Strijd met ons vóór de onschuld van kinderen in 2024

GIG in 2023

Wat een jaar was 2023:

  • Na het protest van Gezin in Gevaar trok de pedofilie-promotende kinderboekenschrijver en lhbt-activist Pim Lammers zich terug uit de Kinderboekenweek.
  • We organiseerden het grootste pro-gezinscongres van Nederland.
  • We sprongen in de bres voor onderwijsassistent Benny Elwuar die vanwege zijn christelijke opvattingen wordt vervolgd door lhbt-activisten.
  • En - heel recent - stuurden we de voltallige Tweede Kamer het pro-gezin starterspakket. De inhoud daarvan raakte duidelijk een snaar: de reacties, zowel positief als negatief, kreeg landelijke aandacht!
  • Maar het grootste succes was ons verzet tegen seksuele indoctrinatie van schoolkinderen tijdens de Week van de Lentekriebels.

Daarom wil Gezin in Gevaar in 2024 VOL GAS inzetten op de bescherming van het gezin.

Als grootste strijdpunt: onze kinderen op school beschermen tegen seksuele indoctrinatie.

De Week van de Lentekriebels is volgend jaar van 4 tot 8 maart. Gezin in Gevaar gaat alles op alles zetten om in 2024 de Week van de Lentekriebels definitief te ontmantelen.

Het tij is namelijk definitief gekeerd tegen lhbt-indoctrinatie! Dat bleek wel uit de storm van kritiek die Rutgers dit jaar kreeg nadat wij hun lesmateriaal hadden doorgespit.

Dit gaan we doen:

  • We onthullen de perverse aard van de lhbt-lectuur die Rutgers verstrekt voor de Week van de Lentekriebels.
  • We verspreiden op alle mogelijke kanalen (artikelen, video's, advertenties, straatcampagnes, brieven, sociale media, etc.) onze boodschap: stop de seksuele indoctrinatie van Rutgers!
  • We sturen alle basisscholen een brief waarin we waarschuwen voor de seksuele indoctrinatie in het lesmateriaal van Rutgers.
  • We rusten ouders toe die hun kinderen hiertegen willen beschermen.

Om dit te doen heeft Gezin in Gevaar al budget gereserveerd, maar het ontbreekt ons nog aan de middelen om in 2024 van start te gaan.

Help ons alstublieft met een gift om vanaf Nieuwjaarsdag vol in de aanval te gaan tegen de lhbt-lobby:

€58.175 opgehaald. Help ons de benodigde €60.000 op te halen!

Bedrag:

Uw gegevens

Aanhef: *
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Mollie B.V. om uw donatie af te ronden.