Kinderen horen bij RTL over handboeienseks door leernichten. Stop deze perverse tv!

Kinderen horen bij RTL over handboeienseks door leernichten. Stop deze perverse tv!

THEMA'S:

Een man met zwarte politiepet neemt plaats tussen twee jonge kinderen. Het strakke leer om zijn lijf, zo zegt hij, geeft hem een “stoer, zelfverzekerd en sexy gevoel”.

Homoseksueel bespreekt seksuele martelingen met kinderen

Dat vertelt hij in een kinderprogramma in Nederland, anno 2018. "Wat doen de handboeien aan zijn riem?, vragen de kinderen. “Die gebruiken we bij seks”, zegt de man in zwart leer. De kinderen, tien jaar of jonger, kijken hem sprakeloos aan. “Daar slaan we iemand mee in de boeien”, verduidelijkt de homoseksueel, “maar dan voor het spel...” “In de speeltuin?”, vragen de kinderen in hun onschuld. “Ja, laten we het zo maar noemen, haha!”, lacht de ‘leernicht’.

Nieuw dieptepunt

Zo maakt Videoland (onderdeel van RTL) sadomasochistische homoseks ‘bespreekbaar’ met kinderen van tien jaar en jonger. De serie 'Wat vindt een kind' is een nieuw dieptepunt in de race naar de bodem. De oprukkende blootstelling van jonge kinderen aan perversiteiten gaat nu werkelijk alle perken te buiten. Teken daarom de petitie aan RTL-directeur Sven Sauvé, zodat hij dit verwerpelijke programma direct verwijdert!

---Deze petitie is gesloten---

Laatst bijgewerkt: 23 november 2023 17:10

Doneer