De misselijkmakende drift van de lhbt-beweging

De misselijkmakende drift van de lhbt-beweging

THEMA'S:

"Hetero's in de dierentuin, bevrijd de dieren!" Dit was een van de slogans tijdens de ‘Radicale Pride’, een homoseksuele mars die vorig jaar in Parijs plaatsvond. Deze demonstratie wijkt af van de Marche des fiertés, zoals de mainstream lhbt-optocht in het Frans heet. Deze vonden ze te gematigd en te zeer een compromis met de politie en het gehate kapitalisme. Deze ‘Radical Pride’ weerspiegelt de toenemende agressiviteit van de lhbt-beweging.

Van tolerantie naar bevordering

Enkele decennia geleden eisten homoseksuele verenigingen in de eerste plaats "tolerantie" ten aanzien van gedrag dat de meeste Fransen terecht als "onnatuurlijk" beschouwden. Toen de Taubira-wet het huwelijk openstelde voor "paren" van hetzelfde geslacht, werd het recht op verschil het recht op onverschilligheid. Elk verschil in behandeling tussen een paar bestaande uit een man en een vrouw en een "paar" bestaande uit personen van hetzelfde geslacht werd beschouwd als "discriminerend" en daarom verwerpelijk. Nu lijkt het erop dat de lhbt-beweging een nieuwe houding heeft aangenomen: het is niet langer voldoende dat homoseksueel gedrag wordt getolereerd en genormaliseerd, het moet worden bevorderd.

Lees ook: Pedofielen-sympathisant steunt ‘lhbt-onderwijs’ voor kinderen

Meer en meer schokkende demonstraties

Of ze nu beweren "radicaal" te zijn of dit label verwerpen, de straatdemonstraties die door de lhbt-beweging worden gepromoot zijn een gelegenheid om openlijk losbandigheid te promoten. Eens beperkt tot grote steden, dringen pride evenementen nu door tot provinciesteden. Op 4 juni vorig jaar waren gelijktijdig lhbt-marsen gepland in meer dan tien middelgrote Franse steden. De demonstranten, telkens talrijker, volstaan niet langer met het luid en duidelijk roepen van hun eisen: ze bootsen walgelijke seksuele praktijken na met obscene gebaren. Soms onder het oog van kinderen!

Schaamteloze losbandigheid

Er zijn talloze naakte of travestietendemonstranten die uit plaatsen van verderf lijken te komen, waarvan de meeste mensen niet eens weten dat ze bestaan. Het weekblad Valeurs Actuelles meldt dat in Los Angeles bijna-naakte travestieten voor de ogen van gezinnen glijmiddel uitdeelden en zich in het openbaar in sado-masochistische kleding afranselden. In Parijs worden sommige naakte individuen door hun kameraden als honden aan de lijn gehouden. Hoe kan men bij dergelijke mensonterende taferelen niet denken aan de door Dante Alighieri beschreven cirkels van de hel? Minder dan een halve eeuw geleden zouden dergelijke gruwelen in de openbare ruimte eenvoudigweg ondenkbaar zijn geweest.

Lees ook: Jonge politicus ondervindt: wie lhbt tegenspreekt, krijgt de volle intolerantie

Openbaar vervoer, bibliotheken, pretparken...

Helaas is het niet alleen op straat dat de lhbt-beweging haar verdorvenheid toont. In feite lijkt geen enkele ruimte, openbaar of privé, te ontsnappen aan zijn smerige propaganda. De maand juni - omgedoopt tot Pride Month - is een gelegenheid om te eisen dat lokale overheden en particuliere bedrijven publiekelijk trouw beloven aan de lhbt-lobby. In Parijs wordt de regenboogvlag - opgeëist door de homobeweging - gehesen op het balkon van het stadhuis, naast de Franse vlag en de vlag van de Europese Unie. Hier is dus seksueel wangedrag gepromoveerd tot de rang van natie! In Lyon werd op 15 juni vorig jaar een tram ingehuldigd met een muurschildering als eerbetoon aan de lhbt-perversiteit. Die zal minstens een jaar in dienst blijven, maakt Valeurs Actuelles bekend. In Bègles, in de Gironde, worden voorbijgangers gedwongen gebruik te maken van zebrapaden met lhbt-kleuren.

Op handen gedragen

Grote commerciële merken wedijveren om hun steun te betuigen aan de homoseksuele en transseksuele lobby: Canal + heeft een "100% queer programma" aangekondigd en Apple biedt Pride Edition armbanden aan. In Oostenrijk brengt Burger King burgers met twee identieke broodjes uit voor Pride Month, het LEGO-speelgoedmerk eert de homoseksuele gemeenschap met een zogenaamd ‘inclusieve campagne’, Disneyland paradeert in regenboogkleuren en laat homoseksuele figuren figureren in zijn kinderproducties. Dit jaar werd er zelfs een homoseksuele optocht georganiseerd door het beroemde themapark! Verder weg van de schijnwerpers, maar net zo dicht bij kinderen, bieden sommige bibliotheken het voorlezen van kinderverhalen door drag-queens, schandalig geklede personages uit de wereld van het homoseksuele nachtleven.

Bestel nu gratis: De waarheid over homoseksualiteit

'Intrinsiek ongeordende handelingen'

Homoseksualiteit is geen nieuw fenomeen. Maar nooit in de geschiedenis van de mensheid is sodomie in zo'n grote mate gepromoot. Door haar excessen en agressiviteit laat de lhbt-beweging dagelijks zien dat intieme relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht abnormaal en onnatuurlijk zijn. Het is waar dat mensen met homoseksuele gevoelens gerespecteerd moeten worden en niet mogen worden onderworpen aan oneerlijke discriminatie of onwellevende behandeling. Maar "daden van homoseksualiteit zijn intrinsiek ongeordend" en "in strijd [zijn] met de natuurwet" en kunnen daarom "in geen geval worden goedgekeurd", zoals de leer van de Katholieke Kerk over dit onderwerp in herinnering brengt. Het publiekelijk bevorderen van dergelijk gedrag is een duidelijke belediging voor God, die ons "mannelijk" en "vrouwelijk" heeft geschapen.

Als christenen hun tijdgenoten niet herinneren aan de ernst van de zonde van sodomie, die zielen naar de hel en samenlevingen naar de ondergang leidt, wie zal het dan wel doen?

Bronnen:

https://www.valeursactuelles.com/societe/paris-la-pride-radicale-un-mouvement-anti-raciste-et-anti-imperialiste-defilera-dans-les-rues-ce-dimanche

https://www.valeursactuelles.com/societe/la-pride-radicale-relaie-des-slogans-appelant-a-bruler-les-policiers-et-a-mettre-les-heteros-au-zoo

https://www.valeursactuelles.com/clubvaleurs/societe/mois-des-fiertes-lgbt-mois-des-exces

https://www.valeursactuelles.com/regions/auvergne-rhone-alpes/rhone/no_agglomeration/societe/un-tram-dedie-a-la-communaute-lgbt-bientot-mis-en-place-a-lyon

Dit artikel verscheen eerder op avenirdelaculture.info

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 12 januari 2023 15:09

Doneer