“Enorme rijkdom”: Almere neemt “transgenderzebrapad” in gebruik

“Enorme rijkdom”: Almere neemt “transgenderzebrapad” in gebruik

Wethouder Jerzy Soetekouw (PvdA) in Almere heeft een “transgenderzebrapad” geopend. Het is de eerste in Europa en volgens de wethouder “een enorme rijkdom”.

Niet volgens de regels

Dat dergelijke oversteken niet aan de verkeerswet voldoen en volgens verkeerspsychologen geen goed idee zijn, weerhoudt de homolobby er niet van om alsmaar aan te dringen op meer gekleurde oversteekpaden in Nederlandse gemeenten. Sinds 2013 zijn in Nederland in meer dan 30 steden en gemeenten “regenboogpaden” aangebracht.

“Leervrouw”

De Almeerse Suzanne van de Laar heeft de opening van het “transgenderzebrapad” georganiseerd. Zij is naar eigen zeggen “panseksueel”, een “echte leervrouw” en een “fetisjfotografe”. Zij is verkozen als Ms. Leather van Nederland, als onderdeel van een competitie die “opkomt voor de homogemeenschap en zich inzet voor meer tolerantie”. Fetisjisme valt onder parafilie en wordt vaak gelinkt aan sadomasochisme.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

Politiek gewin

Dergelijke activisten willen hun gedrag en seksuele perversies genormaliseerd zien. Onder de noemer van “diversiteit” en “tolerantie” werken verschillende politieke partijen daar graag aan mee. Zwaaien met regenboogvlaggen en het openen van afwijkende zebrapaden levert hen ‘diversiteitspunten’ op. Ook vertegenwoordigers van de Almeerse CDA liepen mee in de “Pride Walk” door de stad.

Lees ook: "Weerzinwekkend: bibliotheek Enschede stelt kinderen bloot aan travestieten"

Patroon

Zoals in een eerder artikel van Gezin in Gevaar over een “regenboogvoorleesuur” in de bibliotheek van Enschede eveneens bleek, wordt het radicale en perverse activisme tactisch verborgen gehouden achter een sluier van “veelkleurigheid” en “inclusie”. Reacties op social media over de opening van het “transpad” laten zien dat veel mensen hier helemaal niet op zitten te wachten. Iemand schrijft “Het gaat vooral om de uitzonderingen. Waarom zoveel aandacht daarvoor?” en “Dit benadrukt hokjesdenken juist!” of “Ga de belasting centen eens zinvol besteden”.

Publiek domein

De veelkleurige zebrapaden hebben voor de lhbt-gemeenschap een grote symbolische waarde. Het zijn als het ware ‘ankers’ in het publieke domein, zodat de politieke boodschap continue aan zoveel mogelijk mensen opgedrongen kan worden. Vlaggen, markeringen, posters en reclame-uitingen zijn voor de seksuele revolutie belangrijk om de totale omkering te realiseren van de christelijke visie op seksualiteit.

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 07:06

Doneer