Disney+ dringt uw peuter een homoseksuele ‘held’ op

Disney+ promoot homoseksualiteit

Disney+ dringt uw peuter een homoseksuele ‘held’ op

De filmindustrie zet haar progressieve tendens voort. Opnieuw is het de Amerikaanse reus, de Disney-studio en zijn Pixar-dochteronderneming. Deze laatste heeft net een negen minuten durende korte film uitgebracht, 'Out', met een homoseksuele inslag.

Disney+

De animatiefilm, geregisseerd door Steven Clay Hunter (animator van de films 'Hercules' en 'Toy Story') en uitgezonden op het Disney+ platform, is de eerste in de geschiedenis van de animatiestudio die zich openlijk met dit onderwerp bezighoudt.

Stap verder

Tot nu toe waren de homoseksuele karakters die in Disney-producties verschenen waren (meer en meer in de afgelopen jaren), altijd bijrollen van ondergeschikte aard. Zo had de nieuwste speelfilm van Pixar, 'Onward', die dit voorjaar werd uitgebracht, een nadrukkelijk lesbische politievrouw onder de personages. Bovendien werd de film om deze reden in verschillende delen van de wereld gecensureerd. Maar nu is er nog een stap verder gezet: het is de hoofdpersoon die homoseksueel is en daar draait het hele verhaal om.

NPO, stop met het seksualiseren van kleine kinderen!

Man wordt hond

Want 'Out' vertelt het verhaal van Greg, een jongeman die zijn homoseksualiteit niet aan zijn ouders durft te onthullen. Op een dag besluit hij bij zijn vriendje in te trekken. Overrompeld door het spontane bezoek van zijn ouders probeert hij uit alle macht de waarheid voor hen te verbergen. Het verhaal wordt gecompliceerd als hij zijn lichaam verruilt met het lijf van zijn hond, onder invloed van een betovering. De moraal van het verhaal: de held begrijpt dan dat er misschien helemaal niets te verbergen valt...

Homoseksuele propaganda

Deze homoseksuele propaganda, onder dekmantel van ‘inclusiviteit’, is gericht op kinderen. Stel je de uitwerking van deze bizarre indoctrinatie eens voor op een peuter die alleen maar onschuldig een tekenfilmpje wil kijken...

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023 06:47

Doneer