Gezin in Gevaar steunt school die vervolgd wordt door lhbt

Gezin in Gevaar steunt school die vervolgd wordt door lhbt

THEMA'S:

Het Openbaar Ministerie opent een strafrechtelijk onderzoek naar de Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem. De campagne Gezin in Gevaar constateert christenvervolging door lhbt en start een tegenoffensief.

Straf middel

Een strafrechtelijk onderzoek is een straf middel tegen een school. Heeft de voorzitter van Gomarus dan gefraudeerd met schoolgeld? Worden leerlingen geslagen? Niets van dat alles. Met de onderwijskwaliteit is op de school ook niets mis. De 'misdaad' van de Gomarus is slechts dat de school de christelijke moraal leert en homoseksuele handelingen noemt wat wat ze zijn: zonden.

Journalistieke haatcampagne

Een christelijke school die de christelijke leer onderwijst, dat moet vanzelfsprekend zijn. Maar het Openbaar Ministerie vindt het reden om een rechtsgang voor te bereiden. De aanzet voor deze christenvervolging is gedaan door NRC Handelsblad. Dat voert al maanden een journalistieke haatcampagne. D66 doet een duit in dit Judaszakje door in de Tweede Kamer aan te dringen op politieke aanpak van de Gomarus.

Arie Slob

Gelukkig hebben we een onderwijsminister van de ChristenUnie, zou je denken. Een voormalig docent bovendien. Deze minister zou toch de Gomarus krachtig verdedigen tegen de roze zeloten? Niets van dat. Arie Slob laat de Gomarus keihard vallen. Hij noemt de opstelling van de school "volkomen onaanvaardbaar" en uit zijn "bewondering" voor leerlingen die de ernstige zonde van sodomie bedrijven.

Lees ook: Homolobby ruikt kans: via Gomarus afrekenen met onderwijsvrijheid

Kanarie in de kolenmijn

Een conglomeraat van politieke partijen, media en zelfs de rechterlijke macht dromt samen tegen het christelijk onderwijs. Waarbij de Gomarus de kanarie in de kolenmijn is. Als deze school veroordeeld wordt, kunnen andere christelijke scholen wel fluiten naar hun onderwijsvrijheid. Dan is er niets meer wat kinderen beschermd tegen de seksuele perversies die de lhbt-lobby propageert.

Betuig steun aan Gomarus-voorzitter

De campagne Gezin in Gevaar is zeer verontrust over de antichristelijke aanvallen op de onderwijsvrijheid. De onschuld en het zielenheil van kinderen staan op het spel. Daarom lanceren wij een steunverklaring: Gomarus, hou stand! We betuigen onze steun aan Chris Flikweert, de voorzitter van de Scholengemeenschap Gomarus. En we laten hem niet weten: u staat niet alleen in uw strijd! Teken de steunverklaring hier:

Gomarus, hou stand tegen lhbt-vervolging!

Laatst bijgewerkt: 4 mei 2022 13:48

Doneer