Pedofiele deelnemer aan Deense "Gewoon.Bloot." veroordeeld

Pedofiele deelnemer aan Deense "Gewoon.Bloot." veroordeeld

THEMA'S:

Je kon erop wachten, en dat hoefde niet eens lang: nu al is er een deelnemer aan "Gewoon.Bloot." veroordeeld wegens pedofilie. Dat wil zeggen: een deelnemer aan het oorspronkelijke Deense format van "Gewoon.Bloot." waarvan het Nederlandse schandaalprogramma direct is afgeleid.

Pedofiel in "Gewoon.Bloot."

De veroordeelde 41-jarige pedofiele Deen, die zo happig was zich op televisie voor kinderen uit te kleden, blijkt nu geslachtsgemeenschap met een kind te hebben gehad en bovendien meer dan 3000 kinderpornografische afbeeldingen en pedofiele video’s in bezit gehad te hebben.

Reputatieschade

Uiteraard wringt de redactie van Ultra smider tøjet, de Deense variant van "Gewoon.Bloot.", zich in duizend bochten om de reputatieschade zoveel mogelijk te beperken. Nadat men over de pedofiel getipt was, koos men er in eerste instantie voor de desbetreffende aflevering stilzwijgend af te gelasten. Gevraagd om een toelichting liet men slechts weten datdat de persoon in kwestie niet in de buurt van kinderen is geweest gedurende de hele productie".

Lees ook: Affaire Sidney Smeets: hoe pedo- en homoseksualiteit verweven zijn

Minister, stop het opdringen van seksualiteit op onze scholen!

Pedofiele bal

Een gratuite bewering, gezien het feit dat zowel "Gewoon.Bloot." als het Deense moederprogramma tot verklaard doel heeft naakte volwassenen met kinderen over intieme zaken te laten praten en de eersten zo in de gelegenheid stellen de laatsten te seksualiseren. Het programma legt willens en wetens de pedofiele bal op de stip. Gezin in Gevaar heeft er van meet af aan op gewezen dat "Gewoon.Bloot." tot normalisering van pedofilie leidt. Het heeft er zelfs alle schijn dat dit het doel van het NPO-programma is.

Masturbatie ‘onderwijzen’

Dit past in een groter plaatje: kinderen seksualiserende programma’s als "Gewoon.Bloot." volgen slechts de officiële seksuele agenda die wereldwijd door overheden wordt nagestreefd. In Nederland is ‘kenniscentrum’ Rutgers verantwoordelijk voor de implementatie op scholen van deze globalistische kinderseksualiseringsagenda. Het doet dit namens de Wereldgezondheidsorganisatie die in het kader van haar Comprehensive Sexuality Education er nadrukkelijk naar streeft kinderen – letterlijk vanaf de wieg - te seksualiseren, bijvoorbeeld door ze als zuigeling al masturbatie te ‘onderwijzen’. De kinderlijke onschuld moet zo snel mogelijk worden vernietigd: zo moeten zij leren hun ‘gender-identiteit’ te ontdekken, met andere woorden of ze niet ‘in het verkeerde lichaam zitten’.

NPO, stop met kinderen blootstellen aan naakt!

Kwestie van tijd

Een programma als "Gewoon.Bloot." is dus bepaald geen Gooise uitglijder. Het is onderdeel van een wereldwijde poging om de menselijke seksualiteit los te maken van zijn eigenlijke doel, namelijk de voortplanting, zoals God die gewild heeft: het ontvangen van kinderen binnen een liefdevol huwelijk tussen man en vrouw. Deze loskoppeling wordt nagestreefd door allerlei afwijkende vormen, van pedo- tot homoseksualiteit, zoveel mogelijk te normaliseren en te institutionaliseren (bijvoorbeeld via het homo‘huwelijk’). Het opduiken van perverselingen in programma’s als "Gewoon.Bloot." kan dus onmogelijk als ongelukje worden afgedaan. Nieuwe schandalen rond dit programma zijn dan ook een kwestie van tijd.

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023 09:42

Doneer