Het is erger dan u dacht: Het einddoel van transgenderisme is transhumanisme

Het is erger dan u dacht: Het einddoel van transgenderisme is transhumanisme

THEMA'S:

Zal de technologie stoppen bij transgenderisme? Nee. Westerse bevolkingen worden geconditioneerd - 'klaargestoomd' - om transhumanisme gemakkelijker te accepteren via de bloeiende transgenderindustrie.

Transgenderisme slechts een opstapje

Individuen, inclusief kinderen, die verstrikt zijn geraakt in de huidige trans-rage en van wie het lichaam medisch en chirurgisch is verminkt en hun persoonlijkheid is veranderd via sociale "bevestiging", zijn niets meer dan een opstapje naar een nog macabere vorm van bestaan: transhumanisme. Ooit beschouwd als niet meer dan een sekteachtige randideologie die eerder thuishoort in de wereld van sciencefiction dan in de werkelijkheid, wordt "transhumanisme" nu werkelijkheid gemaakt door regeringen, multinationals, mondiale banken, internationale advocatenkantoren en natuurlijk Silicon Valley.

Lees ook: Hoe het transgenderisme de deur opent voor pedofilie

Het grenzeloze transhumanisme

Wat is transhumanisme? Het is een beweging die streeft naar het creëren van mensen met verbeterde mogelijkheden door de menselijke persoon te laten samensmelten met technologie. Hoewel sommige van de eerste stappen in de transhumanistische wetenschap prijzenswaardige doelen hebben om mensen met neurologische aandoeningen zoals verlamming, dementie en de ziekte van Alzheimer te helpen, zullen deze inspanningen worden gebruikt om de weg vrij te maken voor een vorm van onsterfelijk "grenzeloos" bestaan door het menselijk bewustzijn met computers te versmelten en zo een hybride soort individuen te creëren die in cyberspace zullen bestaan.

Op weg naar een “post-humane” samenleving

Het uiteindelijke doel is om een verbeterde soort te creëren die de mensheid overstijgt. Met andere woorden, het doel is om een verbeterde, "post-humane" samenleving te creëren. "Transhumanisten willen technologie toepassen om de beperkingen van onze biologische en genetische erfenis te overwinnen," legt Max More uit, een filosoof die zich bezighoudt met de culturele implicaties van opkomende technologieën. "Transhumanisten beschouwen de menselijke natuur niet als een doel op zich, niet als perfect en niet iets om onvoorwaardelijk trouw aan te zijn," vervolgt More. "In plaats daarvan is het slechts een punt op een evolutionair pad en kunnen we leren onze eigen natuur te veranderen op manieren die we wenselijk en waardevol achten. Door doordacht, zorgvuldig en toch gedurfd technologie op onszelf toe te passen," zei More, "kunnen we iets worden dat niet langer echt als ‘menselijk’ kan worden omschreven - we kunnen post-mens worden."

Bestel gratis: Genderboek

Je wordt klaargestoomd: Transgenderisme is het ‘opstapje’ naar transhumanisme

Het normaliseren van "lichaamsdissociatie" via de promotie en handhaving van transgenderisme is de manier waarop de westerse cultuur wordt geconditioneerd om transhumanisme te accepteren. De openhartige onderzoeksjournaliste Jennifer Bilek heeft erop gewezen dat de politiek-bedrijven-NGO (niet-gouvernementele organisaties) – wettelijk - academische infrastructuur die "lichaamsdissociatie" aanstuurt "gigantisch" is. Er gaat zoveel geld in om," merkte Bilek op in een interview in 2020. "Het is afschuwelijk. Het is angstaanjagend." Bilek beschreef hoe vreemd het is dat deze enorme wereldwijde organisaties de zaak van individuen die zichzelf transgender wanen op zich hebben genomen. Bedrijven "staan niet achter een miniscuul deel van de identiteitskwesties van de bevolking," zei ze, maar toch "drijven en ondersteunen deze entiteiten dit allemaal."

Klaargestoomd voor het transhumanisme

Deze financiële en politieke macht plus de niet aflatende steun voor transgenderisme van de grote media, Hollywood en zelfs het huidige Witte Huis, Nashville en bierproducenten roept de vraag op: Wat is er echt aan de hand? Westerse bevolkingen worden geconditioneerd - "klaargestoomd" - om transhumanisme gemakkelijker te accepteren. "Om dit aan het publiek te verkopen - transhumanisme en ont-lichaming - als een leven, moet je ze klaarstomen en ze zover krijgen," legde Bilek uit in een recent video-interview. "En de manier om dat te doen is om deze ideologie te creëren die zegt dat je je geslacht kunt kiezen."

