Uitgelekte video’s bewijzen Disney’s homopropaganda voor kinderen

Homopropaganda is een naar eigen zeggen "niet heel geheim" doel van Disney Entertainment (Afbeelding: www.disneylandparis.com)

Uitgelekte video’s bewijzen Disney’s homopropaganda voor kinderen

THEMA'S:

De laatste twijfels over Disney's sociale agenda zijn verdwenen met het uitlekken van fragmenten uit een besloten ‘alle hens aan dek’-vergadering van de entertainment-gigant.

Kinderen doordringen van LGBTQ+ dogma's

De vergadering bij Disney werd gehouden naar aanleiding van de wet in Florida om seksuele wervingscampagne’s te verbieden in openbare kleuter- en basisscholen. Verschillende functionarissen van de entertainmentfirma maken daarin openlijk hun bedoeling kenbaar om kinderen met hun film- en televisieprojecten te doordringen van LGBTQ+ dogma's.

Wet op de ouderrechten

Het onderwerp van de vergadering was de onlangs aangenomen wet op de ouderrechten in het onderwijs, die scholen verbiedt om kinderen van de kleuterschool tot en met de derde klas les te geven over transgenderisme en over andere onderwerpen die met seksualiteit te maken hebben. Bovendien moeten discussies over seksualiteit voor oudere kinderen zich beperken tot "leeftijdsadequate" inhoud, en dienen ouders op de hoogte worden gesteld van alle veranderingen die van invloed kunnen zijn op het fysieke, emotionele of mentale welzijn van hun kind.

Veel leerkrachten bedrijven homopropaganda op school

Linkse activisten en hun medestanders hebben de wet misleidend de naam "Don't-Say-Gay Bill" gegeven, waarbij ze de wet afschilderen als een haatdragende aanval op LGBT-leerkrachten en -leerlingen. Bovendien hekelen zij dat de wet een echt probleem zou aanpakken, ondanks vele voorbeelden van leerkrachten die zich in de klas LGBT-activisme en homopropaganda bedrijven.

Gomarus, hou stand tegen lhbt-vervolging!

‘Niet heel geheime homoseksuele agenda’

Christopher Rufo (Manhattan Institute), bekend om zijn strijd tegen de kritische rassentheorie in het openbaar onderwijs, deelde de videofragmenten via Twitter. Onder de onthullingen zijn uitvoerend producent Latoya Raveneau die opschept over een "niet heel geheime homoseksuele agenda" die "het toevoegen van queerness" aan kinderprogramma's inhoudt; productiecoördinator Allen March die uitlegt dat zijn team een "tracker" heeft om ervoor te zorgen dat ze voldoende "genderonvriendelijke karakters", "canonieke transkarakters" en "canonieke biseksuele karakters" creëren; "Vivian Ware, manager diversiteit en inclusie, legt uit dat het bedrijf de termen "dames", "heren", "jongens" en "meisjes" uit de themaparken heeft gewist om "dat magische moment" te creëren voor kinderen die geen geslacht zouden hebben; en nog veel meer.

Minstens helft personages moet LGBTQIA zijn

In een filmpje dat bijzondere aandacht kreeg, verklaart Disney-bedrijfsvoorzitter Karey Burke dat zij "als moeder van een transgender kind en een panseksueel kind," voorstander is van "veel, heel veel LGBTQIA-personages in onze verhalen" en dat zij wil dat minstens de helft van de personages van het bedrijf LGBTQIA en raciale minderheden zijn. Op andere momenten in de vergadering vertelt een van de externe activistische partners van Disney, Nadine Smith van de linkse groep Equality Florida, ten onrechte aan LGBT Disney-werknemers dat de Republikeinse Gov. Ron DeSantis van Florida en zijn topwoordvoerster, Christina Pushaw, jullie willen "uitwissen, jullie bestaan criminaliseren," en "jullie je kinderen afnemen".

Draagmoederschap

Naast de impliciete verkeerde voorstelling van het doel en de gevolgen van de nieuwe wet, is de beschuldiging ironisch in het licht van het feit dat Pushaw een van de conservatieve figuren was die eerder deze maand een controverse veroorzaakten op rechts. Dit gebeurde doordat zij de homoseksuele conservatieve opinieleider Dave Rubin gelukwensten met diens aankondiging dat hij en zijn ‘echtgenoot’ via draagmoederschap twee kinderen voor zichzelf hadden laten verwekken.

Disney introduceert overal LGBT-thema’s

Ooit was Disney een maatschappelijk samenbindend cultureel instituut, maar de laatste jaren heeft het gestaag linkse politiek doorgedrukt in de vele amusementsbedrijven dat het bezit, van het tegemoetkomen aan LGBT-eisen voor "vertegenwoordiging" in het Marvel Cinematic Universe tot aan het ontslaan en publiekelijk belasteren van de conservatieve voormalige Star Wars-actrice Gina Carano. Disney heeft voorts LGBT-thema’s geïntroduceerd over heel de breedte van zijn kindermedia, het meest recent met de bevestiging van een kus van hetzelfde geslacht in de aanstaande Toy Story spinoff Lightyear.

Lees ook: Twitteraars vallen over seksualisering van kleuters door COC: “Dit is niet normaal”

‘Disney fundamenteel hypocriet’

Disney's harde opstelling tegen de wet van Florida is het gevolg van een opstand van linkse activisten binnen het bedrijf. Zij hielden een staking uit protest tegen Disney’s aanvankelijk ingehouden reactie op de wet. Ondertussen hebben conservatievere Disney-werknemers een anonieme open brief gepubliceerd waarin ze het interne vijandige klimaat van het bedrijf hekelen tegenover "diegenen van ons van wie de politieke en religieuze opvattingen niet expliciet progressief zijn". DeSantis heeft ondertussen uitdagend gereageerd en Disney gebrandmerkt als een stel "fundamenteel oneerlijke" hypocrieten die "in deze staat niet de baas zijn".

Dit artikel is met toestemming overgenomen van www.lifesitenews.com.

Laatst bijgewerkt: 13 april 2022 10:52

Doneer