Beëdiging, niet op de Bijbel, maar op lhbt-propaganda

Beëdiging, niet op de Bijbel, maar op lhbt-propaganda

THEMA'S:

Een lid van het schoolbestuur in Virginia haalde de krantenkoppen waar hij ongetwijfeld naar op zoek was, nadat hij beëdigd werd door zijn hand niet op de Bijbel te leggen, maar op een stapel seksueel expliciete lhbt-boeken. Deze worden vaak veroordeeld door conservatieven die de onschuld van kinderen willen beschermen.

Beledigende lhbt-boeken

De Democraat Karl Frisch nam woensdag deel aan de beëdigingsceremonie voor het schoolbestuur van Fairfax County in Virginia met vijf boeken die beledigende en soms extreem beeldende seksuele voorstellingen bevatten, waaronder Gender Queer, Flamer en All Boys Aren't Blue. De Washington Examiner meldde dat Frisch, het eerste openlijk lhbt-identificerende schoolbestuurslid van Fairfax County, momenteel vicevoorzitter van het bestuur is en op 1 januari voorzitter wordt.

Bijbel voor beëdiging niet verplicht

Hoewel de beëdiging van Frisch met de seksueel expliciete, op jongeren gerichte boeken geldig is (de Amerikaanse grondwet vereist niet het gebruik van Bijbels en verbiedt zelfs het gebruik van een "religieuze proef ... als een kwalificatie voor een ambt of openbaar vertrouwen"), is de stunt opgevat als zowel een opzettelijke belediging voor religieuze inwoners en een goede reden voor ouders om thuisonderwijs te overwegen.

Volg GIG op Telegram

‘Verbazing is verbazend’

Fairfax GOP schreef op sociale media dat Frisch "zijn uiterste best deed om de gelovige inwoners van Fairfax County woensdagavond te beledigen." Nick Freitas, afgevaardigde in Virginia en veteraan van de Groene Baret, zei dat hij begreep "waarom ouders boos zijn" over Frisch' promotie van seksueel expliciete inhoud, maar niet "waarom ze nog verbaasd waren", meldt de Washington Examiner.

‘Haal je kinderen van school’

Freitas richtte zich tot ouders tijdens een interview met Jesse Watters van Fox News en zei: "Als je kunt, haal je kinderen dan van school, want die vent heeft gewonnen met 65% van de stemmen en hij is nog niet klaar." Frisch heeft een punt gemaakt van het bevorderen van de linkse agenda tijdens zijn ambtstermijn.

Homoseksuele propagandist

In zijn biografie op de website van Fairfax County Public Schools staat dat hij "een voorvechter is geweest van inspanningen om schoolbibliotheken te beschermen tegen censuur en ervoor te zorgen dat alle leerlingen veilige en inclusieve scholen hebben" en dat hij "lhbtqia+ leerlingen ondersteunt". Voorstanders van de lhbt-agenda proberen vaak inspanningen om beeldende seksuele inhoud weg te houden van kinderen te bestempelen als hatelijke aanvallen en onrechtvaardige censuur en boekverboden.

Stop de afbraak van artikel 23!

Boekenverbod-narratief

In een bericht op X waarin ze de stunt van Frisch hekelde, stelde ouderrechtenactiviste Nicki Neily dat "het 'boekenverbod'-narratief deel uitmaakt van een oneerlijke politieke campagne gericht op het aanvallen van ouders". "Gezinnen die leeftijdsadequaat materiaal op de scholen van hun kinderen willen, zijn GEEN 'boekenverbod', het is gezond verstand," zei ze.

Niet eens origineel

Ondertussen is Frisch' beslissing om zijn eed af te leggen aan de hand van grafische pro-lhbt boeken niet bepaald origineel. Eerder deze maand legde ook de nieuw gekozen voorzitter van het schoolbestuur van Pennsylvania, Karen Smith, haar ambtseed af op een stapel boeken, waaronder het seksueel expliciete lhbt-boek Flamer, waarover LifeSiteNews eerder berichtte.

Krachtig verzet tegen lhbt

Maar terwijl individuele schoolbestuurders als Smith en Frisch hun zorgen over expliciete boeken van tafel vegen, reageren veel ouders in het hele land actief. Conservatieve ouders, wetgevers en schoolbesturen in staten door heel de VS hebben zich krachtig verzet tegen radicale homoseksuele en transgender ideologieën door scholen te verplichten gezinnen op de hoogte te stellen van de geslachtsverwarring van een kind, seksueel expliciete en pro-lhbt lesprogramma's en materialen uit klaslokalen en schoolbibliotheken te halen, sport en ruimtes voor meisjes te beschermen en seksueel getinte voorstellingen gericht op kinderen te verbieden.

Steun Benny in de rechtszaak tegen zijn ontslag

‘Afname steun voor lhbt

Te midden van de landelijke weerstand in de VS suggereren recente gegevens dat de steun voor de radicale lhbt-agenda afneemt. Eerder deze maand meldde het Public Religion Research Institute (PRRI) dat gegevens uit 2022 en 2023 “over de hele linie” een algemene afname in steun voor lhbtq-‘rechten’ lieten zien.

Dit artikel is met toestemming overgenomen van LifeSiteNews.

Laatst bijgewerkt: 27 december 2023 06:53

Doneer