Bi Love, de homoseksualiteit en overspel promotende website voor vrouwen

Bi Love, de homoseksualiteit en overspel promotende website voor vrouwen

THEMA'S:

Bi Love, een datingwebsite die lesbische relaties faciliteert, heeft een ontwrichtende werking op de samenleving. Niet alleen vanwege de promotie van homoseksualiteit, maar ook voor het aanmoedigen van overspel. Daarom voert Gezin in Gevaar hier al sinds 2019 actie tegen.

Bi Love lokt vrouwen

“Een datesite voor vrouwen, die op zoek zijn naar leuke vrouwen”, luidt de descriptieve slogan van Bi Love. De zondige website promoot homoseksuele online ontmoetingen tussen vrouwen, onder andere middels een “bruisende chat”. Zoals de naam doet vermoeden, is de website niet alleen gericht op lesbische vrouwen, maar juist ook op hen die ‘nieuwsgierig’ zijn naar homoseksualiteit.

Lees ook: Nederlander klaagt gender‘kliniek’ aan: ‘overhaast transgender verklaard’

Bi Love promoot overspel

Op de website beweert Bi Love dat meer dan 60.000 vrouwen zich inmiddels ingeschreven hebben. Dit grote aantal hebben ze onder andere weten te bereiken door grootschalige advertentieacties, dikwijls met onzedelijk en vulgair beeldmateriaal. Ook vrouwen in een relatie met mannen vallen binnen de doelgroep van Bi Love. De website nodigt deze vrouwen uit om “je fantasie waar te maken” en “grenzen te verleggen”. “Bi yourself, bi happy”, luidt de tenenkrommende aansporing.

Geen ‘liefde’

De naam ‘Bi Love’ is misleidend. Homoseksueel experimenteren heeft namelijk niks met liefde te maken. Het is een direct misbruik tegen de orde die God in de menselijke natuur heeft geschapen en is intrinsiek slecht. Daarom wordt homoseksueel contact, ook tussen vrouwen, in de Heilige Schrift expliciet veroordeeld (Romeinen 1:26-27). Uit onderzoek is ook gebleken dat vrouwen aanzienlijk meer vatbaar zijn voor homoseksuele neigingen dan mannen. Alleen het door God ingestelde huwelijk tussen man en vrouw kan gezonde gezinnen voortbrengen die een samenleving bouwen.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 15 juli 2024 10:04

Doneer