Hongaars ambassadeur neemt steunverklaring in ontvangst

Hongaars ambassadeur neemt steunverklaring in ontvangst

András Kocsis, Hongaars ambassadeur in Nederland

Campagneleider Hugo Bos heeft namens de campagne Gezin in Gevaar bijna 5.000 ondertekende steunverklaringen overhandigd aan András Kocsis, Hongaars ambassadeur in Nederland. De overhandiging vond plaats op de ambassade van Hongarije in Den Haag.

De recente hetze tegen Hongarije door de Europese Unie en vele regeringsleiders was aanleiding voor Gezin in Gevaar om een petitie te starten. Met deze petitie konden Nederlanders hun steun uitspreken voor de Hongaarse wetgeving die kinderen beschermt tegen pedofilie en seksuele indoctrinatie op scholen en in de media.

Hugo Bos sprak de ambassadeur toe en benadrukte dat lang niet iedereen achter de uitspraken staat van onze minister-president Mark Rutte dat Hongarije “op de knieën moet” en “niets in de EU te zoeken heeft”. Integendeel. Veel Nederlanders waarderen juist de opstelling van Hongarije en wensen dat de Nederlandse regering ook zo daadkrachtig zou optreden tegen pedofiliepromotie en seksuele indoctrinatie op scholen.

Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

Ambassadeur Kocsis dankte Hugo Bos voor de vele steunverklaringen en de bemoedigende woorden. Hij sprak zijn waardering uit voor al het werk dat Stichting Civitas Christiana doet om het gezin te beschermen en te vechten voor het behoud van de christelijke beschaving. Hij is ervan overtuigd dat dit het belangrijkste gevecht is van deze tijd. Hij bedankte ook alle mensen die hebben getekend en verzekerde dat hij deze steun zal overbrengen aan de Hongaarse regering.

Bekijk de video van de overhandiging en de toespraken hier:

Laatst bijgewerkt: 22 september 2021 11:34

Doneer