Hypocriet: Gay Pride klaagt over pedo's, maar laat 11-jarigen op de catwalk

Pedofiele activist Nelson Maatman wappert met de pedovlag tijdens Pride Walk. De politie (rechts) doet niets.

Hypocriet: Gay Pride klaagt over pedo's, maar laat 11-jarigen op de catwalk

THEMA'S:

De Gay Pride heeft op zaterdag een competitie gehouden, waarin kinderen van wel 11 jaar op de catwalk mochten lopen. Deze Junior Drag Contest trok pedofielen aan, die vlakbij flyers uitdeelden.

Paraderen op de catwalk

Bij de Junior Drag Contest verkleden kinderen zich als vrouw met overdreven geslachtskenmerken. Vervolgens paraderen ze op een catwalk. Dit onder onder het toeziend oog van de lhbt-gemeenschap, waar pedofielen naar eigen zeggen onderdeel van zijn. Een oudere deelnemer noemt de Junior Drag Contest “experimenteren met drag en gender expressie”.

Dragcontest2018 1024x369

Kinderen lopen Catwalk show

"Ben jij tussen de 11 en 23 jaar", schreef de organisatie van de Junior Drag Contest eind juni in een aankondiging, "schrijf je dan nu in en wie weet wordt jij onze nieuwe Miss Ten Queen of Mr Bling King 2019." Deelnemende kinderen moeten tijdens de competitie "een fabulous Catwalk show" lopen, zo staat in de aankondiging.

Juniordragcontest

Kinderbevrijdingsfront

De wedstrijd vond zaterdag plaats in het Vondelpark. Aan de ingang van het park hadden de pedoactivisten van het Kinderbevrijdingsfront zich gepositioneerd. Ze deelden een flyer die oproept tot acceptatie van pedofiele minderheden. De flyer noemt ook op tot acceptatie van 'nepiofielen'. Dit zijn mensen die seksueel aangetrokken zijn tot baby's.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

Politie treedt op

De flyeractie van het Kinderbevrijdingsfront was aangekondigd op Twitter, maar kreeg pas brede bekendheid toen Gezin in Gevaar vrijdag een artikel en een e-mailing erover schreef. Binnen enkele uren pikten de media de flyeractie op. Er verscheen ook een petitie van bezorgde burgers. Uiteindelijk heeft de politie de pedo's staande gehouden en hun flyers afgenomen.

Pride-organisatie is hypocriet

De organisatie van de Gay Pride zegt aan de pedoactie “geen woord vuil te maken”. Dat is hypocriet. De organisatie laat zelf 11-jarige jongens in seksuele uitdossing op de catwalk paraderen. Dat oefent een grote aantrekkingskracht uit op pedofielen.

Pedoactivisme en homoactivisme hand in hand

Dat de pedofielen van Kinderbevrijdingsfront naar de Gay Pride trekken is niet alleen vanwege de paraderende jongetjes. Ook vanwege de langdurige en diepgaande samenwerking van de lhbt-gemeenschap met pedofielen. Tientallen jaren gingen homoactivisme en pedoactivisme hand in hand. Homoclubs als COC maakten zich hard voor legalisering van seks met kinderen. Ook tegenwoordig wordt in lhbt-kringen gepleit voor ‘empathie’ en ‘acceptatie’ als het gaat om pedofielen.

Minister, stop het opdringen van seksualiteit op onze scholen!

Drag geliefd bij pedo's

Drag contests zijn geliefde gelegenheden bij pedofielen, omdat ze dan dicht bij kinderen kunnen komen. Kinderen houden van verkleden en optreden. Ze zijn bovendien makkelijk te beïnvloeden. Dat leidt tot walgelijke taferelen als het dansen van de 11-jarige Desmond in een New Yorkse homobar. Homo's gooiden bankbiljetten naar de jongen, zoals bij een stripper die aangemoedigd wordt om meer bloot te geven.

Pride-organisatie vol van Desmond

Het is een kwestie van tijd voordat we op de Amsterdamse Gay Pride dezelfde perversiteiten te zien krijgen. De organisatie van de Gay Pride is in ieder geval helemaal vol van Desmond:

Desmond1

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 06:58

Doneer