Weerzinwekkend: bibliotheek Enschede stelt kinderen bloot aan travestieten

Weerzinwekkend: bibliotheek Enschede stelt kinderen bloot aan travestieten

In het kader van de ‘Regenboogdagen’ in Enschede organiseerde de plaatselijke bibliotheek op 9 oktober een voorleesmiddag door ‘dragqueens’ voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Eén van de aanwezige ‘dragqueens’ uit zich op perverse wijze op sociale media en wil naar eigen zeggen met zijn optredens mensen doen kokhalzen.

“Elkaar in liefde aanvaarden”

De ‘diversiteit’ werd vorige week in Enschede bont gevierd met onder andere een ‘roze kerkdienst’ in de Ontmoetingskerk, die onderdeel is van het initiatief ‘Wijdekerk’ om “elkaar in liefde te aanvaarden”. Wat dat laatste in de praktijk voor de homoseksuele mannen inhoudt die tijdens het ‘Regenboogvoorleesuur’ in de bibliotheek de kinderen voorlazen, is op sociale media zoals Twitter en Instagram te lezen.

Strijd mee! Voor de toekomst van uw kinderen

“Ik zie mensen bijna kokhalzen”

Eén van de voorlezers is Lejon Weerkamp uit Zwolle die onder de artiestennaam Sjerrol Addams regelmatig optreedt ‘in drag’. “Als ik het podium op kom in lichtgevende laarzen, een roze latex jurkje en neon make-up, zie ik mensen bijna kokhalzen. Als ik die reactie niet oproep, doe ik iets fout!”, zegt hij in een interview met het nieuwsplatform van Hogeschool Windesheim. Op Twitter doet hij wansmakelijke uitspraken en uitingen van immorele seksuele fantasieën. Op Instagram is hij te zien op een feest met een groep mannen waarbij hij een seksuele pose aanneemt voor de neus van een ongeveer zesjarig kind, die blijkbaar bij een van de mannen hoort.

Bieb enschede dragqueens instagram

'Diversiteit' in actie. Lejon Weerkamp op een verjaardagsfeest van een homostel. Bron afbeelding: Instagram-account @theogsjerrol

Kinderen op schoot

“Elkaar in liefde aanvaarden” en “diversiteit omarmen” blijkt zo in de praktijk vooral te ontaarden in allerhande perversiteit. Deze mannen kleden zich als prostituees, nemen kleine kinderen op schoot en lezen hen voor onder toeziend oog en met goedkeuring van de ouders van die kinderen. Wij schreven eerder dit jaar over eenzelfde evenement in de bibliotheek van Nijmegen, waarbij travestiet Dolly Bellefleur kwam voorlezen en die het op sociale media ook niet onder stoelen of banken steekt graag seksuele poses met kinderen te maken.

Ontmaskeren

De weerstand hiertegen wordt steeds groter, ook in seculiere kringen. Gezin in Gevaar zal daarom hierover blijven rapporteren en aantonen dat onder de zweem van positief klinkende woorden als ‘diversiteit’, ‘inclusie’, ‘liefde voor iedereen’ een poel van ongeremde perversiteit schuilgaat die ook de wereld van onschuldige kinderen binnenkomt. Men wil hen zo vroeg mogelijk rijp maken voor alles waar de lhbt-lobby voor strijdt. Door deze rapportages zullen dergelijke 'voorleesuurtjes' steeds meer onder vuur komen te liggen en kan deze waanzin een halt worden toegeroepen.

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 07:05

Doneer