Niet in onze naam! Steunverklaring steekt Hongaren hart onder de riem

Niet in onze naam! Steunverklaring steekt Hongaren hart onder de riem

THEMA'S:

"Te erg voor woorden." Zo noemt Mark Rutte de nieuwste Hongaarse wet. Als die aangenomen wordt, dan hebben de Hongaren "niks meer te zoeken in de EU". Dan moeten we ze "stap voor stap" uit de Europese Unie duwen, vindt Rutte. "Het langetermijndoel is Hongarije op dit punt op de knieën te krijgen."

Halsmisdaad van de Hongaren

Wat voor wet willen de Hongaren dan aannemen, dat Rutte zulke agressieve retoriek bezigt? Eén die alle zigeuners in concentratiekampen plaatst? Of die het martelen van dissidenten legaliseert? Niets van dat alles. De halsmisdaad van de Hongaren is dat ze per wet hun kinderen willen verdedigen tegen homoseksuele en pedoseksuele propaganda in scholen. Deze propaganda is een plaag, zo weet menig oplettende ouder. In Hongarije maar ook in Nederland en elders worden schoolboeken steeds meer vol gezet met seksuele perversies. Op aandringen van de Wereldgezondheidsorganisatie, Planned Parenthood en George Soros.

Niet in onze naam!

De Hongaarse regering stelt paal en perk aan de seksuele indoctrinatie. Dat valt toe te juichen. Daarom lanceert de campagne Gezin in Gevaar de steunverklaring "Niet in onze naam! Nederland steunt Hongarije". Daarmee laten we de Hongaren weten dat Rutte niet in onze naam spreekt. En we steken ze een hart onder de riem. Dat Nederland snel moge volgen in het wettelijk beschermen van kinderen tegen de homoseksuele en pedoseksuele propaganda!

Aanbieden aan ambassadeur Kocsis

De campagne Gezin in Gevaar hoopt de getekende steunverklaringen binnenkort aan te mogen bieden aan András Kocsis, Hongaars ambassadeur in Nederland. Die staat helemaal achter de nieuwe wet: "De huidige linkse campagne tegen Hongarije gaat over een wet om pedofielen zwaar te bestraffen en onze kinderen te beschermen. Hij verkondigt simpelweg dat alleen ouders kunnen beslissen over de seksuele vorming van hun kinderen. […] Waarom altijd Hongarije, vraagt u zich wellicht af. Nou, het is simpel. Wij gaan tegen de liberale mainstream in en zijn toch economisch succesvol."

Lees ook: Hongarije snijdt homolobby de pas af

Laatst bijgewerkt: 3 augustus 2021 13:56

Doneer