Week van de Lentekriebels: Rutgers propageert genitale verminking voor kinderen

‘Wie is Kik?’ is een van de meest expliciete kleuterboeken die Rutgers aanbeveelt om te lezen tijdens de Week van de Lentekriebels. Het promoot transgenderisme als een legitieme identiteitskeuze voor verwarde kinderen van 4 tot 6 jaar.

Week van de Lentekriebels: Rutgers propageert genitale verminking voor kinderen

“Makkelijk zal het niet zijn, maar het kan, omdat je nog jong bent.” Dat zijn de woorden van de “transkikkerspecialist” die de jonge en verwarde Kik aanspoort om zich in een meisjeskikker te laten ‘veranderen’. Tijdens de Week van de Lentekriebels (4 t/m 8 maart 2024) worden basisschoolkinderen in heel Nederland ongevraagd opgezadeld met genderpropaganda. Voor groep 1 en 2 beveelt Rutgers het boekje Wie is Kik? aan. Gezin in Gevaar onthult hoe dit scha(n)delijke boekje piepjonge kinderen voorliegt over transgenderisme.

Kik wil een mensenprinses worden

Wie is Kik? gaat over een jonge kikker die door een sprookje het verlangen krijgt te veranderen in een prinses. Hij wil echter niet een ‘kikkerprinses’ worden, maar een ‘mensenprinses’. Maar dit kan natuurlijk niet. Maar Kik “vóelt gewoon diep vanbinnen dat het waar is”, aldus de auteur. Kik “wist het opeens zeker, ik ben niet wie ik ben!” Als hij het uiteindelijk vertelt, gelooft zijn moeder meteen dat haar kikkerzoon een ‘mensenprinses’ is: “Ze voelt dat dit geen fantasie is, geen gril van een jong kikkertje.” Ook zijn vader is op een gegeven moment om: “volg je hart”. Zijn ouders nemen hem uiteindelijk mee naar de dokter. Die verwijst hen door naar een ‘specialist in de transkikkerwetenschap’.

Week van de Lentekriebels Wie is kik 2

De verwarde kikker is ervan overtuigd dat hij een ‘mensenprinses’ is. Later wijst het boek erop dat het onmogelijk is om hem in een ‘mensenprinses’ te veranderen, maar ze kunnen hem wel ombouwen tot een ‘kikkerprinses’.

Behandeld door een “transkikkerspecialist”

Eenmaal aanbeland bij de “transkikkerspecialist” vertelt de kwak-zalver hem verhalen “over hoe jongenskikkers als hij in kikkermeisjes veranderd zijn.” Hij verzekert Kik dat dit ook voor hem mogelijk is, “zeker omdat je nog jong bent.” Uiteindelijk komt Kik tot de conclusie dat hij een ‘kikkerprinses’ wil worden, inclusief jurk. “Nou dat kan geregeld worden, lacht de dokter”. De operatie kan beginnen zodra Kik “diep vanbinnen kan voelen dat het de juiste beslissing is.” Het is uitermate schokkend hoe luchtig er in dit verhaal wordt gesproken over genitale verminking, en dat aan kleine kinderen! In een rechtvaardige staat zou dit boek per direct verboden worden. Rutgers speelt dan ook een levensgevaarlijk spel door Wie is Kik? tijdens de Week van de Lentekriebels te promoten. Want kinderen die zich uiteindelijk chemisch laten castreren en/of genitaal verminken, krijgen hier regelmatig spijt van. Maar het is onomkeerbaar.

Week van de Lentekriebels Wie is kik 3

De ouders van de verwarde Kik brengen hem uiteindelijk naar een “specialist in de transkikkerwetenschap”. Deze begint meteen te vertellen over hoe hij ‘kikkerjongens in kikkermeisjes’ heeft veranderd. Op scholen waar uit ‘Wie is Kik?’ wordt voorgelezen tijdens de Week van de Lentekriebels, worden kinderen van 4 tot 6 jaar oud al vroeg geïndoctrineerd over de leugens van het transgenderisme!

'Kik kan geen mens worden, maar wel meisjeskikker'

Het bizarre aan dit kindertransgenderboek is dat het idee dat een kikker een mens kan worden terecht als onmogelijk wordt voorgesteld, maar ‘geslachtsverandering’ niet. Terwijl er in feite geen verschil is. “Dokter, ik kan u wel hónderd keer vertellen dat ik een prinses ben en al voelt het duízend keer als de waarheid, ik ga het niet worden”, merkt het kikkerjong terecht op. “Kikkers zijn kikkers. Mensen zijn mensen.” Beweren dat je van een ander geslacht ‘bent’ is even incoherent als de bewering van een ander ras, lengte, leeftijd of in dit geval ‘diersoort’ te zijn.

