Britse Transgender zedendelinquent vindt 'juridische maas in de wet' om misdaden uit het verleden en echte naam te verbergen

Britse Transgender zedendelinquent vindt 'juridische maas in de wet' om misdaden uit het verleden en echte naam te verbergen

THEMA'S:

Clive Bundy, een Britse transseksuele pedofiel, verandert zijn identiteit en verbergt zijn echte naam en misdaden door een "maas in de wet". Volgens zijn dochter Ceri-Lee Galvin, 24 – die hij negen jaar lang misbruikte, vanaf haar achtste – krijgt de veroordeelde zedendelinquent na zijn vrijlating uit de gevangenis de nieuwe naam Claire Fox en een nieuwe identiteit.

“Gruwelijke misdaden”

"Door zijn identiteitsverandering geheim te mogen houden als hij dat wil, wordt het mijn vader Clive Bundy toegestaan zichzelf en zijn naam te scheiden van de gruwelijke misdaden die hij tegen mij heeft begaan," zei ze. "Ik werd als kind misbruikt door een man die zich nu als vrouw identificeert en ik weet dat alleen omdat hij het me liet vertellen," verklaarde Galvin. "Het is gewoon verschrikkelijk dat zijn recht op privacy alle rechten die ik als slachtoffer heb, lijkt te overrulen."

Lees ook: Hoe het transgenderisme de deur opent voor pedofilie

‘Wie is Claire Fox?’

Bundy zat 15 jaar in de gevangenis voor zijn misdaden, maar is onlangs voorwaardelijk vrijgelaten. Volgens Galvin werd ze enkel op de hoogte gebracht van de naamsverandering van haar vader omdat hij toestemming had gegeven om haar op de hoogte te brengen. Ze uitte haar bezorgdheid over de gevaren dat Bundy zijn naam mocht veranderen zonder dat iemand van haar familie het wist en over de mogelijkheid dat hij onder de naam Claire Fox contact opneemt met haar of haar jongere nichtje zonder dat ze beseffen wie het is. "Als iemand van mijn familie - inclusief mijn nichtje - online een bericht kreeg van iemand die Claire Fox heet, zouden we niet geweten hebben dat hij het was," zei Galvin.

De privileges van de ‘transgender’

Galvin gelooft dat haar vader de bewering dat hij genderdysforie heeft gebruikt om privileges en vervroegde vrijlating te krijgen. Galvin herinnert zich haar vader als "ultra mannelijk". Nu vraagt ze zich af: "Hij heeft nooit berouw getoond, dus wat is er nu veranderd?" Volgens Galvin heeft de naamskeuze van haar vader een diepere betekenis, omdat hij dezelfde naam koos als een lid van het Hogerhuis die zich herhaaldelijk heeft uitgesproken tegen transgenderisme. De echte Claire Fox reageerde zelf en zei: "Ceri-Lee Galvin heeft dapper haar eigen anonimiteit doorbroken en zich uitgesproken, zodat andere slachtoffers van misbruik niet gekweld worden door de mazen die door de genderideologie zijn gecreëerd."

Bestel gratis: Genderboek

“Zijn naam is Clive Bundy – niet Claire Fox”

Volgens het lid van het Hogerhuis is het van groot belang dat de ‘transgender’ hier niet mee wegkomt. "Laten we ervoor zorgen dat iedereen weet wie Clive Bundy echt is. Zeg zijn naam. Zijn naam is Clive Bundy - niet Claire Fox," verklaarde ze. "En we moeten dat blijven zeggen tot de machthebbers stoppen met het toestaan dat veroordeelde seksuele misbruikers hun naam en geslacht veranderen om niet ontdekt te worden." Fox veroordeelde het Britse systeem omdat het Bundy toestond "zich te scheiden van zijn misdaden door zijn identiteit te vermommen dankzij een juridisch achterdeurtje."

“Transgenders wissen zelfbewust hun vroegere identiteit”

Ze legde uit dat de Disclosure and Barring Service (DBS) van het ministerie van Binnenlandse Zaken gegevens verstrekt waarmee werkgevers het strafblad van sollicitanten kunnen controleren. De DBS verstrekt een werkgever normaal gesproken informatie over eventuele namen die in verband worden gebracht met de sollicitant. Volgens Fox biedt een "gevoelige sollicitatieclausule" transgender kandidaten echter de mogelijkheid om hun vroegere namen en de bijbehorende gegevens te verbergen. "Veel transgenders wissen zelfbewust hun vroegere identiteit en eisen dat de rest van ons instemt met hun nieuwe gekozen genderpersoonlijkheid op straffe van beschuldiging van transfobische 'dead-naming' of misgendering," aldus Fox. "Dat is de logica achter de gevoelige-toepassingsclausule, maar het is duidelijk hoe die kan worden uitgebuit."

Lees ook: Verenigde Staten wijzigt koers omtrent transgenderisme

Niet de eerste keer

Volgens The Daily Mail is dit niet de eerste keer dat criminelen gebruik hebben gemaakt van het Britse rechtssysteem om hun vroegere misdaden en namen en geslacht op officiële papieren zoals paspoorten of rijbewijzen, die gemakkelijk kunnen worden veranderd, uit te wissen. In 2018 beweerde de veroordeelde verkrachter "Karen White" dat hij een vrouw was en werd overgeplaatst naar een vrouwengevangenis in Wakefield, West Yorkshire, waar hij vervolgens twee vrouwelijke gedetineerden seksueel misbruikte. Eerder dit jaar werd in Canada een veroordeelde mannelijke verkrachter die een transgenderoperatie onderging om zich als vrouw voor te doen, overgeplaatst naar een vrouwengevangenis met moeders en kinderen.

Verkrachting in vrouwengevangenissen

Een nieuwe videoreportage onthult de realiteit van hoe sommige mannelijke veroordeelden "het systeem manipuleren" om in gevangenissen bij vrouwen te worden ondergebracht zonder bang te hoeven zijn voor een berisping, waardoor vrouwelijke gevangenen gevaar lopen door biologisch mannelijke veroordeelden, van wie velen een verleden van seksueel misbruik hebben. Het feit dat de huisvesting van biologische mannen in vrouwelijke gevangenissen ernstige bedreigingen vormt voor de privacy en de veiligheid van vrouwen is geen nieuw fenomeen. Uit statistieken van 2020 blijkt dat er in het Verenigd Koninkrijk zeven geregistreerde gevallen zijn geweest van mannen die vrouwelijke gedetineerden seksueel misbruikten sinds een bijgewerkt beleid dat toestaat dat biologische mannen samen met vrouwen worden opgesloten. Op dat moment bestond 1% van de populatie in vrouwelijke gevangenissen uit mannen die verantwoordelijk waren voor 5,6% van de aanrandingen.

Steun Benny in de rechtszaak tegen zijn ontslag

Feministen spannen een zaak aan

Een rechtszaak die in 2021 werd aangespannen tegen het California Department of Corrections and Rehabilitation vocht een staatswet aan die het departement verplichtte om "transgender, gender-nonconforme en intersekse individuen te huisvesten op een manier die overeenkomt met hun genderidentiteit" in plaats van te worden afgezonderd volgens biologisch geslacht. De feministische groep die de juridische strijd begon, betoogde dat deze wet "heeft geleid tot intimidatie, seksuele intimidatie, fysieke mishandeling".

Dit artikel verscheen eerder op Lifesitenews.com

Laatst bijgewerkt: 8 mei 2023 13:34

Doneer