Genderneutrale regenboogmuisjes vallen niet in de smaak: “idioterie”

Genderneutrale regenboogmuisjes vallen niet in de smaak: “idioterie”

THEMA'S:

Kraamzorgafdeling Zuid-Gelderland plaatste op hun Facebook-pagina een foto van beschuit met regenboogmuisjes. Dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Het betreffende bericht werd overspoeld met duizenden negatieve reacties.

“Of een jongetje of een meisje”

An zegt: “Is dit een grap??? Ongelofelijk dat jullie hieraan meewerken? Bij de geboorte ben je of jongen of meisje!! Niet meer niet minder. Walgelijk.” Evy: “Wat een kolder!”. Anneke zegt: “Het wordt toch ook niet genderneutraal geboren? Of het is een jongetje, of het is een meisje. Meer keus is er niet.” Gusta schrijft: “Weer een stukje idioterie in het rijtje!” Matthijs: “Mijn kind wordt gewoon als een meisje of jongen geboren, niet als iets onzijdigs.” En Steffie: “Steeds meer mensen lopen met kronkels in hun brein.”

Regenboogmuisjes kraamzorg

Het betreffende bericht op Facebook van Kraamzorg Zuid-Gelderland.

Genderpropaganda

Dit is nog maar een kleine greep uit de ongeveer tienduizend reacties. Het toont aan hoezeer de mensen de genderpropaganda beu zijn. Geen reclame gaat voorbij, of bedrijven en organisaties promoten homoseksualiteit, genderwaanzin en multiculturalisme. Grote evenementen als het Europees Kampioenschap voetbal worden gebruikt om politieke druk uit te oefenen op een land als Hongarije, dat weigert mee te gaan met de wensen van de seksuele revolutie. Deze diversiteitscultus heeft de commerciële wereld zo in zijn greep, dat zelfs kleine bedrijven en organisaties hierin meegaan om hun loyaliteit te tonen.

Minister, stop het opdringen van seksualiteit op onze scholen!

Tegennatuurlijk

Wat bij veel mensen extra ergernis opwekte was dat het hier de kleinste kinderen betreft. Beschuit met muisjes worden gegeten op kraambezoek en zijn een uitdrukking van de vreugde van de vruchtbaarheid die men op die manier viert. Het is volstrekt tegennatuurlijk om bij die viering regenboogmuisjes te gebruiken, die juist symbool staan voor de onvruchtbaarheid van homoseksuele relaties. Én van mensen die middels hormoontherapie of een ‘geslachtsoperatie’ op het andere geslacht willen gaan lijken en hun vruchtbaarheid daarbij vernietigen.

Homolobby

Het antwoord van de homolobby was voorspelbaar. Ap Willemsen, voorzitter van COC Regio Nijmegen, zegt dat “De intolerantie tegen deze regenboog genderneutrale muisjes geeft aan dat er nog een lange weg te gaan is om gendergelijkheid voor elkaar te krijgen.” Oftewel: nog veel meer propaganda en indoctrinatie is nodig om hun doelen te bereiken. Dit gebeurt dan ook met vele miljoenen euro’s belastinggeld die lhbt-lobbyclubs ontvangen om het publiek te bestoken met hun perversies. Deze lobbyclubs leven voor bijna 100% van subsidies. Om precies te zijn krijgt het COC 97,2% van de inkomsten als subsidie, waarvan 95% van de overheid.

Gezin in Gevaar strijdt voor het gezin en tegen de lhbt-indoctrinatie. In tegenstelling tot de homolobby draaien wij 100 procent op de vrijwillige giften van Nederlanders. Help onze inzet met uw gift!

Laatst bijgewerkt: 15 juli 2021 12:07

Doneer