Destructieve gevoelens

Tot voor kort werd genderdysforie, de overtuiging van het andere geslacht ‘te zijn’, door iedereen beschouwd als een ziekte, of op z’n minst een afwijking. Het probleem was het gevoel, niet het gezonde jongens- of meisjeslichaam. Genderdysforie lijkt in dit opzicht op anorexia. Bij deze ziekte zien de patiënten, vaak tienermeisjes, zichzelf (ten onrechte) als te dik. Naarmate de ziekte verergert, worden ze steeds magerder. Ze hongeren zich uit omdat ze zichzelf als te dik blijven zien. Maar hoe hard ze dit ook beweren, die overtuiging komt niet overeen met de objectieve werkelijkheid. Net als bij genderdysforie is de anorexiapatiënte er niet bij gebaat om in zijn of haar destructieve waan gelaten te worden, in tegendeel!

Lees ook: “Wat ben je bloot”, leest pedofilie-schrijver Pim Lammers aan kleuters bij NPO

“Volg je hart”

In een gezonde samenleving worden kinderen die aan genderdysforie lijden beschermd, net als bij anorexia. Ze worden er liefdevol aan herinnerd dat ze in de objectieve werkelijkheid leven. Jongens zullen nooit meisjes worden of andersom. In Wie is Kik? zijn gevoelens de enige basis waarop het kikkerjong bij de “transkikkerspecialist” onder het mes wordt gebracht. Kik ‘weet’ dat hij een mensenprinses is omdat hij dat “voelt”. Als hij dat aan zijn moeder vertelt “voelt” zij ook “dat dit geen fantasie is”. Het schokkende aan dit boek is ook dat dit hele verhaal zich lijkt af te spelen in een paar weken. Vóór het voorlezen van het sprookje over de prinses was er bij Kik niets aan de hand. Enkele weken later is hij al op gesprek bij de frauduleuze medicus. Zo snel kan het ook in het echt gaan met verwarde kinderen. Ouders, houdt uw kinderen daarom dus bij dit soort boekjes uit de buurt!

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Ouders, leid uw kinderen

In het boek wordt de indruk gewekt dat alleen Kik zelf weet wie hij is. Zijn ouders en artsen hangen als het ware aan zijn lippen tot hij “diep van binnen kan voelen” wie hij is. Dit is simpelweg niet waar. Kinderen worden niet geboren met een volledig gevormde identiteit die compleet losstaat van hun fysieke aanwezigheid in de wereld. Je identiteit wordt ook gevormd door levenservaringen en door andere mensen. Het gnostische idee van een immateriële identiteit is sterk aanwezig in de transgendersekte die taal gebruikt als ‘gevangen zitten in het verkeerde lichaam’. Zonder het te realiseren weerleggen ze deze dualistische notie ook meteen weer doordat ze hun fysieke lichaam operatief ‘in overeenstemming willen brengen’ (lees: verminken) met hun eeuwig veranderende gevoelens. Lichaam, ziel en geest zijn dus tóch met elkaar verbonden. Zo heeft God ons geschapen. Het is de taak van ouders om hun kinderen naar hun ware identiteit te leiden, vanuit Schrift en de Kerk. Ze moeten hen niet opvoeden als losstaande individuen, maar als onderdeel van een groter geheel: het scheppingsplan van God.

Dit boek heeft Rutgers inmiddels van de boekenlijst verwijderd. Hier ziet u het bewijs dat Rutgers dit kleutertransgenderboek wel degelijk voor 4-jarigen heeft aangeraden, vlak voordat Gezin in Gevaar erover schreef.

Dit artikel is onderdeel van een serie die kinderboeken op de leeslijst van Rutgers analyseert in de aanloop van de Week van de Lentekriebels. Klik hier voor meer informatie over de Week van de Lentekriebels:

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘kinderboekje’ normaliseert intiem contact tussen naakte vader en kind

Lees ook: Week van de Lentekriebels: homoseksuele meester laat kinderen ‘homohuwelijk’ sluiten

Lees ook: Week van de Lentekriebels: kindertransgenderboek Pim Lammers opnieuw op leeslijst Rutgers

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘De jongen in de jurk’ verheerlijkt travestie

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘papa verlaat mama voor een man, en iedereen is blij!’

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘Zin in jezelf’ zet 8-jarige kinderen aan tot zelfbevrediging

Lees ook: Week van de Lentekriebels: “Ik heb helemaal geen papa!”, huilt dochter van “twee mama’s”

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers schrijft extreem expliciet boek voor 5-jarigen

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers dompelt kinderen onder in beerput van seksuele perversies

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers normaliseert homofilie voor kleuters met lhbt-propagandaboek Pim Lammers

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers promoot ‘non-binair’ kinderboek voor groep 1 en 2

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 6 maart 2024 13:40

Doneer