagmoederschap (en in-vitrofertilisatie) voortdurend afschildert als een "aanval" op de lhbt-identificerende mensen die deze praktijken gebruiken om kinderen te kopen, hoewel degenen die tegen deze praktijken zijn bezwaar maken op ethische gronden.

Volg GIG op Telegram

Belachelijke krantenkoppen

Toch worden we getrakteerd op belachelijke krantenkoppen zoals deze van de BBC: "'De staat zegt dat onze kinderen niet bestaan' - hoe het lhbt-leven verandert in Italië." Op de foto staan twee mannen van middelbare leeftijd die twee baby's vasthouden.

Tragedie mogelijk maken

Het probleem is natuurlijk niet dat de kinderen niet bestaan - het is dat de moeders zijn uitgewist en dat het opzettelijk scheiden van kinderen van hun natuurlijke moeders zodat homoseksuele koppels ze kunnen kopen, opzettelijk een tragedie mogelijk maakt.

Moeder nodig

Alle kinderen hebben hun moeder nodig. Sommigen moeten moederloos door het leven gaan, maar we hebben ooit erkend dat dit een tragedie was - niet de gewenste uitkomst. Lhbt-activisten en hun medestanders in de pers gaan hier bewust aan voorbij omdat ze hun tegenstanders als dwepers willen afschilderen in plaats van de handel in moederloze kinderen te verdedigen. Maar vergis je niet: dat is wat ze doen.

Lees ook: Lhbt-activisten vallen vreedzaam evenement voor het gezin aan: ‘Verf in mijn ogen’

'Meer baby's nodig'

De pers gaat zelfs zover om te beweren dat het verzet tegen kinderhandel bijdraagt aan de bevolkingsafname. Op 30 maart publiceerde CNN een reportage met de volgende kop: "Taiwan heeft meer baby's nodig. Maar conservatieve tradities staan sommige vruchtbaarheidsoplossingen in de weg." Een eenvoudige oplossing zou natuurlijk zijn om abortus te verbieden of een Hongaars pro-gezinsbeleid te volgen. Maar dat zijn niet de oplossingen waarin CNN geïnteresseerd is.

Homoseksueel stel wil kinderen

"Voor de getrouwde Taiwanese mannen Alan Hung en Danny Huang," schreef het extreemlinkse medium, "was het nooit gemakkelijk om samen een biologisch kind te krijgen" - sterker nog, het is onmogelijk.

"Veel van onze vrienden hadden al kinderen en we hoopten ook dat we onze ouderliefde konden tonen," zei Huang. Maar homoseksuele mannen hebben in Taiwan geen toegang tot kunstmatige voortplantingsmiddelen, dus moest het stel - beide universiteitsprofessoren van midden 40 - in het buitenland kijken. Eerst brachten ze meer dan een week door in een vruchtbaarheidskliniek in Rusland, om er vervolgens achter te komen dat de procedure niet kon worden voltooid vanwege veranderingen in de regelgeving. Later vonden ze succes bij een draagmoeder in de Verenigde Staten - maar met een fikse kostenpost van meer dan 160.000 dollar...

Bestel nu gratis: De waarheid over homoseksualiteit

Bevolking krimpt, dus zet men druk voor legalisatie

Paren van hetzelfde geslacht en alleenstaande vrouwen hebben in Taiwan geen toegang tot procedures zoals in-vitrofertilisatie (IVF) of het invriezen van eicellen, terwijl draagmoederschap volledig verboden is. Chen en anderen dringen nu aan op een versoepeling van de beperkingen, met het oog op een krimpende bevolking die niet alleen een bedreiging vormt voor de economie, maar ook voor het vermogen van het eiland om zich te verdedigen tegen een steeds assertiever China.

Absurd: verbod op mensenhandel leidt tot de val van Taiwan?

Samengevat: Volgens CNN is een verbod op een procedure die zelfs het Europees Parlement definieert als mensenhandel een van de redenen dat Taiwan baby's tekort komt, wat de val van het land in de handen van communistisch China zou kunnen vergemakkelijken. Dus wat moet er gedaan worden tegen "een steeds assertiever China"? Het antwoord is natuurlijk om homoseksuele koppels toe te staan vrouwen te huren en kinderen te kopen, die zullen opgroeien zonder moeder (of, omgekeerd, vader) - met opzet.

Lees ook: Demograaf luidt de noodklok: ‘Nederlanders krijgen te weinig kinderen’

Zeldzaam goed nieuws uit Brussel

Ik ben blij dat de Italiaanse regering niet in deze grove propaganda is getrapt; het zeldzame goede nieuws uit het Europees Parlement deze week is ook zeer welkom nieuws. Mensenhandel is slecht. Het zou niet moeilijk moeten zijn om dat te zeggen.

Dit artikel verscheen eerder op lifesitenews.com.

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2024 21:34

Doneer