Succesvolle straatcampagne tegen de seksuele indoctrinatie van kinderen

Succesvolle straatcampagne tegen de seksuele indoctrinatie van kinderen

THEMA'S:

Twintig vrijwilligers van de campagne Gezin in Gevaar zijn vorige week de straat op gegaan. In en rond Nijmegen werden flyers uitgedeeld. Er werd publiekelijk gebeden tegen de seksuele indoctrinatie van kinderen door de lhbt-lobby. Een ongekend succes, ondanks sabotageacties van homoactivisten.

Travestiet leest perverse fantasieën voor

Aanleiding voor de straatcampagne was het voorlezen aan kleine kinderen door een travestiet in de Openbare Bibliotheek Nijmegen. Travestiet Ruud Bouma las de kinderen zijn fantasieën voor over homo’s die kinderen tevoorschijn laten toveren door een fee. De boodschap: voor kinderen zijn man en vrouw niet nodig. Kinderen zijn niet door God gegeven aan vader en moeder, maar voorwerpen die je kunt bestellen.

Verrassend positieve respons

De vrijwilligers waren verrast door de positieve reacties op straat, maar ook bij de huis-aan-huis verspreiding van de flyer. Buiten de strenge censuur van de media om konden we mensen direct bereiken met de pro-gezinsboodschap.

Campagneleider Hugo Bos in gesprek tijdens de straatcampagne.

Publieke debat verschuift

Aan de positieve reacties merken we dat het publieke debat naar rechts verschuift, weg van het progressieve regenbooggedram. Nederlanders willen geen genderneutraal driemansouderschap, maar gewoon het gezin van man, vrouw en kinderen. Dat zeggen is echter taboe. Je kunt er zo je baan mee verliezen. Dat er nu jonge vrijwilligers zijn die zich openlijk uitspreken voor het gezin en tegen de lhbt-waanzin, vinden veel mensen bemoedigend.

Media-aandacht

Verscheidene media pikten de straatcampagne op. De Nijmeegse studentenkrant Vox had de primeur, doordat de campus van de Radboud-universiteit als eerste door de vrijwilligers werd aangedaan. Onze aanwezigheid was daar hard nodig, want christelijke studenten klagen daar over denigrerende antichristelijke retoriek. Het voetspoor van de studentenkrant volgden De Gelderlander, Algemeen Nijmeegs Studentenblad en NRC Handelsblad.

Roze tolerantie in de praktijk: homoactivist gooit een pijp tegen de voorruit van ons busje.

Bakstenen tegen onze busjes

Aandacht was er ook van linkse antifa-activisten. Zodra we in de binnenstad ging flyeren, waren ze erbij. Zoals altijd gemaskerd, want strijden met open vizier durven ze niet. Van vrijdag op zaterdag kwamen ze zelfs bij nacht naar onze uitvalsbasis (Pelgrimshuis Casa Nova) om bakstenen naar onze busjes te gooien.

Zorgwekkende escalatie

Het is niet de eerste keer dat antifa ons aanvalt. In december 2018 drongen ze meermaals het terrein op. Er werd een lijst met ideologische eisen op de deur gespijkerd en extreemlinkse retoriek gescandeerd. Ook werd ons hek dichtgemaakt met dikke sloten. Nu gaat antifa een stap verder en wordt met flinke bakstenen naar ons gegooid. Een zorgwekkende escalatie die doortastend ingrijpen van politie en veiligheidsdiensten vraagt.

Satan zit achter lhbt-beweging

De antifa-acties zijn op de website Indymedia geclaimd door het Nacht und Nebel anti-binair satanistisch front voor vrijheid van seks. De groep liet een satanistisch ‘schilderij’ achter “van onze lieve satan, de beschermer van alle marxisten en lhbtqi+ mensen.” Satan zit dus achter de lhbt-beweging. Dat zeggen niet wij, maar de lhbt-activisten zelf!

Het satanistisch schilderij dat de lhbt-activisten op ons hek zetten.

Verdubbelde kracht

De antifa’s geven ons wel een mooi compliment: wij zijn een "belangrijke speler" en onze pro-gezinsboodschap raakt "een gevoelige snaar binnen het verrechtste landschap." Ze zien dat het publieke debat door onze acties naar rechts verschuift. De angst zit er goed in. De Roze Khmer verliest zijn ideologische grip op de Nederlandse bevolking. Voor ons het signaal om met verdubbelde kracht op te komen voor het gezin. De volgende straatcampagne staat daarom in de planning. Wordt vervolgd!

Laatst bijgewerkt: 24 november 2023 06:38

Doneer