Medicijnen ‘Dutch protocol’ richten schade aan onder geslachtsverwarde kinderen

De oneigenlijk gebruikte medicijnen bij geslachtsverandering volgens het Dutch protocol blijken bij nader inzien nauwelijks te helpen en wel schadelijk te zijn. Foto: Marco Verch, via Flickr, CC BY 2.0 Deed)

Medicijnen ‘Dutch protocol’ richten schade aan onder geslachtsverwarde kinderen

THEMA'S:

De regering Trudeau kondigde in november haar plan aan om tientallen miljoenen belastinggeld te besteden aan transgender ‘zorg’, waarbij de medisch directeur van de subsidieontvanger Trans Care BC verklaarde - en ik verzin dit niet - dat: "In overeenstemming met Trans Care BC's sterke toewijding aan inclusie, verweeft ons team dekoloniserende en intersectionele benaderingen in deze nieuwe middelen, waardoor toegang wordt geboden tot cultureel veiligere informatie terwijl de gezondheidsvaardigheden worden verbeterd. De financiering stelt ons team in staat om zorgverleners verder te ondersteunen zodat ze cultureel veiligere genderbevestigende zorg kunnen bieden."

Frankenstein horror show

Ik heb geen idee hoe "cultureel veilige" "geslachtsveranderingen", "geslachtsoverschrijdende hormonen" en puberteitsblokkers eruit zien, maar ik weet wel dat het transgender-medisch complex op een gegeven moment gaat instorten. Ik weet niet hoe dat er precies uit zal zien; mijn twee belangrijkste voorspellingen zijn dat transgenderactivisten zullen proberen de schuld van hun Frankenstein horror show te geven aan diegenen onder ons die deze praktijken vanaf het begin hebben veroordeeld en dat ouders die deze experimenten op hun eigen kinderen mogelijk hebben gemaakt de laatste verdedigers zullen zijn van deze giftige ideologie. Wat ik wel weet is dat het zal instorten.

Ontmaskering transgenderactivisme

Het aantal slachtoffers van deze schandelijke kwakzalverij dat zich wil uitspreken groeit met de dag; en het bewijs dat het "wetenschappelijk bewijs" waarvan transgenderactivisten volhouden dat het hun ideologie ondersteunt flauwekul is, groeit ook. De laatste ontmaskering is heel belangrijk, maar je zult er geen verslag van gedaan zien worden in de reguliere media.

Volg GIG op Telegram

‘Nederlands onderzoek ontzenuwd’

Mary Harrington meldt: “In nieuws dat niemand zou moeten verbazen, rapporteert de Society for Evidence-Based Gender Medicine (SEGM) dat de veronderstelde robuuste bewijsbasis voor puberteitsblokkers niet alleen zwak is, maar ook niet kan worden gerepliceerd. De oorspronkelijke Nederlandse onderzoeken naar het gebruik van off-label medicijnen tegen kanker om de puberteit te stoppen (het zgn. Dutch Protocol, -red.) bij kinderen met geslachtsgerelateerde problemen, beweerden dat dit bescheiden verbeteringen opleverde in het mentale welzijn van sommige patiënten. Maar een nieuw onderzoek, dat net gepubliceerd is, analyseerde de bestaande gegevens opnieuw en toonde aan dat dit medicijn voor de meerderheid geen verbetering van de geestelijke gezondheid opleverde en dat ongeveer een derde er zelfs op achteruit ging.”

Transgendermedicijnen beschadigen kinderen

Dit onderstreept wat duidelijk zou moeten zijn. Het doseren van lichamelijk gezonde kinderen met een off-label (anders toegepast dan waar het voor bedoeld is, -red) kankermedicijn met bijwerkingen zoals osteoporose, toevallen, cognitieve stoornissen en onvruchtbaarheid is niet, zoals voorstanders beweren, een veilige en tijdelijke interventie, maar een krachtige iatrogene schade. En het wordt nagestreefd ondanks dat het bewijs voor de voordelen op zijn best uiterst zwak is. Waarom zijn zovelen dan zo wanhopig om door te gaan met deze experimenten op kinderen? Waarom willen mensen het niet weten?”

Zouden Biden of Trudeau het zelf weten?

Dat is een goede vraag. Ik vermoed dat er verschillende antwoorden mogelijk zijn. Politieke lhbt-bondgenoten van de oude garde, zoals Joe Biden en Justin Trudeau, omarmen gewoon met verve en zonder vragen te stellen elke nieuwe manifestatie van de steeds groter wordende queer gemeenschap. Hoe groot is de kans dat Biden - of zelfs Trudeau - heeft onderzocht wat "genderbevestigende zorg" is? Hoe groot is de kans dat ze zichzelf, of de lhbt-activisten die hun al die praatjes geven, lastige vragen hebben gesteld? Het antwoord is waarschijnlijk nul.

Bang voor lhbt-terreur

Natuurlijk is de belangrijkste reden dat zo veel mensen het niet willen weten dat ze niet willen dat de lhbt-beweging hen komt halen en hen uitschakelt, hen uitscheldt en hen laat ontslaan. Dat is de reden waarom leraren die geschokt zijn door wat er wordt onderwezen (ik heb er genoeg gesproken) zich grotendeels gedeisd houden; dat is de reden waarom medische professionals die weten dat dit een zich ontvouwend schandaal is over het algemeen proberen zich helemaal afzijdig te houden van de kwestie; dat is de reden waarom politici die weten dat dit allemaal waanzin is er de voorkeur aan geven om te zwijgen (ik heb er ook veel gesproken).

Schandaal zal doorbreken

Maar dit schandaal zal op een gegeven moment doorbreken; de waarheid over de zogenaamde ‘transgendergeneeskunde’ zal aan het licht komen. En dan zullen we geconfronteerd worden met gebroken jonge mensen, met littekens en stoppels en die chirurgisch verminkt zijn, en zullen we die vraag moeten beantwoorden: Waarom wilden zoveel mensen het gewoon niet weten?

Deze column is met toestemming overgenomen van LifeSiteNews.

Laatst bijgewerkt: 11 december 2023 07:08

Doneer