Hongarije snijdt homolobby de pas af

Hongaarse premier Viktor Orbán. Foto: flickr.com

Hongarije snijdt homolobby de pas af

Het Hongaarse parlement heeft een wet aangenomen die het verbiedt om pedofilie, homoseksualiteit en geslachtsoperaties te promoten aan jongeren onder de 18 jaar. Europese leiders reageerden ‘geschokt’ en de lhbt-propaganda in de gevestigde media ging in de hoogste versnelling. De reacties van politici, activisten en de media waren voorspelbaar. Veel kabaal, weinig inhoud.

Traditionele man-vrouwverhoudingen

De Hongaarse premier Viktor Orbán liet weten dat deze wet in het leven is geroepen om de internationale agenda te bestrijden die gericht is op het verzwakken van traditionele man-vrouwverhoudingen. Europese leiders schreeuwden moord en brand want deze wet zou ‘on-Europees’ zijn en in strijd met de ‘Europese waarden’. Nu is dus bevestigd dat kinderen blootstellen aan homopropaganda en pedofilie een Europese waarde is. Dat blijkt ook uit onze recente actie tegen het perverse NPO-programma “Gewoon. Bloot.”, waarin jonge kinderen worden blootgesteld aan voor hen vreemde naakte volwassenen en wat ondanks massaal protest van de Nederlandse bevolking door wordt gedrukt.

Lees ook: Shula Rijxman (NPO) neemt petitie Gezin in Gevaar in ontvangst, maar handhaaft 'Gewoon.Bloot.'

Hongaarse grondwet

Door premier Mark Rutte werd het vuur nog eens extra opgestookt. Hongarije moest van hem de Europese Unie maar verlaten. Door hem en zijn geestverwanten wordt de indruk gegeven dat Hongarije op het punt staat naar een fascistische dictatuur af te glijden. Dat wordt onafgebroken gedaan sinds in Hongarije een nieuwe grondwet van kracht werd op 1 januari 2012. De Duitse schrijfster Gabriële Kuby analyseerde de EU-haat jegens Hongarije en benoemt in haar boek De Seksuele Revolutie de werkelijke stenen des aanstoots:

  • Erkenning van God. De eerste zin van de Hongaarse grondwet luidt: “God zegene Hongarije”.
  • Erkenning van de natie en haar traditie: de grondwet beroept zich op de “Heilige Kroon” van koning Stefanus in de 10e eeuw.
  • Erkenning van het gezin: de grondwet ziet in het gezin “de basis van de kracht van de gemeenschap en de eer van ieder mens”. Zij definieert het huwelijk als “een levensgemeenschap tussen een man en een vrouw.”
  • Erkenning van het kind en daarmee de stellingname tegen abortus: “Het leven van de foetus verdient bescherming vanaf de bevruchting.”
  • Erkenning van de mens als schepsel van God: verbod op het klonen van mensen en op het winstgevend gebruik van lichaamsdelen.

Het ‘probleem’ is kortgezegd dat Hongarije God, de natie, het gezin en de heiligheid van het leven erkent. De Europese Unie doet er alles aan om dat tegen te werken.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Pedofielen bestraffen

András Kocsis, de ambassadeur van Hongarije in Nederland, reageert in een ingezonden brief aan de Volkskrant op de kritiek:

“De huidige linkse campagne tegen Hongarije gaat over een wet om pedofielen zwaar te bestraffen en onze kinderen te beschermen. Hij verkondigt simpelweg dat alleen ouders kunnen beslissen over de seksuele vorming van hun kinderen. […] Waarom altijd Hongarije, vraagt u zich wellicht af. Nou, het is simpel. Wij gaan tegen de liberale mainstream in en zijn toch economisch succesvol.”

Pedofilie en homoseksualiteit

Het is opvallend dat door de mainstream media de wet consequent wordt aangeduid als ‘antihomowet’. Terwijl een belangrijk onderdeel daarvan – zo niet het belangrijkste – gericht is op het beschermen van kinderen tegen pedofiele propaganda, waar we in Nederland voorbeelden genoeg van hebben. Premier Rutte reageerde als door een wesp gestoken op de Hongaarse wet en zei dat het hier om “iets heel fundamenteels gaat”. Daar heeft de premier gelijk in. Maar een doorn in zijn oog is dat “door de nieuwe wet worden pedofilie en homoseksualiteit in Hongarije op één lijn gezet”. Premier Rutte heeft vast geen actieve herinnering meer aan de recente affaire omtrent Sidney Smeets, waaruit juist blijkt hoe pedo- en homoseksualiteit verweven zijn. Lees ook ons artikel over het pedofiele luchtje aan het ‘homohuwelijk’, dat beschrijft hoe homo-activist, rechter én zedeverdachte mr. Jan Wolter Wabeke het ‘homohuwelijk’ mogelijk heeft gemaakt.

Lees ook: Pedofilie hervat stille opmars

Regenboogvlaggen

Argumentatie is bij de pro-lhbt-zijde nagenoeg afwezig of zeer oppervlakkig. De reactie was vooral om zoveel mogelijk regenboogvlaggen te laten zien. Zelfs het Europees Kampioenschap voetbal werd ingezet om druk uit te oefenen op Hongarije en om de lhbt-lobby te promoten. Overal in Europa werden stadions, stadhuizen en prominente gebouwen verlicht in de regenboogkleuren. Amnesty International deelde tienduizend regenboogvlaggetjes uit aan toeschouwers voor de wedstrijd Duitsland-Hongarije in München. KRO-NCRV deelde op Schiphol regenboogvlaggen en regenboogzweetbandjes uit aan Nederlandse voetbalfans die naar Hongarije vertrokken voor de wedstrijd Nederland-Tsjechië. U weet wel, de Katholieke Radio Omroep en de Nederlandsche Christelijke Radio Vereniging. Het bleek allemaal weggegooid belastinggeld, want in Hongarije werden de regenboogvlaggen door de stadionbeveiliging in beslag genomen.

Intimidatie door homo-activisten

De homolobby wil winnen door tegengeluid te overstemmen met nog meer regenbogen. Niet met andere of ‘betere’ argumenten, maar gewoon harder schreeuwen en agressiever intimideren. Dat is ook precies hoe het gaat bij straatcampagnes van Gezin in Gevaar. Lhbt-activisten gaan niet op een beschaafde manier in discussie, maar willen de discussie doodslaan en tegenstemmen de mond snoeren. Ook wordt fysiek geweld tegen ons niet geschuwd:


De predikers van tolerantie laten zo hun ware aard zien.

Laatst bijgewerkt: 3 augustus 2021 13:55

Doneer