Kind geeft gevat antwoord op gendervragen: ‘Transgenders zijn gewoon in de war’

Kinderen verzetten zich tegen het transgenderisme.

Kind geeft gevat antwoord op gendervragen: ‘Transgenders zijn gewoon in de war’

Op Facebook deelt een moeder het gevatte antwoord van haar kind op vooringenomen vragen in een lesboek. Het is slechts één van de vele kleine protesten tegen de seksuele indoctrinatie, die tezamen een golf van weerstand vormen.

Kinderen moeten verwarrende geslachtssymbolen ontleden

“Welke personen hierboven zou jij transgenders noemen? Noteer de nummers en leg je antwoord uit”, krijgen schoolkinderen als vraag. Ze moeten afbeeldingen van mannen en vrouwen met verwarrende geslachtssymbolen interpreteren. Een leerling heeft duidelijk geen zin in postmoderne hiëroglyfen ontcijferen en noteert: “Ze zijn gewoon de war.”

Volg GIG op Telegram

'Aparte wc voor mensen die in de war zijn'

“Niets bijzonder, even naar de wc. Maar voor een transgender kan dat soms lastig zijn,” vervolgt het boek. “Hoe is dit probleem in Amsterdam opgelost?” Het antwoord: “Ze hebben een aparte wc gemaakt voor mensen die in de war zijn.”

Sociale media bevordert verzet tegen genderrevolutie

Talloze voorbeelden als dit doen de ronde op Facebook en X. Dat is de kracht van sociale media: buiten de censuur van de gevestigde media, die steevast de genderrevolutie bejubelen, geven ouders en ook kinderen hun ongezouten mening. En geven extra voorbeelden voor onze rapporten Seksuele indoctrinatie in schoolboeken en Schoolboeken: van informatie naar indoctrinatie.

Lees ook: Seksuele indoctrinatie op school: ‘Hoe komt het dat je hetero bent?’

Genderlobbyisten klagen over kerend tij

Door het circuleren van de voorbeelden worden ouders wakker en vatten zij moed om zich uit te spreken tegen indoctrinatie. Genderlobbyist Rutgers, dat seksueel lesmateriaal ontwikkelt, klaagt nu openlijk in NPO-programma Medialogica over de weerstand die ontstaat bij ouders.

Gezin in Gevaar voert extra actie tegen seksuele indoctrinatie

Het ouderlijk verzet wordt aangewakkerd door Gezin in Gevaar, zegt de NPO. Wij doen er komende weken graag nog een schep bovenop, met een nieuwe artikelenserie over de volstrekt ongepaste seksuele lectuur die Rutgers aanraadt in de Week van de Lentekriebels. Lees hier de eerste artikelen en teken de petitie!

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Laatst bijgewerkt: 15 januari 2024 14:05

Doneer