Gendercentrum keurt ‘geslachtsverandering’ goed van labiele en analfabete vrouw

De vrouw in kwestie had een veelvoudige en diepgewortelde psychische problematiek en kon bovendien lezen noch schrijven. (De vrouw op de afbeelding is niet die van het bericht. Foto: David Garrison)

Gendercentrum keurt ‘geslachtsverandering’ goed van labiele en analfabete vrouw

THEMA'S:

Documenten van de rechtbank hebben onthuld dat het beruchte Tavistock genderkliniek een 22-jarige vrouw met veertien geestelijke gezondheidsproblemen, die niet kan lezen of schrijven, heeft goedgekeurd voor een geslachtsveranderende operatie.

Rampzalige jeugdproblematiek

De Britse kliniek van de National Health Service (het Britse nationale ziekenfonds), die al jaren een bron van schandalen is, keurde de jonge vrouw - in rechtbankdocumenten omschreven als "Al" om haar identiteit te beschermen - goed voor een operatie ondanks het feit dat ze een moeilijke jeugd had met een drugsverslaafde moeder die het slachtoffer was van huiselijk geweld, verzorgd werd door haar gehandicapte grootmoeder en als tiener in het zorgsysteem terecht kwam.

Tavistock stelde problematieken zelf al vast

Volgens de rechtbankdocumenten - waarin Al als man wordt geïdentificeerd - werd Al op 14-jarige leeftijd doorverwezen naar Tavistock: “Hij heeft in totaal 14 diagnoses en heeft nog steeds complexe behoeften. Zijn problemen zijn medisch beschreven als Mild Mentale Retardatie, Gehechtheidsstoornis, Emotie Dysregulatie, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Oppositional Defiant Disorder en Autisme Spectrum Stoornis, dyslexie, ernstige angst, Post Traumatische Stress Stoornis en een laag gevoel van eigenwaarde. In 2021 kreeg hij de diagnose activiteits- en aandachtsstoornis, minimale gedragsstoornis en reactieve hechtingsstoornis van de kindertijd.”

Bestel gratis: Genderboek

Dankzij aanklacht komt wantoestand aan licht

Het feit dat deze jonge vrouw is goedgekeurd voor een operatie is alleen aan het licht gekomen omdat zij Wandsworth Council heeft aangeklaagd bij het High Court, omdat de raad geen aandacht heeft besteed aan de speciale onderwijsbehoeften van jonge mensen die zich identificeren als transgender, met als argument dat "misgendering" heeft bijgedragen aan het mislukken van haar opleiding. Al's scholing werd voortdurend onderbroken door de tragische omstandigheden van haar jeugd. Rechter Foster oordeelde uiteindelijk dat de Raad Al's onderwijs niet had verwaarloosd en dat "de omstandigheden van zijn [sic] vroege leven aanzienlijk schrijnend zijn en alleen maar diep medeleven kunnen oproepen."

‘Griezels hebben zich aan deze vrouw vergrepen’

Er werd woedend gereageerd op het nieuws dat een jonge gehandicapte vrouw die niet kan lezen of schrijven toestemming heeft gekregen voor een geslachtsverandering door een kliniek die vorig jaar voor sluiting was voorbestemd, nadat rapporten hadden aangetoond dat Tavistock jonge mensen had overgehaald om van geslacht over te stappen. De conservatieve Lord Goldsmith stelde op sociale media de medische staf van Tavistock and de Portman NHS Foundation Trust aan de kaak. "Deze persoon is gediagnosticeerd met veertien geestelijke gezondheidsproblemen," schrijft hij. "De reactie van deze griezels is om haar lichaam in stukken te hakken en vol te stoppen met hormonen. Wat is het verschil met lobotomieën? Deze professionals zijn volkomen barbaars en moeten worden opgesloten."

‘Lijkt op Zweeds eugenetica-programma’

Helen Joyce, een Ierse journaliste en schrijfster van het best verkochte ‘genderkritische’ boek Trans, verwees ook naar medische schandalen uit het verleden. "De laatste keer dat ik weet dat mensen met leermoeilijkheden werden goedgekeurd voor door de staat gesponsorde sterilisatie was in het kader van het eugenetica-programma van Zweden," twitterde ze. "Het wordt nu gezien als een grote schending van de mensenrechten." Jordan Peterson's reactie was bondiger: "Veertien [geestelijke gezondheidsaandoeningen]? Dat is niet genoeg! Echt, wat een slachters en leugenaars." Of zoals de Australische feministe Edie Wyatt opmerkte: "Het medische geweld van de gender Borg zal altijd gericht zijn op de meest kwetsbaren."

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Sluiting Tavistock aanbevolen door experts

Het zijn precies dit soort gevallen die experts ertoe hebben gebracht om de sluiting van Tavistock aan te bevelen. Het is duidelijk dat ze niet geleerd hebben van hun fouten uit het verleden - en het is belangrijk om te onthouden dat de fouten die gemaakt worden onder andere permanente fysieke en vaak cognitieve schade toebrengen aan jonge mensen. Deze jonge vrouw kan na verloop van tijd misschien haar andere problemen laten behandelen, maar een dubbele borstamputatie is blijvend. Vlees van haar arm nemen om een neofallus te creëren is blijvend. 'Geslachtsveranderende' operaties pakken geen medische aandoening aan - ze creëren een levenslange medische patiënt met een groeiende lijst van complicaties en problemen die behandeld moeten worden. Deze jonge vrouw werd niet zozeer goedgekeurd voor deze operaties als wel dat een levenslange gevangenisstraf toebedeeld. Ze weet niet beter. Degenen die haar behandelen zouden dat wel moeten doen.

Dit artikel is met toestemming overgenomen van LifeSiteNews.

Laatst bijgewerkt: 28 augustus 2023 07:39

Doneer