Koninklijke genderindoctrinatie: “hij of zij of x” wordt het themalied van de Koningsspelen

Op dit stilbeeld van YouTube zien we een jongen, een meisje en... een X?

Koninklijke genderindoctrinatie: “hij of zij of x” wordt het themalied van de Koningsspelen

De storm rondom het NPO-programma “Gewoon. Bloot.” is nog niet eens gaan liggen of de NPO vuurt een volgende indoctrinatiebom op kleine kinderen af. Ditmaal in de vorm van een nieuw themalied van het tv-programma “Kinderen voor Kinderen” genaamd “Zij aan zij”. Op het eerste gezicht een onschuldig kinderlied, maar het zit tjokvol genderpropaganda.

Kinderliedjes

Kinderen voor Kinderen is een kinderkoor van de publieke omroep BNNVARA dat als sinds de jaren zeventig jaarlijks een album uitbrengt met kinderliedjes. Ook maakt het voor de jaarlijkse Koningsspelen een themaliedje dat de meeste basisschoolleerlingen in Nederland leren en op Koningsdag samen zingen. BNNVARA is een fusie van de socialistische omroep VARA met de seksueel bandeloze jongerenomroep BNN. De laatste omroep publiceert het programma Spuiten en Slikken waarbij geen taboe te gek is en waar een hoogleraar in de studio mag komen uitleggen dat “pedofilie een onderdeel van seksualiteit is”.

Lees ook: 7 tekenen dat pedofilie in opkomst is

Borstgroei

In 1998 bracht de VARA met Kinderen voor Kinderen al een liedje uit waarbij een jong meisje zingt over haar borstgroei. Vergeet niet dat deze omroep content maakt “die ertoe doet”, zo is in hun missieverklaring te lezen. “Inclusieve” verhalen maken kunnen ze ook én “doorgaan totdat er iets verandert”. Deze revolutionaire omroep heeft de kraakheldere missie om de Seksuele Revolutie uit te rollen over Nederland.

Bnnvara missie

De missie van BNN-VARA. Bron: bnnvara.nl

Geen benul

Hun ‘inclusieve’ drang komt dit jaar duidelijk naar voren in het Koningsspelenlied “Zij aan zij”. In het refrein zingen de kinderen “Kijk hoe mooi, in de mix, hij of zij of X”. De kinderen hebben zelf geen benul wat ze zingen, blijkens een vlog van Kinderen voor Kinderen waarin de zangertjes wordt gevraagd het liedje te omschrijven en uit te leggen wat die ‘x’ nu betekent.

Hij of zij of x yt2

Bron: YouTube

Genderneutraal

De meesten komen niet veel verder als ‘samen zij aan zij staan’, ‘samen door het leven gaan’, ‘dat je het samen doet’ of ‘verliefd zijn’. Precies wat ieder normaal weldenkend kind zou zeggen. Maar de vragensteller in de video heeft uiteindelijk een kind gevonden dat al genoeg geïndoctrineerd is om het gewenste antwoord te geven: “Zeg maar genderneutraal, dat je zeg maar een beetje jongen en een beetje meisje bent”. “Of geen van beide”, legt de interviewer het meisje in de mond. “Ja, dat”.

Hij of zij of x yt3

Dit arme meisje heeft de genderideologie al goed tussen de oren, zij krijgt een groen vinkje van BNNVARA. Bron: YouTube.

Afgoderij

Dit is dus wat kinderen anno 2021 via de staatsgesubsidieerde media krijgen te verstouwen: kinderen met vreemde naakte volwassen confronteren en hen wijsmaken dat je ‘geen van beide’ kunt zijn. Een identiteitsloze ‘X’, geworteld in seculiere afgoderij. Een nieuwe mens, geschapen naar het beeld van BNNVARA. Betaald met belastinggeld van gewone mannen en vrouwen.

Abigail Shrier

De Amerikaanse schrijfster Abigail Shrier deed onderzoek naar het fenomeen dat grote getalen jonge meisjes zich aangetrokken voelen door transgenderisme en jongen willen worden. Ze legt uit dat een zeer klein deel van de bevolking werkelijk lijdt aan genderdysforie, maar dat een groot deel van de meisjes die zeggen transgender te zijn, bewust beïnvloed wordt door media, vloggers, beroemdheden en onderwijsprogramma’s om hen te doen twijfelen aan hun geslacht.

Minister, stop het opdringen van seksualiteit op onze scholen!

Gendermainstreaming

Prof. dr. Robert Spaemann schrijft hierover in het boek De seksuele revolutie van Gabriële Kuby: “De meeste burgers van ons land kennen het woord ‘gendermainstreaming’ niet. Ze weten dus ook niet dat zij al jaren onderworpen zijn aan een heropvoedingsprogramma dat van de regeringen, de Europese autoriteiten en een deel van de media uitgaat, en dat voor de insiders onder deze naam bekend staat. Wat door middel van heropvoeding uit de hoofden van mensen verdreven moet worden is een eeuwenoude gewoonte van de mensheid: de gewoonte om onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen; de wederzijdse seksuele aantrekkingskracht van beide seksen, waarop het bestaan en het voortbestaan van de mensheid gebaseerd is."

Lees ook: 6 vragen en antwoorden over genderideologie

Burgers

BNNVARA zegt door te gaan “totdat er iets verandert”. Gezin in Gevaar gaat ook door, net zolang totdat zij niets meer veranderd krijgen. Het grote verschil is dat Gezin in Gevaar 100% gesteund en gefinancierd wordt door Nederlandse burgers die niet meebuigen met de Seksuele Revolutie. In tegenstelling tot BNNVARA die op belastinggeld moet teren.

Medestanders, steun ons met een gift, teken onze petities, bestel gratis ons boek ‘Seksuele indoctrinatie in schoolboeken’ en verspreid dat zoveel mogelijk in uw kennissenkring!

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Laatst bijgewerkt: 25 februari 2022 13:10

Doneer