Week van de Lentekriebels: Rutgers normaliseert homofilie voor kleuters met lhbt-propagandaboek Pim Lammers

‘De boer en de dierenarts’ van lhbt-activist Pim Lammers verscheen opeens op de opgeschoonde leeslijst voor groep 1 en 2. Het boek promoot de zonde van homofilie net als ‘De vriend van papa’.

Week van de Lentekriebels: Rutgers normaliseert homofilie voor kleuters met lhbt-propagandaboek Pim Lammers

Tijdens de Week van de Lentekriebels krijgen kleuters het zwaar te verduren. Tot voor kort promootte Rutgers openlijk schadelijke transgenderboeken als Wie is Kik? en Het lammetje dat een varken is. Nadat Gezin in Gevaar er kritisch over publiceerde, verdwenen deze boeken op mysterieuze wijze van de boekenlijst. Een mooie overwinning voor de onschuld van jonge kinderen. Helaas zijn daar ook twee andere boeken voor in de plaats gekomen. Mijn schaduw is paars en Pim Lammers’ homopropagandaboek De boer en de dierenarts.

Lamverminkende dierenarts blijkt homofiel

De boer en de dierenarts gaat over een boer die zijn hoofd niet bij zijn werk kan houden. “De boer kan de hele dag maar aan één iemand denken…”, de dierenarts. De dieren zorgen ervoor dat ze ziek lijken zodat de homofiele boer meerdere keren bij de dierenarts op bezoek ‘moet’. Uiteindelijk lokken de dieren de arts naar de boerderij voor een picknick met de boer. Dan komt de aap uit de mouw en blijkt de ‘liefde’ wederzijds te zijn. Dit is overigens dezelfde boer die in het andere boek van Pim Lammers een varkentje ‘ombouwt’ tot lammetje.

Week van de Lentekriebels boer en dierenarts2

Waarom wil Rutgers homofilie promoten bij beïnvloedbare kleuters? Het antwoord zit al verstopt in de vraag. Op die jonge leeftijd is een kinderbrein nog niet in staat om kritisch te denken.

Homopropaganda voor kleuters

Waarom raadt Rutgers een boek aan dat homofilie normaliseert voor kinderen van groep 1 en 2? In wiens belang is dit? Zeker niet in dat van de kinderen. Aangezien een homoseksuele ‘relatie’ een grove schending van Gods scheppingsontwerp is, is het promoten van homofilie een zonde. God heeft man en vrouw namelijk voor elkaar gemaakt. De twee geslachten vullen elkaar aan, ook geestelijk. Ze zijn complementair geschapen. Als kinderen al onderwijs moeten krijgen over seksualiteit, leer hun dan over de huwelijksdaad waardoor de vragenstellers zelf zijn voortgekomen.

Dit artikel is onderdeel van een serie die kinderboeken op de leeslijst van Rutgers analyseert in de aanloop van de Week van de Lentekriebels. Klik hier voor meer informatie over de Week van de Lentekriebels:

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘kinderboekje’ normaliseert intiem contact tussen naakte vader en kind

Lees ook: Week van de Lentekriebels: homoseksuele meester laat kinderen ‘homohuwelijk’ sluiten

Lees ook: Week van de Lentekriebels: kindertransgenderboek Pim Lammers opnieuw op leeslijst Rutgers

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘De jongen in de jurk’ verheerlijkt travestie

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘papa verlaat mama voor een man, en iedereen is blij!’

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers propageert genitale verminking voor kinderen

Lees ook: Week van de Lentekriebels: ‘Zin in jezelf’ zet 8-jarige kinderen aan tot zelfbevrediging

Lees ook: Week van de Lentekriebels: “Ik heb helemaal geen papa!”, huilt dochter van “twee mama’s”

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers schrijft extreem expliciet boek voor 5-jarigen

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers dompelt kinderen onder in beerput van seksuele perversies

Lees ook: Week van de Lentekriebels: Rutgers promoot ‘non-binair’ kinderboek voor groep 1 en 2

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 6 maart 2024 13:34

Doneer