Middelbare scholieren beginnen zich te verzetten tegen de lhbt-propaganda die hen wordt opgedrongen

Middelbare scholieren beginnen zich te verzetten tegen de lhbt-propaganda die hen wordt opgedrongen

THEMA'S:

Een school in Oregon heeft jongens gevraagd te stoppen met het vernielen van de tampondispensers die in de jongens WC's zijn geïnstalleerd.

‘Menstruerende personen met een baarmoeder’

Lakeridge High School in Oregon had onlangs een interessant probleem: jongens sloopten tampondispensers van de muren van de jongens WC's en dumpten ze in het toilet. De school heeft de jongens formeel verzocht te stoppen met het vernielen van de gratis menstruatieproducten die ze krijgen, en heeft de ouders brochures gegeven over "menstruatie, menstruatieproducten, seksualiteit en gezondheid" om hen te helpen aan hun kinderen uit te leggen dat menstruatie normaal is voor een "persoon met een baarmoeder".

Lees ook: Het tij keert: transgenderpromotend biermerk zwicht onder conservatieve boycot

‘Ook jongens kunnen ongesteld zijn’

Waarom zijn er tamponautomaten in het jongenstoilet? De "Menstrual Dignity Act" van Oregon (VS) uit 2021 vereist dat alle openbare scholen alle leerlingen, ongeacht "geslacht, leeftijd, vermogen [en] sociaaleconomische status" menstruatieproducten ter beschikking stellen om "privacy, inclusiviteit, toegang en onderwijs" te bevorderen. Het educatieve effect van tampondispensers in jongensbadkamers is natuurlijk dat kinderen worden geïnformeerd dat jongens ongesteld kunnen zijn, wat betekent dat meisjes jongens kunnen zijn.

Gedwongen door de overheid

"Elke keer dat de dispensers worden weggehaald, moet de school tijd en middelen besteden aan het terugplaatsen ervan om te voldoen aan [de Menstrual Dignity Act]," aldus een e-mail van de schoolleiding. "We vragen onze leerlingen respect te hebben voor de eigendommen van de school en rekening te houden met de behoeften van al onze leerlingen.” De meerderheid van de jongeren is meegesleept door de steeds groter wordende lhbt-beweging en heeft enthousiast de nieuwe ideologie van de vermenigvuldiging van identiteiten overgenomen. Een niet onbelangrijke minderheid van de kinderen wordt het echter beu om voortdurend met lhbt-ideologie te worden opgedrongen.

Bestel nu gratis: De waarheid over homoseksualiteit

Steeds meer weerstand

Eerder deze maand, bijvoorbeeld, juichten middelbare scholieren van de Chêne-Bleu Secondary School in Pincourt, Quebec, toen een tiener de "Pride"-vlag die in hun school was opgehangen, naar beneden gooide en vertrapte zodra hij de grond raakte. Op dezelfde dag, zo meldt LifeSiteNews, dienden leerlingen van de Phare International School een petitie in met het verzoek alle lhbt-vlaggen en -posters in de school weg te halen; schoolfunctionarissen weigerden dit, maar een lhbt-activist maakt zich zorgen dat er een toename is van leerlingen die de lhbt-ideologie afwijzen.

Lhbt-beleid herzien

Dat is niet het enige voorbeeld van verzet tegen "Pride Maand" in Canada: "Meer dan 400 leerlingen van een van de grootste basisscholen in Londen - ongeveer een derde van het totale aantal leerlingen - bleven woensdag thuis, op een dag waarop de regenboogvlag door het hele schooldistrict wapperde toen het openbare bestuur in het gebied de “Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie herdacht.” Tot afgrijzen van lhbt-activisten heeft de provinciale regering van New Brunswick beloofd haar lhbt-beleid voor scholen te herzien na honderden klachten te hebben ontvangen.

Lees ook: Paarse Vrijdag: steeds meer ouders houden hun kinderen weg van lhbt-propaganda

Opdringerigheid van de lhbt-lobby

Hoewel de meeste Canadezen positief of apathisch staan tegenover veel aspecten van de lhbt-agenda, begint de pure agressiviteit van het evangelisme van de beweging en de bijna-totale overname van scholen veel mensen met gezond verstand boos te maken. Hetzelfde geldt voor kinderen die hebben geprotesteerd tegen biseksuele toiletten en ander lhbt-beleid. Voor hen die tampondispensers van de muren van jongensbadkamers hebben gesloopt en het nu af en toe zo zat zijn dat ze tijdens verplichte lhbt-dagen thuis zijn gebleven van school en vlaggen hebben vernield. Niemand vroeg hen of ze een steeds langer wordende lijst van ideologische overtuigingen steunden - de vlaggen van deze bewegingen werden gehesen in opdracht van activisten en in naam van de veiligheid van de jeugd. Sommigen vechten terug.

Dit artikel verscheen eerder op LifeSiteNews.com.

Laatst bijgewerkt: 2 juni 2023 13:11

Doneer