NPO, stop ‘Gewoon. Bloot.’ en laat kinderen met rust

NPO, stop ‘Gewoon. Bloot.’ en laat kinderen met rust

Vijf volwassenen die zich ontbloten voor bevangen kleine kinderen. Die dan een gesprek met elkaar voeren. Daar heeft de NPO een serie van gemaakt.

Therapeutisch verhaaltje

Natuurlijk niet zomaar, en al helemaal niet voor de goedkope kijkcijfers, daarom heeft men er ter rechtvaardiging een therapeutisch verhaaltje bij, namelijk ‘onzekerheid’ bestrijden bij kinderen over hun eigen lichaam. Voor dat verhaaltje heeft Rutgers gezorgd, het zogenaamde ‘kenniscentrum’ seksualiteit, maar in werkelijkheid de monopolist seksualisering van het Nederlands onderwijs.

NPO, stop met kinderen blootstellen aan naakt!

Kinderseksualiseringsprogramma

De formule van het programma is overgenomen uit Denemarken. Dat hoeft niet te verbazen want over heel de wereld zijn nationale organisaties als Rutgers bezig het globalistische kinderseksualiseringsprogramma, de Comprehensive Sexuality Education van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op scholen en elders door te voeren. De richtlijnen daarvan zijn op de website van Rutgers te vinden en omvatten bijvoorbeeld onderricht in masturbatie aan kinderen van nul tot vier jaar. Ook moeten die leren bij zichzelf onderzoek te doen naar hun ‘gender-identiteit’, met andere woorden of ze toevallig niet ‘in het verkeerde lichaam zitten’.

Molensteen

De SGP, die terecht spreekt van een “walgelijk programma”, heeft er Kamervragen over gesteld. De partij spreekt van “schennis van de eerbaarheid”, een verwijzing naar artikel 239 strafwet, dat jonge mensen onder de zestien beschermt tegen wat de NPO van uw belastinggeld nu kinderen in de basisschoolleeftijd aandoet. De storm aan woedende reactie die de aankondiging van het programma via het Jeugdjournaal losgemaakt heeft, lijkt alleen maar te groeien. Het is moeilijk niet te denken aan de harde evangelietekst: “Wie een van deze kleinen aanstoot geeft, die kan maar beter met een molensteen om zijn nek in zee geworpen worden.” (Matt. 18.6)

Volg GIG op Telegram

Pedofilie

Veel mensen leggen de link tussen het programma – naakte volwassenen met kinderen – en kinderlokkers. “Ik leer mijn kind dat wanneer een volwassene zijn/haar naakte lijf laat zien […], we naar de politie gaan. Ondertussen promoten de NPO, en het Jeugdjournaal via school, dit als normaal”, twittert Jenny Douwes. Iemand anders reageert: “Als D66 de staatsomroep blijft besturen, is pedofilie binnenkort de normaalste zaak van de wereld. Stapje voor stapje breekt men met de normen en kijkt hoe ver het kan gaan.” Blijkbaar is de NPO voor veel Nederlander nu echt te ver gegaan. Onderteken daarom de petitie en laten we deze serie stoppen voor hij begonnen is.

NPO, stop met kinderen blootstellen aan naakt!

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023 09:38

Doneer