Belastingdienst onder vuur om deelname aan Pride Amsterdam

De boot waarmee de Belastingdienst homoseksuele zonden promoot. Bron: Facebookpagina Belastingdienst.

Belastingdienst onder vuur om deelname aan Pride Amsterdam

De Belastingdienst vaart zaterdag mee met Pride Amsterdam. Dat zegt de instantie op Twitter. Nederlandse twitteraars uiten massaal kritiek op de deelname.

'Heeft Belastingdienst niets beters te doen?'

“Hoort een overheidsdienst zich niet neutraal op te stellen?” vraagt een twitteraar retorisch. “Als “overheidsinstantie” dienen jullie je verre te houden van politiek activisme”, stelt een hoogleraar rechten. Andere twitteraars refereren aan de Toeslagenaffaire: “Volgens mij hebben jullie echt andere prioriteiten dan dit.”

Belastingdienst twitter

De Twitterpagina van de Belastingdienst, met de transgenderversie van de regenboogvlag. Deze vlag wordt veel gebruikt door activisten die voor het genitaal verminken van minderjarigen zijn.

Geen tijd voor Toeslagenaffaire, wel om op lhbt-boot te hossen

De Belastingdienst klaagt steen en been over tekort aan personeel om grote problemen als de Toeslagenaffaire op te lossen. Ook het doorvoeren van een rechtvaardiger belasting op vermogen loopt spaak op 'capaciteitsproblemen'. De klacht klinkt weinig geloofwaardig uit de mond van een organisatie die wel de capaciteit heeft om zaterdag met tientallen op een lhbt-boot te staan.

Pedofielen doen mee met Pride

Het thema van de Belastingdienst-boot is “Love is love”. Liefde moet vrij zijn, zo is de betekenis van deze lhbt-slogan. Dat impliceert dat pedofilie ook “love” is en vrij moet zijn. Niet toevallig zijn pedofielen ook actief op de Pride, waarbij de organisatie zich weigert hiertegen uit te spreken. Pride organiseert zelfs een Junior Drag Contest, zodat 11-jarigen sensueel gekleed kunnen paraderen in het zicht van volwassen homokerels. Anti-woke activist Laurens Buijs klaagt terecht “pedo gedoe” in zijn Twitterreactie op de Belastingdienst-boot.

Lees ook: 10 nieuwe tekenen dat pedofilie in opkomst is

Lhbt'ers worden niet achtergesteld, eerder voorgetrokken

Je vraagt je af wat een serieuze overheidsinstantie bij deze hedendaagse Sodom en Gomorra zoekt. De Belastingdienst wil naar eigen zeggen “gelijke kansen” bevorderen door deelname aan de Pride. In werkelijkheid worden “lhbt’ers” niet achtergesteld, eerder bevoordeeld. Door positieve discriminaties, maar ook door homoseksuele netwerken binnen politiek, rechterlijke macht, ambtenarij en bedrijfsleven. Wie kritiek uit op hun lhbt-gedram, wordt op een zijspoor gezet of zelfs ontslagen.

Fiscus, kom eens op voor kostwinners

De Belastingdienst kan zich beter inzetten voor de gelijke kansen van een groep die wel werkelijk gediscrimineerd wordt. Dat zijn de kostwinners. Gezinnen waar vader alleenverdiener is, betalen tot wel zeven keer zoveel belasting als gezinnen wat beide ouders werken.

Minister, stop de fiscale bestraffing van het kostwinnersgezin!

Kritiek is "haat"

De golf van negatieve reacties valt te verwachten: steeds meer Nederlanders zijn het lhbt-gedram meer dan zat. De Belastingdienst is evenwel toondoof en voelt zich overvallen. “We zijn ontdaan door de hatelijke reacties onder onze post”, lezen we op Twitter. Zo kennen we de lhbt-toleranten weer: kritiek is "haat". Hoog tijd dat een volgend kabinet eens flink de bezem haalt door de lhbt-lobbyclub die de Belastingdienst geworden is.

Laatst bijgewerkt: 7 augustus 2023 11:24

Doneer