Lhbt-activisten vallen vreedzaam evenement voor het gezin aan: ‘Verf in mijn ogen’

Lhbt-tolerantie: verf in andermans ogen spuiten. (Foto: via tfp.org)

Lhbt-activisten vallen vreedzaam evenement voor het gezin aan: ‘Verf in mijn ogen’

THEMA'S:

Jonge vrijwilligers van TFP Student Action zijn aangevallen tijdens een vreedzame manifestatie "om de onschuld van kinderen te beschermen" voor het Art Institute of Chicago. Lhbt-activisten goten koffie over hen uit, bekladden pro-familie spandoeken en borden, vernielden privé-eigendommen en bespoten hen in het gezicht met giftige verf.

Lhbt-extremisme brengt nationaal debat op gang

- "De verf raakte me in de ogen en brandde ongeveer zes uur lang," zei TFP-vrijwilliger Rex Teodosio.

- "Ze spoot ook verf op mijn gezicht," vertelt Joseph Scordato.

- Op de camera schreeuwt een sodomie-activist: "Ik hoop dat je sterft, jij christelijke fascist. Je zult een eenzame dood sterven."

Scholen en bibliotheken die kinderen toegang geven tot expliciete inhoud, waaronder pro-transgender boeken en Drag Queen verteluurtjes, hebben een nationaal debat op gang gebracht.

Schandalig, ongepast, immoreel materiaal

"Er is niets kostbaarder dan de onschuld van onze kinderen", zegt Rex Teodosio, leider van de TFP-groep die door het Middenwesten toert. "Maar helaas zijn te veel openbare scholen en bibliotheken veranderd in haarden van zonde waar minderjarigen worden gevoed met schandalig, ongepast en immoreel materiaal," zei hij. "Daarom hebben we besloten om deze vreedzame campagne te starten om de onschuld van onze kinderen te beschermen."

Bescherm kinderen tegen seksuele indoctrinatie door COC!

Dader speelt voor slachtoffer

"In het gezicht geslagen worden met spuitverf is niet prettig. Mijn ogen prikken, zijn ontstoken en bloeddoorlopen," zei Teodosio. "De aanvaller schreeuwde 'kwezel' en 'hater' terwijl ze onze borden vernielde en onze kleren met verf besmeurde - zij speelde het slachtoffer terwijl zijzelf de misdaad beging. Maar het offer is het allemaal waard omdat ik weet dat ik een cultuur opbouw die de onschuld van kinderen beschermt en hen beschermt tegen kinderlokkerij, tegen grooming en corruptie."

Protect children innocence chicago 2023 1200x675

Rex Teodosio (links) en Joseph Scordato (rechts).

‘We willen aangifte doen’

In de video, die u hier kunt bekijken, hoor je TFP-vrijwilligers "agressor" roepen terwijl de aanval plaatsvond. Hoewel de aanvaller vluchtte, arriveerden drie politieagenten om de schade te inspecteren en te bevestigen dat de dader was gepakt. "We willen aangifte doen," zei Rex Teodosio.

Van lhtb-‘tolerantie’ naar lhbt-tirannie

"Ik zie een verontrustend patroon. In het begin wilde de homoseksuele beweging alleen maar tolerantie," legde Teodosio uit. "Toen ze verder gingen dan tolerantie, hebben ze het huwelijk een radicaal nieuwe definitie geven. Toen eisten ze dat iedereen de pride meeviert. En nu willen ze zedeloze dragshows voor vierjarige kinderen. Zal deze radicale agenda uitgroeien tot regelrechte tirannie? Komt hierna de criminalisering van het christendom?"

Conclusie van Teodosio: "Ons team is gemotiveerd. Onze zaak is nobel. En we zullen niet stoppen met vechten voor de onschuld van onze kinderen."

Dit artikel is overgenomen van tfp.org.

Laatst bijgewerkt: 12 september 2023 17:29

Doneer