Zorgwekkend: voorlezende travestieten blijken veroordeelde pedofielen

Afbeelding: Kindermisbruiker William Travis Dees bij de bibliotheek in Houston. De kip op zijn schouder is in de homobeweging een symbool voor interesse in seks met kinderen.

Zorgwekkend: voorlezende travestieten blijken veroordeelde pedofielen

THEMA'S:

Voor de tweede keer in korte tijd is een voorlezende travestiet ontmaskerd als veroordeelde kindermisbruiker. Door het voorlezen aan kleine kinderen proberen pedofielen hun seksuele perversie in de mainstream te krijgen.

Seksueel misbruik van vier kinderen

De dader is William Travis Dees, lid van de "Space City Sisters". Deze travestietengroep leest geregeld voor aan kleine kinderen in de openbare bibliotheek van Houston, Verenigde Staten. Dees werd in 2004 veroordeeld voor het seksueel misbruik van vier kinderen, in de leeftijd van vier tot acht jaar. De pedoseksueel staat nog altijd geregistreerd als "high risk sex offender", ofwel zedendeliquent met hoog risico op recidive.

Andere kindermisbruiker

Het strafblad van Dees is boven water gekomen door onderzoek van Houston MassResistance. In maart onthulde deze groepering al een andere veroordeelde kindermisbruiker, die ook aan kleine kinderen wilde voorlezen in Houston. Alberto Garza, zoals de travestiet "Tatiana Mala-Nina" in werkelijk heet, werd in 2008 veroordeeld voor een seksuele aanval op een achtjarige jongen. Onder druk van Houston MassResistance annuleerde de openbare bibliotheek het voorleesuurtje met Garza.

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Kinderlokken

Het doel van het voorlezen is volgens de travestieten zelf om "de volgende generatie te groomen" - een Engelse term voor kinderlokken. Uit de twee Amerikaanse gevallen blijkt dat het voorlezen voor pedofielen een aantrekkelijke manier is om hun seksuele perversiteit in de mainstream geaccepteerd te krijgen.

Lapdance bij kleine jongens

Ook in Nederland wordt door travestieten voorgelezen in bibliotheken. In maart 2019 las de travestiet Dolly Bellefleur voor aan kleine kinderen in de openbare bibliotheek van Nijmegen. Ruud Bouma, zoals Bellefleur in werkelijkheid heet, verspreidt op internet foto's waarop te zien is hoe hij een seksuele lapdance uitvoert bij kleine jongens.


Actueel protest

Gezin in Gevaar protesteerde tegen het travestieten-voorleesuur in Nijmegen. Het is een urgent en actueel protest, want het seksualiseren van kleine kinderen blijft doorgaan. Het tekenen van de petitie wordt dan ook van harte aanbevolen!

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 06:46

Doneer