Paarse Vrijdag

Paarse Vrijdag is een jaarlijks lhbt-evenement, waarbij kinderen paars dragen ter promotie van homoseksualiteit.

Paarse Vrijdag

Iedere tweede vrijdag van december is het Paarse Vrijdag op veel Nederlandse scholen. Veel kinderen moeten op die dag paars dragen, ook al wil een groot deel dat niet. De bedoeling is dat zij 'solidariteit' tonen met lhbt'ers, die een permanent bevestiging willen dat hun seksuele aberraties op een of andere manier 'normaal' zijn.

Lhbt als afgodsdienst

In toenemende mate is lhbt een alternatieve, seculiere religie geworden, die vijandig staat tegenover de 'concurrent' christendom. Lhbt heeft een eigen doopsel ('uit de kast komen') en feestdagen (Coming Out Day, Paarse Vrijdag, Week van de Lentekriebels). Wie daar niet aan mee wil doen, wordt gestigmatiseerd en lastig gevallen door de Gay Straight Alliance, een gesubsidieerde club waarmee volwassen homoseksuelen de scholen van onze kinderen infiltreren.

Benny werd ontslagen nadat hij Paarse Vrijdag weigerde

Het weerstaan van Paarse Vrijdag kan je zelfs op ontslag komen te staan. Dat overkwam de Dordrechtse onderwijsassistent Benny. Hij weigerde paarse armbandjes te ontslaan en beriep zich op de Heilige Schrift. Daarop werd hij op staande voet ontslagen. Gezin in Gevaar verdedigt hem in de rechtszaal.

Uitgelicht

Artikelen

Alle artikelen

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.