Van transgender naar transhumaan

"Transhumanisme komt voort uit de liezen van het transgenderisme", legt Martine Rothblatt, een van de belangrijkste voorstanders van zowel transgenderisme als transhumanisme, uit in zijn boek From Transgender to Transhuman. Rothblatt, een rijke ondernemer en een genie volgens elke standaard, is verantwoordelijk voor meerdere doorbraken in de wereld van geneeskunde, technologie, communicatie en luchtvaart. Hij is zelf een "transvrouw", d.w.z. een man die zich "identificeert" als vrouw.

Lees ook: Gezin in Gevaar plaatst billboards: "Gods huwelijk = 1 man + 1 vrouw"

‘Technische mogelijkheden groeien exponentieel’

Meer dan tien jaar geleden vroeg Rothblatt zich af: Zal technologie stoppen bij transgenderisme? Als een eeuw of zo van technologie duizenden jaren van absolute seksuele dualiteit heeft vernietigd, wat zou dan nog een paar decennia van exponentieel groeiende technologie kunnen doen? Seks is de kern van de biologie en toch heeft technologie ons een explosie van seksuele identiteiten gegeven door de biologie te overstijgen. Dus wat kunnen we, nu technologie de biologie blijft overstijgen, nog meer verwachten dan de apartheid van seks? Een explosie van menselijke identiteiten? Het antwoord is in één woord transhumanisme.

‘Transgenders overstijgen de biologie’

Rothblatt ziet "een beschaving met enorme mogelijkheden met een transkosmische reikwijdte via zelfreplicatie en vrijwel onbeperkte intelligentie". "Transmensen" zullen degenen zijn die "ontvankelijk zijn voor het overstijgen van biologische beperkingen" en bereid zijn zichzelf te "hybridiseren" met computertechnologie als onderdeel van "de inspanning van de mensheid om haar evolutionaire bestemming te beheersen".

De nieuwe techno-menselijke soort zal in cyberspace leven

"Iedereen die in leven is tijdens het tijdperk van de volwaardige samensmelting van de mensheid met technologie zal altijd in leven zijn (als ze dat willen) via een computersubstraat," zei Rothblatt. "Homo sapiens zal ‘Persona creatus’ worden terwijl het de reis van bijna oneindige groei in computerkennis aflegt ... Dit betekent dat de gratie en schoonheid van de menselijke cultuur zullen meegroeien met de wetenschappelijke en technologische competentie van de hybride mens-computersoort."

Lees ook: Brengt de metaverse een virtuele hel op aarde?

‘Iedereen in cyberspace’

Volgens Bilek verlangen transhumanisten zoals Rothblatt ernaar om de mensheid verder te leiden dan dissociatie van het lichaam naar volledige ontlichaming, "waar iedereen in cyberspace leeft. Ze kunnen je DNA manipuleren, ze kunnen je manipuleren hoe je maar wilt," zei Bilek. "Daarom worden deze 'genderrechten' aangenomen. Het gaat er niet om dat mensen een medische aanval op hun eigen geslacht toestaan. Het gaat om toekomstige geaugmenteerde mensen. Ik volg het geld en geldsporen liegen niet. Ze vertellen je de waarheid", vervolgt ze. "Het kan me niet schelen hoe gek ik klink. Het maakt mij niet uit. Breng de informatie gewoon naar buiten zodat mensen zelf op zoek kunnen gaan. Niets van dit alles is verborgen," riep ze uit. Het is alleen dat "mensen er niet naar op zoek zijn. In plaats daarvan kijken ze naar de mensenrechten." Als je het geld volgt, zegt Bilek, "wijst het geld erop dat ze een virtuele realiteit over de natuurlijke wereld leggen en de natuurlijke wereld onderwerpen."

Het doel van transhumanisme staat haaks op het evangelie

"De belangrijkste christelijke kritiek op het transhumanisme betreft het doel en de focus van het menselijk leven. Christenen en transhumanisten zijn het er misschien over eens dat we in de ideale menselijke staat niet onderworpen zullen zijn aan dood, veroudering of andere natuurlijke beperkingen waar we nu onder lijden. Maar voor transhumanisten is het overwinnen van deze beperkingen het doel en de focus van het leven," schreef Kyle Hubbard, een professor filosofie aan het Saint Anselm's College, in 2012. "Het Christendom is het hier niet mee eens en beweert in plaats daarvan dat de focus van het leven zou moeten liggen op het onderwerpen aan de dood," zei Hubbard. Hij concludeerde: Terwijl transhumanisten beweren dat we de best mogelijke toekomst alleen kunnen bereiken door technologieën te ontwikkelen om de dood tegen te gaan, stelt het Christendom dat de enige manier om zonde en dood te overwinnen is door Gods geschenk van genade dat ons in staat stelt om de deugden van geloof, hoop en liefde te ontwikkelen.

Dit artikel verscheen eerder op LifeSiteNews.com

Laatst bijgewerkt: 12 juni 2023 16:02

Doneer