Gezin in Gevaar gaat de straat op tegen de Week van de Lentekriebels. Pal tegenover het hoofdkwartier van Rutgers.
Jonge vrijwilligers de straat op tegen de Week van de Lentekriebels
Het is het hoogtepunt van onze actie tegen de Week van de Lentekriebels. Een groep jonge vrijwilligers onder leiding van Hugo Bos sprak zich, uitgerust met een vlag, spandoeken en flyers, uit tegen de seksuele indoctrinatie van kinderen. Pal voor het hoofdkwartier van Rutgers.
Gezin in Gevaar voert actie
Tijdens de Week van de Lentekriebels worden schoolkinderen seksueel geïndoctrineerd door Rutgers. De lhbt-activisten seksualiseren de kinderen actief door hen aan te zetten tot zelfbevrediging en niet gestelde vragen te ‘beantwoorden’ over zaken als sadomasochisme, stiekem condooms kopen en het voorkomen van geslachtsziektes. Door hen op te zadelen met zeer onkuise beelden en transgenderisme wordt bovendien hun onschuld geschaad. Gezin in Gevaar verzet zich hiertegen. ‘Stop onmiddellijk met de Week van de Lentekriebels!’, galmde het door de kantoorhallen van Rutgers.
“Ik hoop dat u in de hel belandt!”
Na verloop van tijd kwam een van de schrijvers van het lesmateriaal van Rutgers met stoom uit z’n oren naar beneden. De man – die meteen van zichzelf zei dat hij homoseksueel ‘is’ – had nog een appeltje te schillen met campagneleider Hugo Bos die hij betichtte van het verspreiden van ‘misinformatie’. Bovendien verwenste hij de Gezin in Gevaar-voorman dat hij in de hel zou branden. Bos – die wel voor hetere vuren gestaan heeft – vertelde de woedende medewerker van Rutgers dat hij juist hoopt dat hij niet in de hel belandt, evenals de rest van de medewerkers van Rutgers. Dit leek zijn toorn helaas niet af te wenden. Hij was niet de enige die kritiek had op de acties van Gezin in Gevaar. Een klein aantal mensen – vaak ook boos en argumentloos – deed soortgelijke verwensingen. Zij vonden bovenstaande onderwerpen juist wel geschikt om te leren aan kinderen.
“Mensen konden het gewoon niet geloven”
Anderen waren juist erg blij om ons te zien. Zo ook een man van Midden-Oosterse komaf. Hij zette zijn busje midden op de weg stil en vroeg ons waar wij voor stonden. Toen we hem uitleg gaven, vertelde hij enthousiast dat hij christen geworden is en zich ernstige zorgen maakt over Nederland. Hij kwam later nog eens terug om ons te bemoedigen. We spraken ook meerdere ouders, sommige met kinderwagens, die enorm schrokken van de perversie die kinderen voorgeschoteld krijgen. Maar wat volgens een van de vrijwilligers het meest opviel is dat veel mensen het naar eigen zeggen gewoon niet konden geloven dat het echt zo erg is. Zo ook een postbezorgster. “Kijk, ik kan niet geloven dat dat het geval is”, vertelde ze ons “maar als het waar is dat ze zulke dingen aan het doen zijn, dan ben ik het helemaal met jullie eens.”
Het belang en effect van straatcampagne
Het gesprek met de postbezorgster onderstreept het belang van straatcampagne voeren. Op straat ontstaan de echte gesprekken en kunnen mensen van goede wil het ware verhaal horen, zonder de ruis van de media. Velen geven ook aan zich bemoedigd te voelen dat ze ons hier zien. Met onze lijflijke aanwezigheid is onze impact veel groter dan wanneer we alleen zouden schrijven. Het gesprek dat wij voeren met gelijkgezinde mensen zal hen langer heugen dan het lezen van een artikel op het internet. Dat is waarom wij er staan: tégen Rutgers’ seksuele indoctrinatie en vóór de onschuld van kinderen.
--
Een principieel, niet een persoonlijk standpunt
Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).
Laatst bijgewerkt: 3 april 2024 11:30