Lhbt-lobbyclubs leven voor bijna 100% van subsidies

Lhbt-lobbyclubs leven voor bijna 100% van subsidies

Nederlanders lopen helemaal niet warm voor de lhbt-lobby, getuige hun donatiegedrag. Een verwaarloosbaar percentage giften aan de lhbt-lobbyclubs Rutgers, COC en Transgender Netwerk Nederland komt van individuele donateurs. Hun jaarverslagen laten zien dat de organisaties hun subversieve activiteiten vrijwel volledig met belastinggeld betalen. Met als hoofdsponsor het ministerie van OCW.

Rutgers

“Super dankbaar voor € 900.000 van de @PostcodeLoterij. Top!”, laat Ton Coenen, directeur van Rutgers, via Twitter weten. Na onderzoek blijkt die 9 ton echter maar een habbekrats te zijn. In 2018 kreeg het kennisinstituut 8,9 miljoen euro van de Postcode Loterij en maar liefst 29 miljoen middels overheidssubsidies. Organisaties als COC Nederland en Transgender Netwerk Nederland ‘verdienen’ hun geld op dezelfde manier.

Coenen loterij

Rutgers-directeur Ton Coenen krijgt geld van de Nationale Postcode Loterij, in ruil voor promotie. Dit bedrag krijgt Rutgers jaarlijks, maar de betreffende loterij was zo vriendelijk in 2018 nog eens 8 miljoen euro extra te storten! Bron: Twitter.

Rutgers

Rutgers is een ‘kenniscentrum voor seksuele en reproductieve gezondheid’, oftewel: seksuele omgang met alles en iedereen propageren en de baby’s die daaruit voortkomen aborteren. Als we de cijfers van 2018 uit hun jaarrapport op een rijtje zetten dan zien we dat Rutgers van de € 41,2 miljoen die het in 2018 aan fondsen geworven heeft, maar liefst 28,9 miljoen van de overheid (70%), 8,9 miljoen van de Postcode Loterij (22%) en 3,2 miljoen van andere non-gouvernementele organisaties (7,7%) heeft ontvangen. Slechts € 109.052 is bijgedragen door particuliere donateurs (0,26%).

Lees ook: Rutgers: abortuspromotie, gedwongen winkelnering, concurrentievervalsing en héél veel subsidie

Rutgers baten 2018 1024x470

Rutgers moet het vooral hebben van overheidssubsidies: maar liefst 28,98 miljoen euro in 2018. Bron: Rutgers jaarverslag 2018.

99,7% subsidies

Met deze subsidies promoot Rutgers o.a. abortus, homoseksualiteit, transgenderisme en masturbatie. Door grootaandeelhouder Vadertje Staat is dit een bedekte vorm van staatsindoctrinatie, waar het volk nooit voor gekozen heeft.

COC

Homo- en transgender lobbyclub COC Nederland had in 2018 € 9,9 miljoen aan inkomsten. De overheid blijkt ook hier de grootste geldschieter: € 9,4 miljoen ging van vier verschillende ministeries naar de rekening van het COC (95%). Andere ngo’s schonken € 217.649 (2,2%). Particulieren en bedrijven doneerden € 273.525 (2,8%).

Coc baten 2018 1024x359

Onze Nederlandse ministeries hebben ook grote sommen geld overgemaakt naar het COC, waar neerkomt op 95% van de inkomsten van deze lobbyclub. Bron: COC jaarverslag 2018.

97,2% subsidies

Mocht het door Rutgers nog niet genoeg gedaan worden, dan worden met deze subsidies aan het COC homoseksualiteit en transgenderisme des te meer gepromoot. Bovendien lobbyen deze door de overheid gefinancierde organisaties bij de overheid om het beleid van de overheid aan te passen.

Lees ook: Overheid zwicht voor homolobby: bezuinigt op medicijnen, maar gaat wel hiv-pil verstrekken — die juist tot meer soa’s leidt

Transgender Netwerk Nederland (TNN)

Het TNN had in 2018 een stuk minder inkomsten dan zijn grote broers Rutgers en het COC, namelijk € 351.182. Maar geheel in lijn met bovenstaande cijfers ontving TNN € 344.519 aan overheidssubsidies van het ministerie van OCW (98%), waar minister Ingrid van Engelshoven (D66) de scepter zwaait. Giften en donaties van particulieren bedroegen slechts € 4.550 (1,3%). Overige opbrengsten en fondsen waren € 2.113 (0,6%).

Tnn baten 2018 1024x246

Minister Van Engelshoven geeft ook een flinke duit zakgeld aan Transgender Netwerk Nederland en faciliteert zo het juridisch vervolgen van burgers die niet meegaan in de transgenderwaanzin. Bron: TNN jaarverslag 2018.

98,6% subsidies

Met dit geld verspreidt het aperte onzin over man- en vrouw-zijn. Beleidsmedewerker Sophie Schers zegt in een uitzending van NPO Radio 1 dat “wij gaan over wanneer je vrouw bent”. In datzelfde interview zegt Schers aangifte te doen tegen Caroline Franssen omdat zij had aangedurfd de waarheid te vertellen en te zeggen dat Schers een man is, wat hij feitelijk ook is. Met belastinggeld daagt een transgenderclub nu een burger voor de rechter die onmiskenbaar de waarheid spreekt. Allemaal in de naam van ‘gelijkheid’ en ‘non-discriminatie’.

Lees ook: Waanzin regeert: iedereen mag zelf zijn geslacht bepalen

Bakken geld

Dankzij bakken met geld van Nederlandse ministeries kunnen de drie bovengenoemde organisaties hun subversieve activiteiten ontplooien. Zou deze subsidiestroom opdrogen, dan zouden die organisaties vrijwel volledig ophouden te bestaan. Alhoewel, ook de Postcode Loterij doet bij Rutgers een flinke duit in het zakje. De man hierachter is Boudewijn Poelmann. Onderzoeksjournalist Syp Wynia zegt dat hij “de baas” is “van veel BN’ers en eigenlijk ook van veel politici”. Poelmann deelt geld uit aan wie doen wat hij wil. En dat is: het natuurlijke gezin ondermijnen en allerhande seksuele perversies promoten.

Gezin in Gevaar strijdt voor het gezin en tegen de lhbt-indoctrinatie. In tegenstelling tot de homolobby draaien wij 100 procent op de vrijwillige giften van Nederlanders. Help onze inzet met uw gift!

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023 09:07

Doneer