HEMA gaat woke: seksspeeltjes bij babyspullen, subsidies aan lhbt-lobby en verminkte transgenders in ondergoed

HEMA gaat woke: seksspeeltjes bij babyspullen, subsidies aan lhbt-lobby en verminkte transgenders in ondergoed

THEMA'S:

Een golf van verontwaardiging sloeg over de sociale media toen de HEMA haar nieuwe Baby Magazine uitbracht met seksspeeltjes. Wat is er in de iconische winkel gevaren?

HEMA verbindt baby's en seksspeeltjes

“Alles voor jou en je baby, van speen tot seksspeeltje”, zien we op de voorkant van de nieuwste Baby Magazine. Dat stuit ouders tegen de borst. Op sociale media regent het klachten: “Ze zijn bij de HEMA echt helemaal van de pot gepleurd. Doodziek die nieuwe reclames van de HEMA.”

"Onhandige formulering"

Nog dezelfde dag haalt HEMA het blaadje uit de schappen. “Door een onhandige formulering hebben we hier de plank volledig misgeslagen,” zegt een woordvoerder. "We bieden onze oprechte excuses aan."

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Kruistocht tegen het kruis

Een ongelukje, zo doet HEMA het lijken. Maar de winkel is al jaren op kruistocht tegen het kruis om antichristelijke opvattingen van gender, lhbt en seksualiteit op te dringen aan ouders en kinderen die daar niets van moeten hebben.

Genderneutrale babykleding

Recent werden we benaderd door een jonge moeder die geschokt was door het labeltje in de kleren van haar baby. In plaats van het geslacht stond er “All included”. Kort onderzoek leert dat HEMA in 2017 de kinderkleding genderneutraal maakte. Met als ongeloofwaardig excuus dat een meisje de winkelketen had gevraagd ‘stoerder’ ondergoed te maken.

Hema all included

Een WhatsApp-bericht van een moeder. Zij is terecht geschokt dat HEMA zelfs babykleding aangrijpt voor genderpropaganda.

HEMA-reclame voert verminkte vrouw op als 'man'

Een ander voorbeeld stuurt een medestander ons. We zien in de HEMA-folder van die maand een man in herenondergoed. Of… een vrouw? Onder ‘zijn’ borsten zien we twee flinke littekens. Het zijn de sporen van een ‘geslachtsveranderende’ operaties die permanent de vrouwelijke borsten verwijderen en de illusie van platte mannelijke borsten scheppen.

"Kraamfeest" voor "meerouderschap"

HEMA komt openlijk uit voor zijn seksuele woke-agenda. De website van de winkelketen vertelt trots hoe HEMA in 2019 een “kraamfeest” organiseerde “samen met drie gezinnen die hun kind hebben gekregen via draagmoederschap of donorschap of een kind hebben met meer dan twee ouders, ook wel meerouderschap genoemd”.

Lees ook: ‘Meeroudergezinnen’ eisen dezelfde erkenning als normale gezinnen

Kinderen zonder echte vader en moeder

Daarmee promoot HEMA het adopteren van kinderen door homoseksuelen, die opgroeien zonder hun moeder en veel grotere kans hebben om seksueel misbruikt te worden dan kinderen die gewoon bij hun eigen vader en moeder groot worden.

HEMA steunt de lhbt-lobby op scholen

HEMA toonde in 2016 zijn lhbt-overtuiging met t-shirts met “tompouce ♥ tompouce”. De winst ging naar de “Gay-Straight alliances van het COC”, zo meldt de website van de winkelketen. De GSA zijn lobbygroepen, rijkelijk gefinancierd met subsidies en gelden van grote bedrijven, waarmee homoseksuele volwassenen op scholen hun lhbt-ideologie doordrukken. HEMA werkt direct mee aan de seksuele indoctrinatie van kinderen.

HEMA is trendsetter

Het moge duidelijk zijn dat HEMA niet slechts mee hobbelt met bepaalde trends, of hooguit aan virtue signalling doet om de woede van de wokisten af te wenden. De firma is trendsetter. Als de Seksuele Revolutie ten volle in het volgende stadium arriveert, dan gaan we dat zien in de winkelschappen. Denk aan seksspeeltjes voor kinderen.

Volg GIG op Telegram

Alleen tegenstand stopt de Seksuele Revolutie

Terug naar de “speen en seksspeeltjes”-folder. We kunnen gerust voorspellen dat HEMA de blaadjes gewoon had laten liggen, als er geen ophef was geweest. De winkelketen had de stilte in het land opgevat als signaal dat ze nóg verder kunnen gaan: op naar binders, waarmee pubermeisjes in geslachtsverwarring hun borsten kunnen platdrukken om als jongen over te komen.

Protesteren werkt

Pessimisten, van wie er in conservatieve en christelijke kringen meer dan genoeg zijn, onderschatten hoe succesvol acties zijn om de Seksuele Revolutie te stoppen. Gezin in Gevaar heeft dit ondervonden met acties tegen Pim Lammers en tegen de Week van de Lentekriebels: de golf van seksuele indoctrinatie slaat kapot op de rots van vastberaden en principieel protest.

Lees ook: “Wat ben je bloot”, leest pedofilie-schrijver Pim Lammers aan kleuters bij NPO

Teken de petitie!

HEMA is op oorlogspad tegen de gezinswaarden en dringt seksuele zonde op. Daarom start Gezin in Gevaar een petitie. Zet uw handtekening en laat de CEO weten: HEMA, stop het opdringen van seksualiteit!

--

Een principieel, niet een persoonlijk standpunt

Dit artikel heeft als doel het verdedigen van het huwelijk, het gezin en de moraal volgens de katholieke leer. Op geen enkele manier is het onze bedoeling personen te belasteren. Wij oefenen simpelweg onze vrijheid uit als kinderen van God (Rom. 8:21), zodat "iedere tong zou belijden tot glorie van God de Vader, dat Jezus Christus de Heer is." (Fil. 2:11).

Laatst bijgewerkt: 20 februari 2024 09:16

Doneer